A hvg.hu postai úton kapta meg azt az adathalmazt a TEK-től, amiből kiderül, hogy tavaly 626,8 millió forintot fizettek ki túlórákra, a 2012-es összeg majdnem kétszeresét.

A lap cikke szerint korábban 638 ember 112 990 túlóráért 366 millió forint ellentételezésben részesült. 2011-ben 435 TEK-es 187,8 millió forintot kapott az elvégzett 63 424 óra pluszmunkáért. A szervezet megalapításának évében, 2010-ben, szeptember és december között 10 636 órás előírt munkaidőn felüli teljesítésért 217 ember összesen 28 millió forintot vihetett haza.

A TEK Hivatala hangsúlyozta, két éve személyvédelmi feladatok, 2013-ban pedig a hó- és árvízi helyzet miatt adódott több dolguk, ezekre többletforrásokat biztosított a kormány és a Belügyminisztérium, ezek összesen 256 millió forintot tettek ki – olvasható a hvg.hu cikkében.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
És? Nem lehet panasz rájuk. Mióta TEK van egyetlen toronyházat sem robbantottak fel, egyetlen malév gépet sem térítettek el. Jó, volt egy bankrobbantás és a tettes sem került elő.
Még pár plusz milliárdért a galaktikus beszivárgást is megszüntetik.
Tehát teljes siker a TEK :)
dömdödöm
Nem értem egyébként , ez az alakulat ki a lótúró egyáltalán Árvíznél tevékenykedtek ?
Az nem a katasztrófa elhárítás feladata ? Vagy olyan nincs ? Vagy ezek ilyen univerzálisak
és mindenre ki vannak képezve amolyan légió vagy micsoda ?
Lecsapnak vizipisztolyos kölökre , kurvákra , stricikre , nyugdíjas bácsira aki vett egy sörétest . riasztópiszolyos lövöldözőre rárúgják az ajtót :-( nem soká a jegynélkül utazóra is Terrorelhárítást kűdik rá :-(
silber13
@human: A galaktikus beszivárgás megakadályozásával már elkéstek. Pataki Attila személyében megbízható beépített kémük tartózkodik a földön!:-)))
ila51
ebből már az üdítőjüket is megvehették volna ...
JAJMÁR
Túlórát??? Az meg hogy létezik, jobb helyeken nem fizetnek túlórát. Max, le lehet csúszni... és az már nagy öröm, de tényleg!
Sziszifusz
A rendőrök meg le vannak ejtve. Nincs túlórapénz, szűkös a benzinkeret stb.
coyote3
Már régóta figyelem ezt a sok komcsi kommentelőt!!! Most már elég legyen a lázító hozzászólásokból, mert küldöm a nagy Ódikat értetek!!! :))))
ila51
@coyote3: ...ajvé , az jó ...a 9-es elég büdös , hiába Mercedes :)
almosd
Jó sokat harcoltak túlórában ,a sok harc után mikor pihentek.
Cicamama55
@JAJMÁR: A számból vette ki a szót!!!
kevijenicsaja
Gondolom, 30 évesen már korkedvezményes nyugállományba vonulnának... Vagy mégsem tudnak? A FIDESZ tett róla, hála az égnek :)
Fradigege
Szerencsére van. Van! Spóroltak rá! Így oldják meg! Nem mehetsz nyugdíjba, de van egy ötletünk. Zsírosra keresed majd magad, leírjuk túlórában. Mindenki jól jár. Van.
Desischado
Végtére is szorgalmasan védik a vezírt!
gödörben
Én úgy tudtam eddig, hogy az árvíznél ingyen dolgoztak sokan.
Ezek pedig droidok, mert pihenésre nincs szükségük, vagy csak "papíron" dolgoznak??? Itt is megy ám a nép lenyúlása a magán hadsereg megfizetése.
human
@dömdödöm: A TEK Orbán Viktor titkosszolgálata szerintem. Megfigyelnek, lehallgatna és még ki tudja milyen machinációkat csinálnak, hogy Orbán hatalmon maradhasson.
karma1
@coyote3: Akarod mondani: erteTEK...:-))

Ezeknek megint elmentek otthonrol, dehogy meg egy rohadt nagyszamos kinai szamologepre se fussa nekik, ez mar maga a gyotrelem!

Kiszamoltam (mondjuk, csak az utolso adatot, a tobbin ugyis latszik, hogy ormanyos nagy baromsag: szoval, 217 TEK-es, ha 40 orat szamolok egy hetre (napi 8 ora meloval), akkor ok teljesitenek 8680 orat, osszesen. A kormany 10636 ora melot vart el toluk, vagyis a kulonbseg az elvart es a tenyleges orak kozott 1956 ora volt, igy aztan minden TEK-esre jutott egyenkent 9.01 plusz ora, durvan egy plusz munkanap. Es erre fizetett ki a kormany 28 millio forintot...vagyis az oraber ekkor 28 000 000 forint , ezt osztom 217 fovel, es akkor kijon, hogy egy 9 oras extra munkanapjukert kaptak 129 493 forintot!!!

Na menjenek a qrva anyjukba...Mert ez csak 217 ember 1 extra munkanapja... Es akkor mennyit kapnak havonta alapberkent+ juttatasok?
nezelodo
"Sziszifusz
A rendőrök meg le vannak ejtve. Nincs túlórapénz, szűkös a benzinkeret stb."

Ahhoz, hogy az útszélén lesben álljanak, nem sok benzin kell, a trafipénz meg befolyik. A dakota legények meg azalatt nyugodtan kirámolhatják az othonait a dolgozóknak, még a rendőrőknek is, senki nem zavarja meg őket. Szép új világ!
bundi
@karma1: "Tavaly például összesen 626,8 millió forintot tehetett zsebre a 963 terrorelhárító, akiknek a munkájuk zömét a kommandós akciók és a személyi védelem teszi ki, és összesen 180 123 túlórát teljesítettek – közölte a TEK."
ha kíváncsi vagy rá...
fejenként 187 órát túlóráztak tavaly...kb 3480 ft-ért óránként...tehát fejenként kb 650 730 ft-ot kaptak mivel több mint egy hónappal többet dolgoztak mint kellene...ez annak a fényében kissé fura, hogy 2010-előtt nem is léteztek...és azóta sem lett az ország terrorcélpontá...tehát nincs rájuk szükség gyakorlatilag...
human
@karma1: Lehet, hogy az energiaitalt is beleszámolták, nem tudom.
A Függetlenség napja scifiben volt egy rész, mikor az elnököt bevezették a még számára is titkos hatalmas kutatólaborba.
- Honnan volt pénzük ezt kiépíteni úgy hogy közben senki ne tudjon róla? -kérdezte az elnök.
- Elnök úr. Ön elhitte, hogy a katonaság 1000 forintért vesz egy darab vécépapírt?
coyote3
@karma1: Jelentkezzünk akkor túlórázó tökös Tek-esnek. Vezethetünk Q-7-est :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.