A rendőrség pénteken előállított egy embert a Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét ért inzultussal kapcsolatban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint az előállított személy kihallgatása folyamatban van.

Pásztor István a köztársasági elnök személyes meghívására vett részt az Országgyűlés keddi alakuló ülésén. Az ülés napján  tüntetés zajlott a Kossuth Lajos téren, ahol Pásztor Istvánt szidalmazták és leköpték.

Az ügyben pénteken megszólalt Áder János államfő is, aki újságírók előtt tett sajtónyilatkozatában azt mondta: tűrhetetlen, hogy Magyarországon valakit magyarságában alázzanak meg fényes nappal a hatóságok szeme láttára az Országház előtt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Csak egyet? Hiszen volt ott legalább 10 némber!
Szvetlana
Remélem a fostos szájú vénasszonyt is kihallgatják.
bence
Milyen érdekes ! Magyarországon a magyarságában csak a fidesz alázhat meg mindenkit ! Ellenben ha más teszi ugyanezt az már magyarság elleni bűntettnek minősül !Áder János miért nem mondta ugyanezt mikor Gyurcsány Ferencet inzultálták orbán pribékjei !
Desischado
Torkig vagyok már azzal, hogyha a fidesz miatt inzultálnak, azt lehet, de ha az ellenzék csinálta volna ezt, már vége lenne a világnak! Bár ezt jobbikosok csinálták, de ők nem igazi ellenzék! áder meg jobb lenne, ha nem játszaná itt az ájtatos manót! Undormány egy hulladék banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.