Orbán Viktor legalább öndeklaráltan nem vasból, hanem emberből van. Valahol ott a zsebe mélyén. Habár az, hogy „Respice post te! Hominem te memento!” ugyebár mögüle és nem zsebileg hangzana fel suttogva.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Desischado
Nem csak hazug, aljas, embertelen, hanem közismerten bunkó is! Zsebredugott kézzel nem illik kezet fogni! Ősbunkó!
soljanka
Ember mivoltát nem lehet cáfolni.
"Emberségesség"-éhez pedig nincs hozzáfűzni való...
töky
@coyote3: ne mondjál már ilyet bazdmeg! Még hogy a vezér hazudna? El fog vinni téged a kánya! ( vagy a TEK)
Nil
Azért mert valaki két lábon jár attól még nem ember - a kutya is képes rá - de egy kutyában több a szív és a lélek mint ov-ban.
Tehát embernek látszik, de nem . A tetteivel egyszer majd el kell számolnia - ahogy Kádárnak és Biszkunak is. CSak egyet ne felejtsünk - akkor odaadtak minket a Szovjeteknek, most meg mi kuncsorgunk nekik hogy gyertek vissza.
postamester
@Pálinkafőző Rézüst: jó a hír, csak lemaradt az elejéröl, hogy ...GAZ !!!
dr. prédikátor
Azt a kurva!!! A cigus fecalicus még mindíg tud meglepetést okozni! méghogy emberből van!!! Na neeeeeeeeee!!!
postamester
@köhögő bolha: ...pedig ez eredeti, nem valami photoshop..:!!
whatthefuck
Majd akkor szóljatok ha ez a féreg bevallja hogy nem ember.
GeoCravker
@whatthefuck: Implicite azt mondta. Egy ovodás is akkor szokott általában kivülről beszélni önmagáról, ha azt szeretné, hogy a többiek annak lássák, amit emleget.
Amikor Orbán szerint a "többiek" azt hiszik, hogy ő vasból van, akkor az nagyon is egy sztálini elszólás a részéről.
bence
@Desischado: ! Nemcsak,hogy bunkó!,hanem a világ legnagyobb tahója !
Grafix69
Magát embernek tartja ezzel nem is volna baj , de a népet szerintem birkának tartja . Jó pásztor a pulijaival terelgeti a nyájat sajnos van egy igaz mondás a Majom az frakban is Majom marad.
csabee.m
@Nil: Kádár nem tehetett mást. Örülhettek az emberek, hogy kevés áldozat árán megakadályozni lehetett a vérfürdőt, amit az oroszok akartak. Többet tett az országért és Nyugaton is a leginkább elismert politikus volt. Azonkívül nagyon érdekes, hogy az NKVD által beszervezett Nagy Imre Rákosi alatt a legnagyobb mértékben Kádár ellen volt, majd ahelyett, hogy feladatát elvégezte volna (vagyis, hogy lecsendesítse az országot) kétbalkezes politikusnak bizonyult. Vagyis egy tehetetlen báb volt az események közepette.
vörösfuvalat
Orbán bevallotta ember. Viktor már megint hazudsz!!!
miazavalami
@csabee.m: Ja! Mégis Nagy Imre a "szent" ...
Nil
@csabee.m: Kádárról ugyanezt írtam.
Nemrég elővettem az ötvenes évek újságait - beleolvastam az egyikben van egy NAgy Imre cikk - javasolnám OV-nak elolvasásra-nagyon szépen leírja az egyszemélyes vezetés veszélyeit - és hogy miért nem szabad.
Halszem
@soljanka: "Ember mivoltát nem lehet cáfolni"

DE!
csabee.m
@Nil: Azért Kádárral kapcsolatban az elszámoltatás érdekes. Mert -ismétlem- megszállt ország voltunk, az oroszok eleve el sem hagyták az országot '56 őszén, hanem mire az utolsó kiment volna a határon, már az elsők vissza is kanyarodtak, október 29-én pedig Budapest már pld. Budaörs vonalában is ostromgyűrűbe volt fogva. A '68-as csehszlovákiai bevonuláskor a magyar erőknek még lőszert sem osztottak ki, csupán "rendfenntartókként' szerepeltek a magyarok,mert muszáj volt menni. Ha nem egyezett volna bele Kádár, akkor Czinege hadügyminiszter lett volna az utóda - miután napiparancs szerint Kádárt lelőtte... Legyünk ilyen helyzetben egyszer, jobban megértjük. Kádárt '68-ban amúgy is sokat piszkálták a szovjetek, az "új gazdasági mechanizmus" miatt, a gazdasági minisztert meneszteni is kellett (Fock Jenő volt). Ezek után osztották szét a KGST-ben a gazdaságok között, hogy ki mit termeljen (főleg iparilag), így szűnt meg a motorkerékpár gyártásunk, lett kisebb a Csepel Teherautógyár,stb. Azért mégis csak nálunk indult be már az 1960-as évek második felében a háztáji, volt rendes piaci termelés (zöldség-gyümölcs), '70-es évek elejétől a "lángossütő szocializmus". Csak akkor velünk felvetették a hiteleket exportálni a szocializmust harmadik világbeli és a közép-amerikai országokba. Miért? Mert valóban a legvidámabb barakk voltunk, a láger kerítésén átjáró és onnan némely dolgokat importba mégiscsak becsempésző "barakkparancsnokkal", Kádárral, és társaival.
csabee.m
@miazavalami: Meg vitéz kőbányai Horthy Miklós,aki a fiát - Istvánt- trónra szánta. Persze ugyanez érvényes korábbi királyainkra is. Az igazán nagyot alkotó,országépítő királyaink -IV.Béla, Károly Róbert- nem lettek szentté nyilvánítva, mert ők nem támogatták olyan erősen a római katolicizmust.
lópicigáspár
Jó pásztor ember egy hatalmas birkanyájjal! Csak nehogy a soltvadkerti sorsára jusson.
Jankó123
Bevallotta? Miért?
Ha a vallatást szakavatott személy végzi, csak idő kérdése, hogy azt is bevallja, ő egy vírus!
Ez a vírus az elvakult hívek agyában visszafordíthatatlan eltorzulást! Míg a többiekben az erős immunrendszerük miatt, csak közérzetet negatívan befolyásoló hatást fejt ki!
Jankó123
@Jankó123: Miért vallotta be?
Olyan jól sikerült eddig titkolnia!
miazavalami
@csabee.m: De szépen beszélsz :-) Puszi neked! :-)
Hol az a cikk ,? Én is elolvasnám...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.