A fideszes házelnök szerint nem az új választójogi rendszeren múlik a Fidesz eseteges kétharmados parlamenti többsége. Mostantól fogva sokkal bátrabban lehet vállalni, hogy az Orbán-kormány egy nemzeti kormány, amely zászlajára tűzte a nemzetegyesítést - mondta Kövér László a Duna Televízióban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@F_Viktor: @nyanya001: @kkalman: Mindhármótoknak igaza van...4 éven keresztül csak a beton kötött meg a mutyizás...most kicsit csaltak, megnézik a nép lenyeli-e...innentől nagyban fognak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Hanem mi a jó édesanyád miatt füllentős komcsi?
nehogymá
@kkalman: ha a 6 os lotton nm találok el 2 számot se ,akkor nem fognak 4 est fizetni. oké,hogy a mandátum leosztás nem pont igy van,de egy negyedböl kétharmad?
Hellcat
@F_Viktor: @nyanya001: @kkalman: Mindhármótoknak igaza van...4 éven keresztül csak a beton kötött meg a mutyizás...most kicsit csaltak, megnézik a nép lenyeli-e...innentől nagyban fognak.
Nil
dehogynem!
okosan ügyesen kisakkoztátok melyik bábut hova tegyétek és persze a leütött bábuk helyébe betettetek másikat.
AZ egész rendszer és módszer igazságtalan volt.
Mindez az eu hallgatólagos támogatásával és az EBESZ látszatellenőrzésével.
Csizmás Kond
Gyerekek, veszíteni is tudni kell. Az is eleganciával emberségesen kell áténi. Ti sem a választások előtt nem tudtatok civilizáltan viselkedni sem most amikor kiderült, hogy teljesen más irányba változott mint reméltétek. És ez akár egyik oka is lehet a veszteségnek.
A világ változik és fejlődik az ember is vele együtt, tehát szerintem aki csak a barmolás az állandó trágárság, az egymás majmolását képviseli ammellé nem igen szeretnének senki állni.
Desischado
Röviden írom: Csalás, csalás, az Unió fütyül rá, az Ebesznek pedig kár volt idejönnie! orbánnak áll a zászló, de remélem, nem lesz mindig így! Hellcatnak igaza van, ezt is lenyeli a jó birka nép, - tisztelet a kivételeknek, - ezek után rákapcsolnak, de nem baj! Majd ha már 6 millió szegény országa leszünk, akkor talán felébred a birka nép! Úgy látszik, még nem kaptak eleget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.