Ma járt le a Rogán Antal vagyonosodása miatti feljelentéshez elrendelt kiegészítés határideje. A határidőt még 15 nappal meghosszabbították, közben a feljelentő Juhász Péter ellen rágalmazás gyanújával indítottak nyomozást. Május 7-én, azaz ma járt le a Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető elleni feljelentéskiegészítésre. Rogánt a vagyonnyilatkozata miatt okirathamisításért és csalásért jelentették fel, ellene egyelőre nem indult nyomozás. A feljelentő, az Együtt-PM-es Juhász Péter ellen viszont rágalmazás miatt nyomoznak. Őt Rogán kollégája, Puskás András V. kerületi alpolgármester jelentette fel – írta a 444.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A fidesz maffia olajozottan működik...erre szavaztatok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@spu00: A bissau-guineai útlevéllel mi a helyzet? Már megtaláltátok? Vagy megy tovább a hazudozás mert abban mesterek vagytok.
JAJMÁR
@spu00: Ki izgul? a kerék forog, igaz lassan, de egyszer csak megfordul :)
spu00
@Dr. Felipe: Túlzottan nem kell keresni, mert a bankban ott van a kópiája, aláírással együtt. Különben az ember mindig önmagából indul ki, de én inkább sajnálom Önt.
Dr. Felipe
@spu00: Csak éppen az ügyészség nem tudja bemutatni már hetek óta. Megy a ködösítés. Én is sajnállak téged hogy ilyen szarokkal etetnek és még ízlik is neked.
kkalman
Majd ez az ügy is a szőnyeg alá lesz söpörve, mint a NAV eltüntetett milliárdjai.
nezelodo
nepszava.hu/cikk/1019670-juhaszt-mar-behivtak-roganekat-meg-nem/
Az átkosban a dolgozó kalákában építkezett. Ezek vajon mit csináltak, csinálnak így kalákában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.