Ősszel fontos döntéshez érkezik el az MSZP: választhat, hogy Mesterházy Attila vezetésével folytatja-e a politizálást és a felkészülést 2018-ra, vagy leváltja őt.

Az októberi dátum azért került elő a beszélgetésekben, mert az említett választmányi ülésen a viták ellenére abban mindenki egyetértett, hogy a májusi európai parlamenti választás miatt nem lehet azonnal váltani, így egyhangúlag elfogadták, hogy az EP-választás után egy kibővített választmány értékelje a helyzetet, de az elnök és az elnökség az októberi önkormányzati választásokig maradjon a helyén, és csak ezután következzen a teljes tisztújítás – írja az Origo.

A lap úgy tudja, hogy a párton belül egyre többen noszogatják Botka Lászlót, hogy mérkőzzön meg Mesterházy Attilával. Összeszedtek néhány tényezőt, ami utóbbi javára dönthetné el a versenyt.

Szerintük a posztokban reménykedő MSZP-sek mellette állnak, a megyei elnökök többsége mellette áll és övé az elnökség is.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
@tavaszi: Látom,a sarlótól és kalapácstól,azaz a munkától nagyon félsz,hiszen életedben trisztességes munkát nem igen végezhettél.Boross Petike is munkásőr volt,alezredesi rangban,vagy ennyire megtévesztették.Ő is megkapta a munkás-parasz érdemrendet,de csak a parasztot kellett volna,mer elég tahó volt,maradt is.,akár csak te is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dömdödöm
én bírom a mestert de lépjen hátrébb jöjjön -staller Ilona ! :-)
szaboria1
@dömdödöm: Már az is igen kezd öregecske lenni. Félre a tréfával Botka jó lenne de neki Szeged mindig is előbbre való volt. Amennyiben nem sikerülne pm. maradni akkor talán elvállalja. Ezért is az őszi választások után akarnak dönteni.
dömdödöm
@szaboria1: Kovács László esetleg ? Szanyi Tibor ?
szaboria1
@dömdödöm: Egyik sem Szanyi jól teszi ha megy az EU.ba. Kovács is már kiöregedett. Kb. a 40 évesek kezdjenek inkább mozgolódni.
dömdödöm
ha nincs egy tapasztalat vén róka az élen ,fiatalokkal nem fog beérni sem 4 sem 8 év alatt a párt szerintem lásd mesterházi :-(@szaboria1:
szaboria1
@dömdödöm: Vannak csak eddig a régi motorosok elég erősek voltak de mára már kezdenek kikopni. Lásd Szekeres sem lesz képviselő.
magyarbakancs
@dömdödöm: Csontvázak nem kellenek.
Fiatalok és rátermett emberek kellenek kit nem fertőzött meg a politikai rövid látás.
tavaszi
...nehéz lesz a baloldalnak talpra állni. Boros Péter interjú frappánsan leírja. rendszerváltás óta 3 millió ember halt meg az országban kb.-----ez pont a baloldali érában élők számát adja fő részben. szinte a biológia vitte földre a baloldali eszmét...hiszen ha kellően nem adták át a szülők-nagyszülők a sarló-kalapács nagyszerűségét...akkor nincs mit továbbvinni...megujjulásról ne is beszéljünk.
JAJMÁR
@tavaszi: 11:36 Na ne má' 3 millió? és mind baloldali volt? Ez hihetetlen! A lényeg, Te még itt vagy, és folyton sarló kalapácsot emlegetsz :) Az ujjaid talán veszélyben vannak, miért ne beszéljünk róluk? :)
jancsik68
@tavaszi: Látom,a sarlótól és kalapácstól,azaz a munkától nagyon félsz,hiszen életedben trisztességes munkát nem igen végezhettél.Boross Petike is munkásőr volt,alezredesi rangban,vagy ennyire megtévesztették.Ő is megkapta a munkás-parasz érdemrendet,de csak a parasztot kellett volna,mer elég tahó volt,maradt is.,akár csak te is.
Senara
Ezen áll vagy bukik Mesterházy Attila sorsa" ... Már mindenki tudja megbukott csak ő nem ! Szerintem egy 30 - 35 éves nő , párttitkár gyökerek nélkül jobb lenne mint Botka vagy bármelyik előre tülekedő .
szöszmösz
@Senara: Én a Tarlós helyén is szívesen látnék egy fiatal, értelmes talpraesett, határozott,de szociálisan is érzékeny tisztességes nőt.
dömdödöm
nagyon eltüntek a baloldali kommentelők a propiról van előttünk 4 kemény év szükség lenne rátok :-)
Senara
@szöszmösz: Lehet nő is , de ha nem kormánypárti akkor 4 évig megint szívatják a fővárost . Sajnos .
miazavalami
@dömdödöm: Szia Dömi!
És ki lenne az a tapasztalt vén róka?
miazavalami
@dömdödöm: Mi van veled Dömi? Én itt vagyok! :-)
miazavalami
@tavaszi: Nagyon szépen megkérlek, mondandódat gondold át mielőtt lepötyögöd. Vagy ha nem tudod átgondolni, válassz segítséget. Akár telefonost is. Sajnálatra méltó ahogy a sok marhaságodat összehordod.
Nil
Ez nagy baj. Így az EP és az önkormányzati választásokat is elvesztik.
NYáron nem nyaralni kellene menni hanem rendbe rakni a dolgokat.
Leváltani Mesterházyt, megújítani a vezetést-nem fiatalítani - megújítani.
És pontosan megfogalmazni mit és hogyan szeretnének megvalósítani - lépésről - lépésre.
Hogy az ember tudja mit támogat vagy mit nem.
Ami most van azt csak a fanatikusok támogatják
dömdödöm
40 -es kell elhivatott aki ismeri az elmúlt 40 év politákájának előnyét hátrányát Az mszp színeiben képes a megújításra ? Képes nemzetközi respektet kialakítani és megtartani úgy hogy közben befelé is képes komunikálni hogy van más alternatíva mint a jobb oldal befülledt kelet felé orientált poltikikája ? Az én vagyok .: Seuso Tibi ! Éljen seuso tibi a bal oldal új jelőltje az igazság katonája ! :-)
miazavalami
@dömdödöm: Azta!
Tibi te bitang óóóóóó:-))
miazavalami
@dömdödöm: Dömi! Átvertél , az Jóska volt...
dömdödöm
@dömdödöm: csatlakozzatok ! én valóban úgy találom ki a törvényjavaslatokat hogy kimegyek azérintettekkel cigizni . nikotinelvonás láttuk 4 évig mit eredményez :-(
dömdödöm
ha kell egy elvetemült barom szóljatok ,én itt vagyok !! i város széli
puhányok nyavajások ha gyötör a láz fületek nyissátok gyorsan hallgassátok amit most nélktek eldalol a naa a nagy polgár !
:-(
dömdödöm
@miazavalami: látom viccként fogod fel de ez teljesen komoly ,ezek komlpetten áthághatnak minden szabályt azt sem tudni kik ezek valójában akik dorsunkról döntenek . azt hiszik náluk okosabb és zsiványabb nincs . dehogy nincs -! áitt ebben az országban a többség mind elvetemültebb zsiványabb és dörzsöltebb mint ők :-(
dömdödöm
@miazavalami: rossza harcba kezdtek mert itt sokkal többen sokkal nagyobb gazemberek mint ők :-(
dömdödöm
@miazavalami: akik többet tudnak mint ők ,akik birtokolják az igazságot , isten irgalmazzon nekik hogy azok becsületes emberek legyenek ,émn a csodákban nem hiszek akik vesztüket okozhatják mégnagyonbb gazembereknek kell hogy legyenek jó értelemben ...
miazavalami
@dömdödöm: Akik többet tudnak , birtokolják az igazságot,akik vesztünket okozhatják, még nagyobb gazemberek kell hogy legyenek jó értelemben...
Neharagudj Dömi, lehet még nem ittam eleget... de nem értem.:-)
dömdödöm
@miazavalami: nem érted ! ezeket a gazembereket csak mégnagyobb gazemberek győzhetik le akik Magyarország valós érdekit képviselik ,A gaz fideszt majd legyőzi az újászervezezett becsületers hiteles új baloldal ,ez csak mese ,fikció.
A hátfejű sárkányt csak a jól kiképzett igazlelkű de kegyetken kardforgatószuper bátor hiperokos szuperjóképű királyfi tudja majd cxsak legyőzni minden furfangját bevetve :-) Érted ?
miazavalami
@dömdödöm: Húúú királyfi, legyőzi a hétfejű sárkányt, és kiszabadítja a királylányt a sárkány fogságából...:-)
Fehér ló , és lant kíséret nem szükségeltetik...
Ki a királyfi???
dömdödöm
@miazavalami: erre jelentkeztem én , bátorságom tapasztalatom meg van .
40 körül élek szociális érzékenységem 100 % nem lopok mindig annyim vót amit amit megkerestem piacgazdaság és közöspiac pártoló vagyok , nem az összeszerelő nemzet álomképét képviselem hanem a nyugati tőkével együttműködő nemzetét .
Azesályegyenlőséget támogatom és az élsportot de nem az orbá féle verziózt hanem a teljesítmény féle verziót .
dömdödöm
@miazavalami: ki a királyfi ? potenciális jelentkezők hiányában jelenleg én :-)
dömdödöm
@miazavalami: elmagyarázom az én teoriámat
a kölköknek nem azt kell mondani hogy ha lősz 20 gólt egy bajnokságban
akkor játhatsz egy egy stadionban , hanem ha lősz 26 gólt egy bajnokkságban
3 éven keresztül ,akkor lesz stadion ahol elérheted a 32 -t !
dömdödöm
@miazavalami: látom like oltad minden hjozzászólásomat ,tuti hülyének nézel mert semnmi vélemény ! vélemény ?
miazavalami
@dömdödöm: Húúú Dömi! Én rád szavazok! :-)
De neked már van királylányod!
Ráadásul még pónid sincs, és lantod..., de az nem baj, majd gitározol.:-) Énekelni tudsz?

Én azt mondom ha az igen beosztani kényszerülő háziasszonyokkal , és az igen sokat dolgozni kényszerülő semmi béresekkel töltenénk meg az országházat, a válságot elfújná a szél. www.youtube.com/watch?v=C2O4dZgAIcU

Mercury a legnagyobb volt mássága ellenére is!
miazavalami
@dömdödöm: Ne legyél türelmetlen, csak két percet késtem.:-)
dömdödöm
@miazavalami: nem baj miazavalami ,majd meglátjuk mi lesz ,a 21.század elején a xx .század átlagteljesítmémnyei már nem állják meg a hejüket . Itt álünk és ezt mrt el tudjuk dönteni mert már sok indent láttunk ,ami múltszázadi azt el tudjuk dönteni hogy az .! Ami új érték az is világos . minnket már nem lehet cskúgy átbxni :-(
miazavalami
@dömdödöm: Nem lehet minket átbaxni, de attól függetlenül megisszuk a levét annak a sok hülye döntésének akiket sikerült átbaxni.
dömdödöm
@miazavalami: azt viszont ne feledd hogy közel 5 évtizeden keresztül betartottuk a játékszabályokat függetlenül attól hogy ki diktálta . Követeljük érte a további megbecsülést ha ez elmaradna valamioknál fogva senki ne csodálkozzon hogy nem tartjuk be többé a játékszabályokat :-(
miazavalami
@dömdödöm: Tudod ebben az országban megbecsülés csak a zsiványoknak jár. Ők amolyan modern Rózsa Sándorok. Zsiványok , tolvajok gyülekezete akiket a megvezetett emberek istenítenek.
dömdödöm
@dömdödöm: éljen seuso tibi ! támogassa seuso tibi programját ami április 26.án szombaton jelenik meg jelenik meg itt a propelleren
dömdödöm
@miazavalami: várjá várjá várjá . van a politikailag életútján kiképzegtt zsivány aki éppen most irányít ,mindent elvesz attól aki rászorúl .( ha voltál mostanánban önkorrmányzat szoc osztályon akkor tisztán látof miről van szó) és van a a másik zsivány ,a fekee tulipámn ,a zorro minden nép büszkesége eki minden kockázatot vállalva elveszi a gazdag döjfösöktől és szétostja a szegény rászorulók között úgygyhogy nincs igazad :-(
JAJMÁR
@dömdödöm: 20:44 Oké! Csal szerezz frekvenciát, legyen jó a kommunikációd! Ha ez megvan, ebben az országban bármit el lehet érni !
(Jó kommunikáció = azt kell nyomatni, amit az emberek hallani szeretnek)
miazavalami
@dömdödöm: nem Zorrót mondtam.
De van igazság abban amit írtál. Ezt egyszer már megpróbálták világszerte, és akkor jött a kommunizmus. Hol így sikerült, hol úgy , de azt hiszem nálunk nosztalgiával gondolnak vissza az emberek. Persze most a hatvanas évektől gondolkodom...
Jó éjt neked , megyek altatni.:-)
dömdödöm
@JAJMÁR: oké én nyomatom ha kell szerezzetek frekvenciát vállalom a teljesen valós pozitív irányt ,tudom mi az amit mindeki szeret és akar , nyugat ,esélyegyenlőség élet ,szórakozás ,demokrácia ,boldogulás, kötöttségmentettség ,megélhetés gyermekvállalás ,kiszámitható jövő emberi nyugati típúsú boldogulás . !!!
JAJMÁR
@dömdödöm: Ez mind szép, csak a frekvenciaszerzés okoz egy kis gondot ... a többi nekem is menne :)
ha más nem lesz, gitárom van, esetleg gyalogolunk mint régen a Tinódi, és regélünk :)
dömdödöm
@JAJMÁR: á ne hidd nekem olyan repperem van aki olyan anti kormány reppet nyom amit nehezen élnek túl majd amikor azigazságot kiéneklik az elég xar dolog és ütős nem sokára megjelenik -)
JAJMÁR
@dömdödöm: 21:12 Oké! Ezt megbeszéltük :) Támogatlak.
(Örülök, hogy nem gyalogolni... :) )
JAJMÁR
@JAJMÁR: Jav. Örülök, hogy nem kell gyalogolni :)))
Jó éjt :)
dömdödöm
mindent összevetve ! ki van csukva hogy ezek egy nacionális csoportosulás mögé rejtőzve és látszattámogatásával ,fanatizásával gátolják évtizedekre M agyarország valós és jó l felfogott érdekeit és sorsát :-( Istan áldaja országunkat ! Isten áldja Magyarországot ! Istán áldaj a nemzetet !
dömdödöm
fent leírtak : valóság : 80 % fikció : 20 %
dömdödöm
a boross szerint a renndszerváltás utáni 3 millió baloldali halott összes eszmei értékeit átvállalom
Ne felejtsétek ! Seuso Tibi még él ! :-)
verőce21
@JAJMÁR: (20:53) Ha csak azon múlna, "...azt kell nyomatni, amit az emberek hallani szeretnek", Thürmerék lennének a legjobbak! - mert azt mondják, amit az emberek 80%-a hallani akar! :)

Karizmatikus személyre lenne szüksége a többi pártnak, akinek elhiszik az emberek amit mond. :)
JAJMÁR
@verőce21: 21:52 Mit mond a Thürmer, én nem hallom, ide nem ér el. Talán nincs frekvenciája?
A Seuso Tibi karizmá/já/t nem érzed? -:XD
Az enyémről nem is szólva !
verőce21
@JAJMÁR: (11:33) Összetörhetnéd a malacperselyed és vásárolj inkább magadnak egy frekvenciasávot! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.