Zuschlag János csalás miatt elítélt, börtönbüntetéséből tavaly szeptemberben szabadult volt szocialista politikus szerint a baloldali összefogásban azok a politikusok alkotnak egy csapatot, akik hosszú éveken keresztül "rugdosták" egymást. A volt országgyűlési képviselő erről szerdán Budapesten, az Összefogás Párt "tényfeltáró fórumán" beszélt.

A volt politikus szerint őszöd is csak az MSZP-ben történhetett meg, vagyis hogy a miniszterelnökkel régóta viaskodó ellenlábasai kiadnak egy hangfelvételt anélkül, hogy felfognák annak következményeit. Mint mondta, vannak olyan hangfelvételek, amelyek bepillantást engednek az MSZP működésébe, és megvilágítják azt, hogy Gyurcsány Ferenc tisztában volt azzal, hogy kiszivárogtatták az anyagot. Szerinte ezt az információt megtartotta magának, hogy azzal saját pártbeli ellenfeleit sakkban tudja tartani.

Zuschlag János Gyurcsány Ferencet a magánbeszélgetésekben is agresszív, kemény embernek írta le, akinek nem nagyon voltak barátai. Hozzátette: számtalan alkalommal tanúja volt megalázó megbeszélgetéseknek, amelyet Gyurcsány Ferenc Mesterházy Attila jelenlegi MSZP-elnökkel folytatott.

Az azt firtató kérdésre, honnan származhat egy párt feketekasszája, Zuschlag János közölte, egyik formája, amikor a jó kapcsolatért önként befizetnek pénzeket vállalkozók, másik pedig hogy ha mindenféle gazdasági tevékenységből, üzletekből, beruházásokból pályázatokból visszajönnek a pénzek.

Arra a kérdésre tudja-e, bizonyítani állításait, Zuschlag János azt mondta, nincs fotója az MSZMP feliratos széfről, de mint mondta, baloldali politikus nem jelentette fel az által elmondottak miatt.

A fórumra meghívták Gyurcsány Ferencet, Mesterházy Attilát és Szigetvári Viktort is, ám ők nem jelentek meg, az Összefogás Párt azonban kirakta az őket mintázó bábukat. Zuschlag János saját ügyét úgy értékelte: "volt egy olyan történet, amiben én még elkapható voltam, a fölöttem levők nem voltak elkaphatók". Arra a kérdésre, hogy a felette levők ott vannak-e a fórumon, azt mondta, ha a jelenlét bábút jelent, akkor igen.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Egy csaló sikkasztó börtöntöltelék ne ugasson !
Húzzon bőrt a fogára !
Neki semmi erkölcsi alapja nincs bárkit is kritizálni !
Mocskos tolvaj !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Magyar valóság: amikor egy börtöntöltelék mond erkölcsi ítéletet mások felett. És van aki meghallgatja.
alterego56
Szánalmas kis pöcs. Amíg a fidesz hasznosnak véli addig szerepelhet, pofázhat, utána leköpik és belerúgnak a már jól bejáratott ánuszába.
Desischado
Undorító, ami itt folyik! Sírhatnékom van! Milyen jogon mernek a hazámból erkölcstelen, bóvlit csinálni?! Ahol csal a kormány, és sittes börtöntöltelékek hazudoznak mindenfélét! Egy normális országban ez régen eltűnt volna a süllyesztőben, ahova való! Itt meg "sztárolják" bár valóban csak addig, amíg a fidesznek szüksége van rá, tehát már csak egy pár napig! Utána mehet a levesbe!
JAJMÁR
Cuslag, hát te vagy a bábú, vedd már észre! Méghozzá vudu !
análisdrabális
Ej,ej foslág. Mond neked valamit a Welsz név? A te barátaid, tudod a 120 kilós rejtett erőforrások akik beléd ürítettek, gondolom hiányoznak nagyon.
vukkocska
Beteg elme beteg és hazug szüleménye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.