Az elmúlt évek vitáiból kiderült, hogy az európai parlamenti választáson az is múlik, hogy Európa milyen irányba halad - mondta az Országgyűlés elnöke csütörtökön egy kampánygyűlésen Monoron.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Valóban a szélsőségesek erősödése nem csak nálunk tapasztalható. De máshol a hatalom más válaszokat ad a kirívó szélsőséges akciókra.
A rendőrök nem tétlenül nézik az eseményeket (mint nálunk a Kossuth téren), hanem azonnal tudják, hogy cselekedni kell mielőtt elfajulnak a dolgok.
Különben megint visszajönnek azok az idők amikor az emberek valóban lógnak a lámpavason mire a hatalom észbe kap.
pbalage
ez egy felettébb súlyos probléma, a fidesz most ráb@szott, mert eddig egyfrontos harcot vívott a bal oldallal, most cseszhetik, mert ott a rosszabbik is, a Jobbik.
Ennek viszont valószínűleg az lesz az eredménye, hogy a fidesz a radikális eszméket is be fogja fogadni, csak hogy az egyre erősödő jobbik tábort is magáénak tudhassa.
Ennek a folyamatnak beláthatatlan következményei lehetnek.
A fidesznek nem kellett volna annyit lopnia és lekezelően, erőszakosan politizálnia, és akkor nem lett volna olyan erős most a neonáci csoportosulás. (akik nagy része szerintem nem is neonáci, csak nem tudták, mit tegyenek, nagyrészt a baloldalt és a fideszt is megutált emberekről lehet szó.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.