A magyar kormány célja, hogy csökkenjen az Oroszországból érkező importgáz jelentősége a teljes magyar energiarendszeren belül - közölte Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Varsóban, miutá...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
És ehhez a Putyin apuska mit fog szólni vitya? Honnan hozzátok akkor a gázt, telepukizátok a kurmány tagokkal a tározókat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
A pakis mutyi után még van bőr a képükön benyögni egy ilyen mondatot? Az eszem megáll...nem is értem, hogy tudja ezt bárki is bekajálni...
Január
@mariaberta: 1./ Tovaris konyec. 2./ Szoros kapcsolat a kelettel. /oroszokkal is/. 3./ Csökkenteni az orosz függést.
Vajon nem fárasztó kicsit ez a sok damaszkuszi út járás?: Oda, vissza, oda... Erre születni kell...
mariaberta
@Január: Azt hiszem, itt nagy a baj, hiszen összevissza beszél, lassan már nem fogja tudni mikor mit mondott. Ezt orvosi nyelven minek is nevezik?
nezelodo
Csak nem ingatták a lengyel barátai a fejüket az "ősi barátaikkal való összeborulás" miatt ? Jobb mint amit Orbán tett, mert ő mást csóvált, azt hitte Hatalmas üzletet kötött Putyinnal! (Putyinnak nagy üzlet, és kezébe adta a gyeplőt). Hát udvarolni kell a lengyeleknek is, hogy ha veszélyben a haza, jöjjenek Orbánt megvédeni a cöffögőkkel együtt.
Január
@mariaberta: Nem vagyok orvos, de a köpönyeg forgatás esete fennáll.:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.