Kevesebb mint három perc alatt végigutazhatjuk a 4-es metró vonalát az alábbi videó segítségével. A videót a 4-es metró első teljes napján, szombaton készítették. Az új metróra az első hétvégén már 500 ezer utas volt kíváncsi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Nekem inkább zavaró volt. Rászánhattak volna 10 percet , nem ilyen idegbajosra venni .
Na majd én minden állomáson ki fogok szállni , meg vissza , és jól megnézem :)
verőce21
@ila51: (21:56) Érdemes kiszállni minden állomáson "és jól körülnézni", mert nagyon szépen megújult az állomások környezete is.
Manhattan
Öröm, hogy mától megy a négyes metró. Mehetne már sok éve, ha az első Orbán-kormány, - amely ugyan sokkal konszolidáltabb volt a jelenleginél, de Budapestet már akkor sem bírták - nem állította volna le a beruházást annak idején.
Egy metró mindenhol sok évig épül, de ennek a metrónak megépítése Orbán miatt késlekedett évekig, aki ma büszke metrósofőrt játszott az automata vezérlésű metróban.
Hanem nem is erről akarol szólni.
Hanem, hogy az első Orbán kormány (amelynek egyébként a Főváros nem csak a metró elhalasztását, de a Gödröt is köszönheti ugye és a borzalmasan ronda Nemzetit) kulcsszava a "polgár" volt.
Nos, ha van valami, ami az elemi polgári kultúra megsértése, kicsinyes, ócska bosszú, akkor az Demszky meg-nem-hívása a metró átadására.
S ez nem csupán az imázsába a tahóságot szervesen beépítő Tarlósról szól. A "centralizált erőtérben" Orbán, ha úgy gondolja elhívják Gábort.
Aki aztán vagy elmegy vagy nem.
Így azonban, sikerült megmutatni, hogy a nemzeti együttműködés kormánya valamivel érzéketlenebb, mint a tapló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.