A Buddha Bar luxusszálloda üzemeltetői állnak a belvárosi Párisi Udvart megvásárló cég mögött, értesült az Origo. A két jordániai üzletember 12 szállodát működtet Budapesten, a fejlesztési minisztertől állami kitüntetést is kaptak. A jordániai üzletemberek érdekeltségébe tartozó, luxusszállodákat üzemeltető Mellow Mood csoport vásárolta meg az V. kerületi Párizsi Udvart – értesült az Origo. Várhatóan a jövő héten jelentik be, hogy ők állnak az üzlet mögött. A Városszíve blog május elején számolt be arról, hogy a Rogán Antal vezette belvárosi önkormányzat a Párizsi Udvar eladásáról döntött. Az ingatlan a Ferenciek terén álló műemlék épület, amely évek óta üresen áll, az önkormányzat pedig évek óta próbál túladni rajta.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hol van ehhez Sukoro?
Kivancsi lennek mennyi esett le rogannak az ugyletbol. Ebbol mar az egesz lakoparkot megveheti a luxusapartman es a balatoni lixusvilla melle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Elég baj, hogy már a ballibsik is külföldieknek adták el a patinás városi épületeket. (pl. kínaiaknak az északi Klotild-Palota)
verőce21
Az újjáépített Klotild-palotában üzemelő szállodát is a két jordániai üzletember működteti. (tévedésből azért szerepeltetik mindig ennek a fényképét a Párisi Udvar helyett)
Yoda69
Hol van ehhez Sukoro?
Kivancsi lennek mennyi esett le rogannak az ugyletbol. Ebbol mar az egesz lakoparkot megveheti a luxusapartman es a balatoni lixusvilla melle.
postamester
@Horizont: Beépíti a pasalakópark tetöteraszát,
feljeszti a Hold utcai csarnokot, felújitja a balatoni
nyaralóját, vesz 10-15 Vuitton pelenkatartó szatyrot,
amit utána elárverez,elviszi vacsorázni a Gundelba
cicilike kislányát...
Desischado
Akkor nyilván volt mit lenyúlni a fiúknak! Kiváncsi lennék rá, mennyit hasítottak ki maguknak a bizniszből! Nyilván, szép kis summát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.