Vadai Ágnesék szerint az EBESZ Magyarországon tartózkodó megfigyelői előzetes jelentésükben súlyos aggályoknak adtak hangot. A Demokratikus Koalíció (DK) több helyről úgy értesült, hogy közmunkásokat próbálnak zsarolni, hogy mindenképp szavazzanak a Fideszre - állítják a párt politikusai.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Hát akkor ti se legyetek balfaszok ! Csináljátok meg ti is okosba. Vagy erre képtelenek vagytok a nagy-nagy törvénytisztelet miatt? Akkor hagyjátok ezt a kis barnát és hordáját szétcsalni a komplett választásokat. Nem vagytok vezetésre alkalmasak azt hiszem.
tavaszi
annyira szánalmas..és undoritó ez a különben is női - rondaság ,hogy döbbenetes. ez amilyen hülye el is hiszi ,hogy a fülkében a közmunkás elkezdi lefényképezni a szavazólapját . mivel...vakuval ? mobiltelóval? ...Micsoda eszement gondolkozás ez???...De értem én. Elkezdődött a választási vereség beadagolása ,hogy miért is történt ez a szégyenteljes bukása a fletóéjnak...ha ne adj isten a baloldal győzne akkor mit mondana ez a "romhalmaz-maca"???,...
tavaszi
...mert mit gondol ez a hazaáruló?? aki már panaszkodik az EBESZNEK? ...hogy majd azook azt mondjákk: állj az egész ! új törvényt!!...Nem fogják mondani. itt lesznek ---ahogy eddig is--és figyelnek. és szépen ráütik a pecsétet a végeredményre ---ennyi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.