Megszületett a Fidesz vezetésében a kilövési engedély a Jobbikra. Erre utal, hogy a kormánypárt házi sajtójának tekinthető Magyar Nemzet ma kémkedési (lényegében hazaárulási) vádat szellőztetett meg a radikális párt egyik EP képviselője és jelöltje, Kovács Béla ellen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Válaszként a Jobbik majd bekeményít. A szélsőjobb nem fog kesztyűs kézzel bánni a mocskolódókkal. A Jobbik már szervezi a maga CÖF-jét. Köpködnek is ha kell, ha nem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Azért már látszik egy tendencia a regnálók szavazás előtti "mószerolásáról". A képviselő választás előtt "kilőtték" az MSZP-t, mint ellenfelet a Simon üggyel.
Az Eu. választás előtt "kilőnék" a Jobbik EP képviselőjelöltjét, mert valakinek nem szimpi.
Az önkormányzati választás előtt ismét jöhet a vadászat, van is tippem, de nem árulom el, hogy kit fognak a regnálók "kilőni".
moiszikf
"Kovács Béla az orosz-európai parlamenti energetikai munkabizottság vezetője, melyből kifolyólag munkája és kötelessége orosz diplomatákkal találkoznia (amit soha nem is titkolt)."

alfahir.hu/megtervezett_osszeeskuves_a_jobbik_ellen
gibgab
Válaszként a Jobbik majd bekeményít. A szélsőjobb nem fog kesztyűs kézzel bánni a mocskolódókkal. A Jobbik már szervezi a maga CÖF-jét. Köpködnek is ha kell, ha nem...
bögöly
A klottgagyás surmónak nem derogál egy drogos kurvapecért küldeni az EU parlamentbe?
A dolog pikantériája lenne,ha az összes vén komcsi csakis ezért szavazna Kovács Bélára.DD
JAJMÁR
A fityisz nem tűr más pártot maga mellett. Biztos, hogy mindent el fognak követni a Jobbik beolvasztása, v. szétverése érdekében. Már nincs rájuk szükség...
A jobbik szavazói is rájönnek majd erre.
(Egyébként tényleg nincs rájuk szükség.)
kkalman
Az egypártrendszer nem tűri, hogy az uralkodó párton kívül más pártok is helyet kapjanak a politikában. A baloldalt már sikerült lenullázni. Mint ellenzék, súlyukat vesztették. Most a Jobbik került sorra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.