Megdöbbentő! Itt tartunk! A miniszterelnökünk pedig szavazati jogot akar adni a gyerekek után. Ugye sejtitek kik fognak többségben szavazni a jövőben. Ez ma lehetséges? Hihetetlen... Elhallgatott jelen: több száz cigány támadta meg a rendőrkapitányságot Úgy három héttel ezelőtt egy éjjel több száz cigány megtámadta a Nagykátai Rendőrkapitányságot. Az előzmény az volt, hogy az egyik járőr az utcán megvert, majd előállított egy cigánygyereket. Ezután cigányok nekirontottak a kapitányság ajtajának, be akarták törni, azért, hogy Darázs József rendőrt, aki előállította a cigánygyereket meglincselje. Bent csupán három rendőr tartózkodott. A háromszáz méterre lakó rendőrkapitány Zajacz Ágnes aki korábban még az év rendőre is volt, és a bűnügyi vezető Veres Ferenc nem mertek bemenni a kapitányságra megvédeni kollégáikat. Az őrjöngő cigányok azt üvöltözték, hogy kinyírják a járőrt. A bent rekedt...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: adorján györgy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
@miazavalami:azt hiszem kérészrádiusz a ,2oo6 ban a vérszomjas rendöröket képviselöi jogállásával megállitani próbáló játszott el ilyen gondolatokkal. volt ott még más okosság is.
lópicigáspár
Ezt már három éve egyszer kitárgyaltuk. Nem kellene szerintem ezer éves dolgokkal szítani az egyébként is tetemes feszültséget!
hetöndöe
@Csizmás Kond: Oszték azzal mi a probléma?
miazavalami
@nehogymá: Sztem is fideszközeli ötlet..:-)
hetöndöe
@Csizmás Kond: Mellékesen jegyzem meg,hogy tájékozatlanságod határtalan,a manyupok létrejöttekor kb negyven éves voltam és nekem sem volt kötelező.
Olvasd el az akkori törvényeket hülyeségek okádása helyett.
adorján györgy
Uraim! A történet, megbízható források szerint több éves, lejárt szavatossági idejű sztori, kéretik tehát ennek megfelelően kezelni a hírt, mert az már romlandó. Majdnem csőbe húztak bennünket ezzel az üggyel, de szerencsére a józanabbak figyelmeztettek bennünket arra, hogy ez egy régi 2011-es ügy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.