A magyar gazdaság csak aktív és egészséges bankszektorral képes nőni – mondta a Figyelőnek adott interjújában Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója, akinek tervei között szerepel az is, hogy középtávon elkezdje a zökkenőmentes utódlás megoldását. Csányi szerint az OTP nem kádertemető, Simicska Lajostól, Szász Károlyon át, Kocsis Istvánig mindenki megszolgálta a banktól kapott fizetését.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ezek mind megszedték már magukat, és folytatják! Semmi kedvem diskurálni róluk, minek? Egy aljas, jellemtelen rabló oligarcha mind!
Yoda69
Ezert no az allamadosag, szegenyedik a magyar nep es vandorolnak el hazankfiai mert ezek a zsirdisznok a MI verunkon eloskodnek!
Ideje lenne mar egy igazi fordulatnak, es visszaallitanai a demokraciat es koztarsasagot Magyarorszagon, azokkal akik meg csalassal szedtek ossze vagyokunat bortonbe veluk.
1magyar
Hogyan lett ilyen gazdag a hajdani otp-s igazgató, mikor a fizetése anno legfeljebb a dolgozókénak a 4-5-szöröse lehetett?
coni
"És lám, Simicska Lajos is hogy kinőtte magát, az ország hasznára tudja kamatoztatni az itt szerzett tapasztalatait." (Csányi)

Ez nagyon jó! Csányi átment gunyorosba..
Gyerekeink, unokáink sokat fogják emlegetni a "simicska" korszakot, de 15-20 év múlva a nyugdíjasok is.
1magyar
Úgy könnyű ha minden munkát, vagy kitalált munkát neki adnak. Másnak esélye sem lehet.
Fradigege
Sima, egyszerű vagyonelkobzás. Itt nem fog semmi sem változni. Folyt. köv. folytatódik. Ezek hancuróznak a milliárdosok játszótereiken, mi pedig nyelünk. Ilyenek miatt vannak a polgárháborúk. Az eléggé rendbe tenné a dolgokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.