Kornai János kívánatosnak tartja a tandíj bevezetését, szerinte az állam feladata a hátrányos helyzetű diákok felzárkóztatása és szociális alapú támogatása. A Harvard és a Budapesti Corvinus Egyetem professor...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Én tandíjellenes vagyok. A vásárolt diploma nem a tudás jelképe.
Az szerintem pedig nem érv, hogy ha valaki egyetemet végez majd többet fog keresni, erre millió ellenkező példa van.
Az sem érv, hogy a családi anyagi áldozat dicsőség lenne a diplomaszerzésben.
Az egész tandíj arról szól, hogy az oktatók anyagi feltétele biztonságosabb legyen vagyis nem oktatáspolitika hanem profeszorpolitika.
coyote3
És most majd azok az agyatlanok, akik anno tele szájjal hörögtek Gyurcsány havi 2000 ft-os tandíj hozzájárulási ötlete ellen, most majd megideologizálják, hogy ez miért jó...
Senara
Tandíj? Hol éltem eddig a holdon ? A diákhitelt mire vették fel a fiatalok akiket a szülök nem tudtak támogatni a tandíjjal . Vagy azért mert csak egy felnőtt dolgozik , vagy mert munkanélküli lett ! Nagy nehezen lediplomáznak és elmennek külföldre pincérnek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.