130 igen szavazattal, 57 nem ellenében ismét kormányfővé választotta szombaton Orbán Viktort az Országgyűlés. A voksolás után a miniszterelnök letette esküjét. Beszédében köszönetet mondott a választóknak és kijelentette, hogy az ország háromharmadát fogja képviselni. Később felszólalt a Fidesz Kossuth téri nagygyűlésén is, ahol az EP-választáson való részvételre buzdított.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ez a viktorka nem volt katona? Szerintem ha elsütnének mellette egy AK-47-est elbújna egy egér lyukba :-)))) Te viktorka nem kell csatázni, megbékélni kéne tárgyalni kéne az emberekért kéne dolgozni! Nem saját magadat és a barna nyelvű párt csinovnyikokat kéne gazdagítani!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
" Háború " van Orbánnál folyamatosan !
Dr plágium
@nyanya001: az agyában ott nagyon dúl a harc...jó lenne már ha valamelyik ágyú felrobbana
Mobil123
@joopapa: "Közéleti hozzáállása saját elmondása alapján a honvédségnél eltöltött idő alatt változott meg gyökeresen, ahonnan teljesen más emberként távozott. Korábban a szocialista rendszer naiv és elkötelezett híve volt " - részlet a Wikipédiából:-))
joopapa
@Mobil123: Én is voltam katona nem tudom mi érhette ott hogy így megváltozott! Talán felrobbant mellette egy kézigránát és nyomást kapott az agya :-)))
Manhattan
Ne csatázzon már! Béke van.
Dolgozzon inkább végre! Ne a saját és a haverok zsebéért, hanem az országért!
Kamcsatka
Ti állandóan csatáztok mi meg a hátországban megdöglünk. Ideje lenne most már, hogy-
ha levágnának benneteket a fronton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.