Oroszország és Magyarország aláírta a paksi atomerőmű bővítésére szánt mintegy 10 milliárd euró értékű állami hitelnyújtásról szóló kormányközi megállapodást - közölte a Vedomosztyi című orosz napilap kedden.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Na drága, kedves fideszhívők! Erre varrjanak, varrjatok gombot!
Miért nem a mi vezetésünktől tudjuk ezt meg? Nem is tudtam, hogy Magyarország is tud írni: "Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár megerősítette, hogy Magyarország aláírta Oroszországgal a paksi bővítéssel kapcsolatos orosz állami hitelnyújtásra vonatkozó megállapodást." megint nem vállalja fel senki az aláírást, megismétlődik az országházi szavazás, hogy a "nagy" emberek nem voltak ott a paksi szavazáson.
Számomra ez azért szomorú, mert nem szakmai, hanem politikai döntés született. Reméljük nem isszuk meg nagyon a levét. (csernobil) De hogy "kicsit" megisszuk, az biztos, mert a törlesztés miatt az oroszok járnak jól, tehát mi bukunk rajta.
Eszembe jutott: propeller.hu/itthon/2869137-paks-nem-emberekre-tartozik?all#comments
nemjoezigy
De igenis az emberekre tartozik, mint ahogy az eu-s csatlakozás is az emberekre tartozik, és minden az emberekre tartozik, ami rólunk, a múltunkról, a jelenünkről ás a jövőnkről szól!
Csak az nem minden ez hogyan valósul meg. Megkapjuk-e a megfelelő, tehát igaz tájékoztatást, ahogy -véleményem szerint- az eu esetében sem kaptuk meg. Ezzel nem azt mondom, hogy csak rossz, vagy csak jó a csatlakozás. Ezt sokan sokféle képen érezzük. A lényeg, hogy nem volt igaz a tájékoztatás a várható történésekről.
De visszatérve Paksra, itt is azt érzem, hogy a nép nem tudja azt, hogy minden biztonságtechnikai, szakmai feltételt megvizsgáltak. (ebből csak egy: én a nyolcvanas években kotortam a paksi erőmű csatornáját, akkor is és később is többször szóba került az alacsony vízszint eseténi hűtési probléma lehetősége)
Tehát számomra csalódás a nép által odaküldött emberek tevékenysége! És mindezt sok-sok pénzért, ami nincs arányba a teljesítményükkel! Válasz erre Tetszik4 Jelentem február 8., 20:48

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.