Vasárnap este a Bazilikánál lefogtak a rendőrök egy zavart férfit, előtte meg is taposták. Az ilyen rendőri beavatkozásokat szigorúan szabályozza a rendőrségi törvény, az ütés, rúgás és taposás csak rendkívüli esetben fér bele. A rendőrség is vizsgálja az intézkedés jogszerűségét, a férfi jelenleg őrizetben van. Üveget tört szét, szilánkdarabokat próbált feldugni magának, fekáliában és húgyban úszva fetrengett a földön, és ugrált neki embereknek, miközben ordibált, a péniszét lóbálta – összegezhető a szemtanúk beszámolója a Szent István-bazilika előtt vasárnap este randalírozó férfi esetéről.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
ha az egyén nem a "párt" által futtatott bértüntető...ne adj isten ostromló szabadságharcos...akkor taposhat...ha később kiderülne mégis, hogy a taposott rokon-koma-jóbarát...na akkor reszeltek a rendfenntartónak...
dr. prédikátor
Kádár András Kristóf!!! te bizonyára még egy nyelves csókot is adtál volna a szarban hugyban fentrengő delikvensnek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.