A közelgő európai parlamenti választásra való készülés határozta meg a hetet a pártok részéről. A Fidesz–KDNP a nemzeti érdekeket képviselő politikát vinné tovább az EP-ben. A baloldal részéről a majálison a rémképek „rajzolása” kapott teret. A feszültségek továbbra sem szűnnek, ezúttal Bajnaiék háza tájáról kaptunk híreket. A hét a devizahitelek ügyében is fontos fejleményeket hozott.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
„Üzenjük Brüsszelnek: Tiszteletet a magyaroknak!” – olvasom a plakáton
Idézet Orbántól "Eddig sem voltunk az Unió kedvencei." A többes szám első személy helyett ide az egyes szám első személy illene. - So stimmt doch alles!
Emlékszik még valaki arra, amikor 2006-ban O:V. és bandája körbejárta Európát ,Brüsszelt, hogy az akkori kormánytól a bekövetkezett események miatt vonja meg az uniós támogatásokat.Visszanyalt a fagyi.
"Az mno.hu megszerzett egy levelet, amiben Európai Bizottság egyik munkatársa szabadkozik két másik munkatársának levele miatt. A levélben többek között ez áll:
“Először is elnézését kérem azért a kellemetlenségért, amelyet az igazgatók által küldött levél okozott a közreműködő szervezetek különböző minisztériumokba való integrációjával kapcsolatban. Ez a levél nem “figyelmeztető”, “megszakító” és nem is “felfüggesztésről előzetesen értesítő” jellegű. A levél célja, hogy további információkat szerezzünk, és arra számítunk, hogy ezeket még azon fizetési kérelmek leadása előtt rendelkezésünkre tudják bocsátani, amelyeket a módosított irányítási és ellenőrzési rendszer hagy jóvá.”
A mostani pedig így:

“Arra számítunk, hogy ezeket [az információkat] még azon fizetési kérelmek leadása előtt rendelkezésünkre tudják bocsátani, amelyeket a módosított irányítási és ellenőrzési rendszer hagy jóvá.”

A birtokunkban lévő 16-i levélből egyértelműen kiderül, hogy nem automatikus a rendszer, vagyis nem arról van szó, hogy a magyar félnek csak meg kell mondania néhány adatot, és utána máris jöhet a pénz. Komoly aggodalmak fogalmazódnak meg benne az átszervezéssel kapcsolatban. És hogy mi lesz, ha a beérkezett információkkal nem lesz elégedett a bizottság?

Erre a kérdésre Shirin Wheeler bizottsági szóvivő ezt mondta a Bruxinfonak:
Ha a levélben feltett kérdésekre nem kapunk kielégítő válaszokat, az Európai Bizottság fontolóra veheti a kifizetések megszakítását.Nyilvánvaló, hogy a bizottság nem akart politikai ügyet vagy nyilvános balhét az április 16-i...
troppauerhumer
.Nyilvánvaló, hogy a bizottság nem akart politikai ügyet vagy nyilvános balhét az április 16-i leveléből. Ugyanakkor az is igaz, hogy elégedetlenek azzal, amit a magyarországi átszervezés eddigi fejleményeiről tudnak, és amíg nem lesznek elégedettek, addig nem is utalnak pénzt.

Nem függesztették fel. Hanem felfüggesztették. Nem nemfizetnek, hanem nem fizetnek. Nem adunk számlát, mert hiába is adnánk. Nem kérnek, hanem követelnek. Okkal-joggal.
Így mondják nagyon udvariasan és nagyon diplomatikusan azt, hogy "párthoz kötődő, szélhámos gittegyletek".
Kösz, Orbán.
Az azonban tény, hogy ritka nagy böszmeség ez a plakát, ezt értelmes megyar ember nem vállalhatja el.Képzeljétek magatokat személyesen is a magyar ember helyébe, aki ott áll egy csoport francia meg német előtt, és vörös fejjel kéri, mit kéri, követeli, hogy tessenek már őt tisztelni (miközben azok éppen az ő mentális problémájával foglalkoznak, csak éppen maguk között).Értik, persze, értik ők, fáj valami, de nyugi, majd rájövünk, hogy mi fáj (olyan ez, mint a gyermekgyógyászat) és meggyógyítunk (ha tudunk).
Nem érzitek, hogy ez nagyon ciki ? ráadásul Orbán agyonkozmetikázott fotója ! u.az, mint Rákosi kopasz feje a nagy plakátokon:

mek.oszk.hu/01900/01906/html/cd9/kepek/muveszetek/mt043nkm343.jpg

2.bp.blogspot.com/-29Guot6ruIQ/UwejHbhMtCI/AAAAAAAADqQ/UeHn5oqM7Uo/s1600/orban-level.jpg

Ott van a félrevezetés, hogy a folyó éves egyenleget nézik, azt nem, amit cserébe korábban adtunk (vámlebontás, jogszabályok kötelező átvétele).
És Európa páriái lettünk volna, ha nem lépünk be az Unióba.
Az pedig, hogy, miután lebontottuk a pénzügyi védőfalakat,harmonizáltuk a gazdaságunkat,a jogrendszerünket kilépjünk, teljesen abszurd.
Ám ha elég nemzetthyszektás tag vevő Orbán és Vona hülyeségeire,a szabaccságharcra az Unió ellen ,a Jobbik a kilépésre ,mindkettő az Unió zsarolására akkor szabadon, útlevél és vízum nélkül megpróbálhatja máshol Európán kívül a magyar..már Ázsiában sem fogadják be az...
troppauerhumer
...már Ázsiában sem fogadják be az ilyen saját érdekeire hátranyilazó dehonesztáló népséget.
bretagne
Úristen, mi lesz itt? Nem merek belegondolni!
troppauerhumer
Na és a miniÁlnok ,hogy áll Európához?

"Az EP nem egy európai hely"..Orbán Viktor..

Hogyisvan ez Viktor?...adjátok a pénzt számolatlanul ,de nem nézhetitek meg mire költöd ?
Na ezért van az,hogy nem nem függesztették fel támogatásokat, hanem felfüggesztették. Nem nemfizetnek, hanem nem fizetnek. Nem adunk számlát, mert hiába is adnánk. Nem kérnek, hanem követelnek. Okkal-joggal.
Így mondják nagyon udvariasan és nagyon diplomatikusan azt, hogy "párthoz kötődő, szélhámos gittegyletek".
Loptok,szemérmetlenül loptok,"Brüsszel a bankadó, a közműadó miatt elégedetlen, mert "hiányzik a zsebükből a profit, ezért dühösek"

Nem mondod Viktor?
Ki fizeti meg a bankadódat?
Kinek jön a közműszámla?
Kinek vonják a tranzakciós adót?
Kihez jár a kéményseprő kéccer drágábban?
Kinek nőtt a szemétszállítási díja?
Ki tankol jó drágán az elba...ööö...gazdaságod,forintod miatt?
Ésatöbbi hirtelen oly nagy jogvédő jobberek!
Hol voltatok amikor a FideSS a visszamenőleges törvényeket hozta.
A Velencei Bizottság már akkor szóvá tette,visszavonásra kötelezte Orbánt.
És mi történt?
Navracsicska folyamatosan hazudozta megtették amire kötelezték őket.
Meg a nagy túróst,megváltoztatták a választási rendszert a saját javukra.
Hol voltatok amikor Handó Tündét és másokat jogellenesen 9 évre kineveztek.
Hol voltatok amikor a sok csontvázügy a bíróságon kipukkant?
Hol voltatok amikor a Velencei Bizottság figyelmeztette a FideSSt eddig és ne tovább?
Hol voltatok a Klubrádiót jogaiba visszahelyező bírósági döntés elleni FideSS akciónál?
És így sorolhatnám végig,és csodálkoztok,hogy az EU így ítéli meg a FideSS gazságszolgáltatást?

Egy dolgot érdemes megjegyezni. Az ahol a hatalmat arra használják fel, hogy akárkik bárkik felett uralkodjanak, az nem demokrácia. Sajnos a jobboldal képtelen ezen a beidegződésen túllépni, de ezer évet nehéz levetkőzni.
Ennek megfelelően az sem demokrácia, ahol egy virtuális, kizárólag a nép által nem szentesített alaptörvényből eredő vagy azt meghágó...
troppauerhumer
Ennek megfelelően az sem demokrácia, ahol egy virtuális, kizárólag a nép által nem szentesített alaptörvényből eredő vagy azt meghágó választási rendszer alapján uralkodó számított többség, de valójában kisebbség gyakorolja a hatalmat úgy, hogy abból kizárja a számított kisebbséget, de valójában többséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.