Az egész választói népességen belül a Fidesz–KDNP rendelkezik a legnagyobb bizalmi tőkével, ami óriási teljesítmény, jóllehet a kormányzásnak azért volt népszerűségben mérhető ára – mondta el az MNO-nak adott interjújában Lánczi Tamás, a Századvég Intézet vezető elemzője. Arról is beszélt, hogy egyelőre nincs meg az az erő a baloldalon, amivel képes lenne megújítani magát az önkormányzati választásokra.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán álma valóra vált, szentélyt épített a falujában 3800 néző számára, olyat, aminek csodájára jár a világ. Megnyert már több választást (nála: háború), de valószínűleg a felcsúti stadion lesz élete főműve, miután az oroszok hazaküldését Putyin visszahívásával már kitörölte. Egy országot rombol az álmaiért... Megfizetjük az árát, mi, adófizetők. Amire az omnipotens úr azt találta mondani egy váratlanul kérdező újságírónak (a Hír24 a közelébe tudott férkőzni!), hogy ez az adófizető népre való hivatkozás kommunista trükk, a pénz nem a mienk, hanem a vállalkozóké, ők adták a stadionra. Az más. Ha nem adják, adó lett volna belőle...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.