Nyílt levelet írt Kulka János Orbán Viktornak, miután Kerényi Imre a múlt héten a „buzilobbiról" tett kijelentéseket.

A Szinhaz.hu oldalon található levélben Kulka azt írja, Orbán munkatársaként jellemzett Kerényi nem először „buzizott" nyilvánosan. „Homofób, a gyűlöletbeszéd határát súroló kijelentései miatt Ön mindeddig nem mentette fel tisztségéből, de még csak el sem marasztalta".

„Az a tény, hogy Ön mint a megbízott úr közvetlen felettese, eltűri ezt a hangnemet, két dologra enged következtetni: Kerényi Imre megnyilvánulásai az Ön tetszésével is találkoznak, sőt, azt sem bánja, ha ez a beszédmód a 'tudatos nemzeti közjogi gondolkodás és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek' részévé válik" – folytatja.

Kulka azt kéri Orbántól, hogy nyilvánosan határolódjon el Kerényitől, és mutassa meg, hogy Magyarországon nincs helye annak, hogy közszereplők uszítsanak a társadalom bármely része ellen. „Ön néhány napja egy interjúban úgy fogalmazott: 'Aki nem vállalja a vitát és nem áll ki magáért, az balek, az lúzer'. Sem balek, sem lúzer nem vagyok" – írja Kulka.

Orbántól arra vár választ, hogy Kerényi meddig mehet el mások nyílt megbélyegzésében vagy hogy Orbán mennyire ért vele egyet.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Igaza van, mert az a féleszű Kerényi már minden határt átlépett, sunyin meglapul a csúti szirti viziló háta mögött! És a " buzizás " csak egy a sok közül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Nekem is van bizonyítékoma buzilobbizásról...te is mellettük lobbizol mi kell ennél több ?
Csizmás Kond
@Horizont: Ma ez egyre nagyobb divat, hogy csak úgy lesz valaki homokos, ez nem igaz és soha nem is volt igaz.
A genetikai magyarázat is sántít, ugyanis a szexualitás az emberrel egy veleszület tulajdonság. Azt nem lehet megjátszodni csak kijátszani. Az aki farokkal születik el sem tudja képzelni milyen lenne ha puncia volna és ez fordítva is igaz, tehát a ferde hajlam 99 %-ban neveltetés, rászokás és erőltetett kényszer, ezért is fordul elő leginkább az egybezárt intézetekben.
Azok akik másmilyen neműnek képzelik magukat azoknak sem a nemi hiányosság az oka hanem egyfajta szellemi, értelmi vagy gátlásos okok a befolyásoló tényezők.
...és ezt orvos mondta nem én talátam ki.
Boszi27
@Horizont: Tiszteletet érdemelsz amiért ekkora energiát fordítasz két ilyen ember (Csizmás Kond, tivoli) meggyőzésére. Nem a te hibád, hogy nem fog sikerülni. Náluk nincs különbség Kossuth-díjas művész és celeb között. Innentől kezdve nincs értelme a beszélgetésnek.
Boszi27
@Horizont: Megértelek, eddig én is úgy voltam vele, hogy nincs reménytelen eset, de be kell látni, hogy van. Többször próbálkoztam @tavaszi urat jobb belátásra bírni, nem sikerült, mintha nem egy nyelven beszélnénk. Ám stílusa átmenetileg javult. Hát ez is több mint semmi.
Ám amikor itt valamelyik olyat szólt, hogy Kulka J. pénzért művészkedik, azzal értelmetlennek tartok minden diskurzust. Szomorú, engem is elkedvetlenít. A társadalom józanabb része tehetetlen velük szemben.
:blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=zgfumag&pid=92261&blog_cim=C%F6l%F6p-tekn%F5s
kórókárókatona
Megdöbbentő létszámú csapatocska jönne össze , ha teszem föl holnaptól a buzi-melegek nem tehetnék be a lábukat a szinházakba--------de akár mondjuk bárhova . azt hiszem beköszöntene egyből a forró nyár . mi "maroknyi kisebbség heteroszexuálisok" csak néznénk,hogy hol az árnyék. az mindenesetre dicséretes ,hogy legalább a Nemzeti szinházat nem melegpolgártársunk vezeti ...még ha nagytehetségű Alföldi urról van is szó---akkor is...hiába ennyivel fejletteb az ember az állatnál,
JAJMÁR
@kórókárókatona: 15:29 Ej, de nem érted a színházat! A Nemzeti Színházat - és minden színházat - az örök emberi problémákat megjelenítő és gondolkodásra késztető rendezéseket, hiteles, érdekes, hagyományos és újszerű darabokat színpadra állító, a színházat közönséggel megtölteni képes "tehetséges" igazgatónak kell vezetnie. Az előadás legyen jó, csak ez számít!

"hiába ennyivel fejletteb az ember az állatnál," .. hm, biztos ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.