“Vajon mitől fél a kormánypárt? Vajon mitől fél Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, ha arra vetemedik, hogy helyi politikai ellenfele kampányrendezvényét félrevezetett, illetve fizetett cigány emberekkel akarja lehetetlenné tenni?” A tiszafürdei Főnix tévé a napokban tette fel videóbeszámolóját, illetve a teljes fórum felvételét. A felvételeken a demokrácia viszonylag sajátos változata látható. A beszámoló szerint a fórumon megjelent kétszáz ember más településekről, például Tiszabőről, Tiszaburáról és Fegyvernekről, és végigkiabálták a fórumot. Volt, aki bohócnak öltözve érkezett.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Az értelmiség. Őszinte részvétem Gőgös Zoltánnak, aki igazán szakember, és 75 percig állta a sarat. Csürhe népség aki ezen a főrumon részt vett. Megint volt az a pénz, amivel rá lehetett venni ilyesmire. Megérdemlik sorsukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Halszem: Van hasonlóság ezekben az "Orbán népéből" a 2006 őszi csőcselék között.
dzurinda
Ezt a videót megmutatnám sok Fideszesnek, csak hogy tudják: ezekkel az emberekkel ugyanarra a pártra szavaznak
Dr. Felipe
Na ez jellemző a narancsbolsevikokra. El lehet képzelni mi lesz itt ha ők nyernek. Most fokozottan el kell menni szavazni ellenük mert ez most élet halál kérdés. Ha ők nyernek akkor itt már nem lehet normális életet élni mert tombolni fog a fideSSes agyhalál.
Pálinkafőző Rézüst
Kúltúrfidesz...hehehehe...:)))) Embernek látszó valamik...
F_Viktor
@Dr. Felipe: De még a(z) (ellen)véleményünket sem mondhatjuk majd el, mert a b@rmok mindenkit túlüvöltenek.
vukkocska
@Halszem: Miből gondolod? Szerintem olvasni sem tudnak. Habár, ezen a magas színvonalú, 47 ezres átképzésén, továbbképzésén biztos narancsot is kellett rajzolni, nem csak napocskát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.