Már három év múlva is komoly gondok lehetnek a nyugdíjak finanszírozásával, és ennek csak egyik oka a megállíthatatlannak látszó kivándorlási hullám. Egy kutatásból kiderült, a magyarok 57 éves korukig szeretnének dolgozni, de az gondolják, még 66 évesen is kénytelenek lesznek munkát vállalni. A munkavállalók és a nyugdíjasok érdekében is sürgős, de jól átgondolt beavatkozásra lenne szükség, különben néhány év múlva akár a már megállapított ellátásokat is le kell majd faragni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Ez nem lehet igaz! A szőke hölgy vigyáz reá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Ez nem lehet igaz! A szőke hölgy vigyáz reá!
qxy
Na csak addigra szedjék össze amire én megyek, mer ha nem, fejek fognak hullani az tuti. Lopják csak vissza a pénzünket de GYORSAN! ! ! ! Mennyit is tankolhatnak a balfanok? ? Na lehet bele hugyozni a tankba! ! ! Tisztában vannak ezek azzal hogy egy mindenre el szánt Ukrán, 100 Euróért mire képes? ? akár fényes nappal is? ? ? Ha kell össze dobunk 20 ezret, és ez nem fenyegetés? hanem az " ÉN PÉNZEM! ! ! ! ! Lehet komolyan venni. ! !
Nil
Kezdődik a beetetés - mg egy-két stadion és lehet csökkenteni a nyugdíjakat
Desischado
Vajon mi a igazi jelentése ennek a hírnek?
kukac50
Még Orbán nem érte fel ésszel, hogy közmunkabér nem termel annyi nyugdíjbefizetést mint a termelő munkában dolgozó emberek.
Azok is olyanok mint a rokkantak,hogy a közpénzből kell fizetni Őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.