Itt van május 1. – ennek apropóján annak jártunk utána, miből áll össze egy-egy doboz vagy üveg sör ára. Lelőjük a poént: az állam kaszálja a legtöbbet. Meglepő lehet, de egy doboz vagy üveg sör árában maga a sör az egyik legkisebb tétel, míg az adó a legnagyobb, de az ital előállítási árának sokszorosába kerül a végül hulladékká váló doboz is. Iparági adatok szerint a legnépszerűbb kiszerelésnek a dobozos változat számít, ezért mutatjuk be ennek a típusnak az árösszetételét.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Horizont: A Lidl terméke? Az Argus családból? Azok jó sörök, abban még az alkoholmentes is kellemes ízű-
vukkocska
@A Tündik bündije: Miért? attól még más szeretheti. Én olyan vagyok, mint az állatok, akkor iszom, ha szomjas vagyok. A sörrel pedig úgy vagyok, hogy rántott hús vagy pörkölt után szívesen megiszom. Én evés után közvetlenül soha nem iszom, és nem iszom kávét sem, csak kb egy óra múlva.
Desischado
Szökőévben egyszer ha megiszok egy sört, de nektek egészségetekre! És miért is nem lepődtem meg? Itt az a normális, hogy az állam kaszálja a legtöbbet! Mit kell ezen csodálkozni, Abszurdisztánban ez rendben van!
csikknorisz
A többségét inkább sörízű szódavíznek lehetne nevezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.