Tovább folytatódik a "szocialista bűnregény" a Fidesz szerint - közölte Selmecz Gabriella a Magyar Nemzet online kiadásának vasárnapi hírére reagálva, amely szerint újabb, Simon Gáborhoz köthető titkos bankszámlát találtak. Az üggyel kapcsolatban Fidesz és a Jobbik is a mai baloldali naggyűlésen vár magyarázatot Mesterházy Attila MSZP-elnöktől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@perfekt: @Horizont: Már tegnap is leírtam,az a nagy helyzet,hogy sorba mentik fel a fitymasz csürhe által besározott baloldali emberkéket,ezek viszont már száraz tények és nem csupasz vádaskodások,hiszen bírósági ítéletek sora bizonyítja.
Persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy a baloldalon soha nem loptak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Nem invitál vitára kommented--mert én ugyan-úgy látom a gondokat a jelenségeket,bár többet vagyok kint-mint itthon.És nem vigasztalásként írtam,a jelenség elterjedtségét,hanem annak a bajoknak az említése kapcsán ami van--és a kilátástalan jövő víziójának kapcsán aminek az üzenete nem sok jót ígér--és vallom,ezen a kormányváltás sem segít!
F_Viktor
@Pisti271: Elolvastam, s nekem is a nürnbergi per jutott róla eszembe, a bíróság ott sem fogadta el, hogy parancsra cselekedtek a nácik, ahogyan Kocsis Máté esetében is hasonló döntés született.
kukac50
Rogán millióira is vese rá magát! Orbán mondja el honnan volt Rogánnak ennyi pénze,nem is keresett ennyit! Melyik Intézmény nem kapta meg azt a pénzt ami járt volna?
Desischado
Lerágott csont ez, pláne, hogy nincs is bizonyítva Simon bűnössége! De Kukachoz hasonlóan én is kérdem, a fidesz mikor akar az ellopott milliárdokkal elszámolni? orbán, rogán, mészáros, simicska, MIBŐL GAZDAGODTAK MEG?! ERRE KÉREM A VÁLASZT, A FIDESZTŐL!
nezelodo
Nem győzöm csodálni Kaya Ybrahim népének megtisztulási folyamatát! Bizonyára ez a rögeszmés, mások tisztességtelenségéből hasznot húzó álszent bírálat a "ne mi nyerjünk a legtöbbet" Mayer Arankás kikotyogásra épül!
Hiányolom szakértőnek a témában még a volt fideszes polgármestert Szolnokról, (ő is letöltötte a neki járót), ha már szakértőként alkalmazza minden narancshitű önkormányzat.
Lőrinc barát és a vezér nászura is képviselhetné a fideszes tisztakezűséget, miért nem velük reklámozzák a párt magasabbrendűségét?
Jó a végén, megkoronázva a becsületrend kiérdemlését, a lézeres rendezhetne nekik egy fácánvadászatot, és egy bemutatót, a legkedvesebb bukott polgijaik asszonyveréséről. Hogy a művészet se maradjon ki, kiállíthatnának néhány tucat feleség állkapocs röntgenfelvételt az egybegyűlteknek, bizonyára szponzorálná a NANE is, ha már nem sikerült elérniük a vezérünk pértoló tagságát a szervezetben!
Pisti271
Hány hét múlva derül ki, hogy bocsi, csak névrokonok voltak a számlatulajdonosok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.