Egy Debrecen melletti kistelepülés homokos utcájában élt annak a bűnszövetkezetnek a vezetője, amelyet a ’90-es évek olajszőkítőihez hasonlít az adóhatóság. Mindig luxusautók parkoltak a háza előtt, de jobbára egy lepattant presszóban üzletelt, a márkás cuccokra nem sokat adott. Biztos volt benne, hogy egyszer el fogják kapni. Reggelente rendszeresen előfordult, hogy két-három sötétített üvegű luxusautó parkolt le a bocskaikerti Vadász presszó elé. A festésre váró presszó akciósan 180 forintért árult grapefrútos söre vagy idejétmúlt lambériája nemigen árulkodik arról, hogy az itt tartott reggeli találkozókon százmilliók sorsáról születhettek döntések. A presszóban egy elmúlt napokban lekapcsolt bűnszervezet vezetője tárgyalt a társaival a helyiek szerint.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Érdemes végigolvasni a cikket !!!
A " Papa " Sanyibácsi utódjai ???
Meine Ehre heisst Treue
Egy ipari hulladékkal kevesebb! Kár, hogy van még szabadlábon belőlük gazdagon és a bent lévőket is (akik egy részéből visszaeső lesz) mi fizetjük.
Január
Nem olyan nagy hal Ő, csak valamiról a plejbsznek is beszélnie kell.
postamester
Érdemes végigolvasni a cikket !!!
A " Papa " Sanyibácsi utódjai ???
darwin
Elkaptak egy kishalat,örüljön a köznép.A nagyok megússzák.Ők fizetik a NAV-ot is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.