Bajnai Gordon végre rájött, mivel lehet szavazatokat nyerni egy fodbalidióta országban: fodbalidióta kampánnyal. És ha ez kell, akkor ő ilyen: értünk vetődik és védi ki Orbán Viktor öngóljait. Ha jól értjük.

Az EP-választásra készült kampányfilm ma jelent meg a Youtubeon, és már csak azért a végén látható, anatómiailag képtelenségnek tűnő mosolyért is érdemes megnézni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
A pofára esést már nem mutatták a videón... - arra még várhatunk bő egy hetet.
miazavalami
Tök jó! :-) Ő legalább nem csinál magából bohócot...
Csizmás Kond
...ez a pozíció nem vetődsét imitál...és nyakkendő helyett köthetett volna surcot...:)
silber13
@Csizmás Kond: Nézz már meg egyszer egy kapust, hogyan áll be pl. egy büntetőnél a gólvonalra. Hát így valahogy.
silber13
@sokanvagyunk: Megtanulnak azok esni egy-egy vetődés után!, hiába is várod a pofáraesést!
Csizmás Kond
@silber13: Az, hogy ebbpl a pozícióbol lehet vetődni az más, de a vetődés már az amikor kibillent ebből az alapállásból...most én is megkérdezem láttál már sportot ?
varrólány
Látom már kellenek a stadionok , már mindenhol foci van!:-)
silber13
@Csizmás Kond : Kezeltesd magad! Amit te irz, hogy mi a vetődés, mármint az alapállásból történő kibilené hát nem igaz. Gondolkozz, hogy miért! Bár most nehezedre eshet!:-)))
Csizmás Kond
@silber13: Ja persze...hogy volna az igaz...és ha már ennyire erőlteted a magadét írd le mi az ?
silber13
@Csizmás Kond: Nem írok semmit, megint előjött a jellegzetes Csizmás viselkedésed, ha tök tájékozatlan vagy, mániád elterelni a témáról a szót! Pá!!
Csizmás Kond
@pbalage: A vetődés minden fogalomba az eredeti vagy alaphelyzetvől való kimozdulást, eltérést jelenti...és ennyi.
Bajnai pedig a képen nem vetődik hanem kapús alapállásban pózol...esetleg libákat terel.
A tájékozatlanságot pedig összekeverted a mániákus Bajnai védéssel, és mivel felsültél igyekezel eliszkolni...hát akkor pá de én még maradok...:)
pbalage
@Csizmás Kond: A mai libásozásozás-hülyeség egyébként szintén a Viktor műve volt.
Vegyük figyelembe, hogy ezzel a hajdú-bét ügyre célzol.
Nos, abban az időben kettő (2) cég volt a piacon, ugyanolyan tevékenységi körrel.
A Hajdú-Bét és a Bábolna Baromfi.
Bábolnát annó a vitya haverod állami pénzekkel tolta, a hajdú-bétnek nem adott, saját magától kellett volna megállni a lábán. (egyébként ebben már akkor is benne volt a politika)
Ha a te kedves édesanyád, azt mondja a testvérednek, meg neked, hogy rajzoljatok valamit, amit kirakhat a hűtőszekrényre, mert különben odab@sz, de csak a kistesódnak ad filctollat, neked meg a homokba kell rajzolgatni, akkor ugye valószínűleg te leszel a vesztes.
(gondolom nem tudsz kognitíven gondolkodni, úgyhogy megfejtem hejetted a nagy talányt: a kistesód a bábolna, te meg a hajdú-bét vagy)

Imádom az agyatlan, zsigeri gondolkodást, jókat tudok röhögni rajta, csak ebben az országban sajnos túl sok már a hülye,úgyhogy számomra már nem annyira vicces.

Ja igen: "kapús" az rövid u.
Csizmás Kond
@pbalage: Először is, a végétől kezdve az aki a helyesírásban keresi a hibát annak nincs érv.
Továbbá mit jelent pontosan abban az időben ?..mert
" Az 1998-ban veszteségessé vált cégnél egy évvel később tulajdonosváltás történt. Az új pénzügyi befektető, a Wallis Rt. nyolcmilliárd forinttal szállt be a társaságba. Ennek köszönhetően a Hajdú-Bét 2001-ben nullszaldóssá vált, azonban a hazai piacon az állami tulajdonú konkurenciával, a Bábolna Rt-vel a versenyt nem tudta felvenni. „2003-ban a víziszárnyas-piac összeomlása miatt további jelentős veszteségek érték” –"
Szóval ha nem tudsz valamit próbálj utánnaolvasgatni mert a más butasága a te butaságod lesz, hiába van az a szép hatalmas agyad.
pbalage
bocs, kicsit gyorsan írtam, mert a csizmás kandúr felb@szta az agyamat, úgyhogy én is ejtettem némi hibát, de én azért megkövetem magam:
nem is értem, hogy miért használtam j-a ly helyett, ilyenekre mindig nagyon szoktam figyelni... meg pár szóköz is kimaradt... de már késő volt...
elnézést az olvasóktól.
pbalage
@Csizmás Kond: ezzel pontosan azt bizonyítod, amit én is írtam. Tájékoztassalak esetleg az igazi történésekről? Vagy szeretnél megmaradni esetleg a jelen állapotodban?
Csizmás Kond
@pbalage: Én csak azt bizonyítottam, hogy a bábolna állami tulajdon volt míg a hajdú magán, szóval az állam csak azt tudta pumpálni ami a jogkörébe tartozott.
..és a vísitozásotok hamis.
pbalage
@Csizmás Kond: tessék, itt megtekintheted:

www.youtube.com/watch?v=MeyBJBElRg4#t=445

(remélem, sikerül felfogni)
Csizmás Kond
@pbalage: ne gyere ilyen sehonnai mesékkel...
pbalage
@Csizmás Kond: oké, volt benne mese is, de 7:25-től 9:30-ig köpött a valóságról, mert erre a kérdéskörre nem volt felkészülve. :))
JAJMÁR
Jó a videó :) a Bajnai eltalálja a labdát, és legalább még nem pocakos. Aki meg öngólra kíváncsi, várja meg míg felszárad a felcsúti pálya és nézegesse. Az má' úgy önmagában is felér egy öngóllal, de vannak ügyes játékosai esélyes a valóságban is, nem csak úgy képletesen :)
senkifia68
Miért nem zavarják már el a búsba a kampány stábot?

Megpróbálom elképzelni Angela Merkelt, amint teniszező szoknyácskában apró oldal ide-oda szökkenésekkel riszál a pálya szélén egy kicsit, aztán elvetődve visszaüt egy ziccerbe tartó labdát!

Nem tudom! Nem tudom elképzelni! Bajnai, Bajnai! Eddig azt hittem, hogy már nincs lejjebb!
JAJMÁR
@senkifia68: 21:56 Az nem lehet, hogy a fantáziád szűkös?
(Én ugyanis el tudom képzelni :) )
amaramaistanna
Szuper,bevállalós kampány mondják a felnőtt tanítványaim.Egyetértek velük.Végre egy új szín,egyértelmű üzenet!
Desischado
Nekem is tetszik a videó, és a végén értem Bajnai keserédes moslyát. Azt próbálja érzékeltetni, hogy nagyon nem jó irányba megyünk!
amaramaistanna
@pbalage: Kevesen figyelnek arra,hogy a Hajdu-Bét vezérigazgatója és felszámolóbiztosa Boros Attila volt a fidesz jó barátja,aki most a karibi térségben bejegyzett offshore cégén keresztül az Orbán-kormány megbízásából állampolgársági kötvényeket árul.
Zsuga
@pbalage: Én is csípem a csókát. Bár a focibuzikat inkább csak stadion építéssel tudná megnyerni, mint szimpla kis vetődéssel...
szandokan
@senkifia68: Szerintem lesz még ennél lejjebb is...
Csocsó bá
Kár, hogy már nem legelnek libák milliószámra a Hortobágyon mint régen!
tavaszi
@miazavalami: ...hiszen ő maga a bohóc...gondolataival..lázálmaival együtt :" 150 nap mulva magyarország miniszterelnöke leszek"...kell ennél jobb bohocbelépő szöveg???
labos
Ripaccsá vált a az elmúlt években, ezt akarja még tovább fokozni? Minek?
verőce21
Remélem, azért nem ütötte meg nagyon magát ez az áldott jó sportember. :)
miazavalami
@tavaszi: Asszem te a bohóc fogalmát téveszted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.