A Demokratikus Koalíció városligeti majálisán Gyurcsány Ferenc arról beszélt, hogy Szent István európai volt, és ők István örökösei, míg Orbán Viktor Koppányé.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ami előre látható: kizárnak minden nemzetközi versenyről, végül embargó az egész országra, ami által összeomlik a gazdaság, vagyis jegyrendszer lesz. Amerikai barátaim már hónapokkal előbb szóltak, hogy mindenki hogy meneküljön ki.
Manhattan
"A helyzet úgy áll, hogy nekünk nincs hova visszavonulnunk. [...] Az ország nyakig úszik az adósságban, a költségvetés romokban, a gazdák kivéreztetve, a munkanélküliség nő, a magyar vállalkozók pedig alárendeltek a saját hazájukban, a felvett kölcsönök, száz és ezer milliárdok pedig eltűntek. Nekünk, magyaroknak nincs hova hátrálni! Az ellenfeleink kimutatták a foguk fehérjét, agresszívek, kíméletlenek és durva hatalomvágy hajtja őket. Nincs hova hátrálnunk!"

(Orbán Viktornak a Fidesz kampánygyűlésén a Budai várban elmondott beszédéből, 2006.)
mariaberta
Szegény Koppány, hogy mit kell megérnie???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.