Nyílt levelet írt Kulka János Orbán Viktornak, miután Kerényi Imre a múlt héten a „buzilobbiról" tett kijelentéseket.

A Szinhaz.hu oldalon található levélben Kulka azt írja, Orbán munkatársaként jellemzett Kerényi nem először „buzizott" nyilvánosan. „Homofób, a gyűlöletbeszéd határát súroló kijelentései miatt Ön mindeddig nem mentette fel tisztségéből, de még csak el sem marasztalta".

„Az a tény, hogy Ön mint a megbízott úr közvetlen felettese, eltűri ezt a hangnemet, két dologra enged következtetni: Kerényi Imre megnyilvánulásai az Ön tetszésével is találkoznak, sőt, azt sem bánja, ha ez a beszédmód a 'tudatos nemzeti közjogi gondolkodás és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek' részévé válik" – folytatja.

Kulka azt kéri Orbántól, hogy nyilvánosan határolódjon el Kerényitől, és mutassa meg, hogy Magyarországon nincs helye annak, hogy közszereplők uszítsanak a társadalom bármely része ellen. „Ön néhány napja egy interjúban úgy fogalmazott: 'Aki nem vállalja a vitát és nem áll ki magáért, az balek, az lúzer'. Sem balek, sem lúzer nem vagyok" – írja Kulka.

Orbántól arra vár választ, hogy Kerényi meddig mehet el mások nyílt megbélyegzésében vagy hogy Orbán mennyire ért vele egyet.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Igaza van, mert az a féleszű Kerényi már minden határt átlépett, sunyin meglapul a csúti szirti viziló háta mögött! És a " buzizás " csak egy a sok közül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Igaza van, mert az a féleszű Kerényi már minden határt átlépett, sunyin meglapul a csúti szirti viziló háta mögött! És a " buzizás " csak egy a sok közül.
postamester
@Horizont: lehet, hogy ez a kerényi emlös is...olyan fajta ???
Boszi27
@postamester: Kizárt, mert az emlősök az állati egyedfejlődés legmagasabb szintje.
Viccet félretéve, tragédia, hogy egy ilyen nemnormális közéleti szereplő lehet. Ezek után tiszteletet a magyaroknak??
silber13
@Horizont: Amilyen javaslatokkal jött eddig, az maga a rémség!Nincs ki a 4 kereke annak a hapsinak De a csúti Belisariusnak pont ilyen félnótások kellenek, akkor ő sem lesz anyira feltűnő.
Csizmás Kond
Most akkor csak a buzinak lehet seját véleménye ?
soljanka
Kerényihez Viktor soha nem fog nyúlni. Ahhoz a privát életben túl nagy a barátság.

Pl.:
"Lévai Anikó több politikai és közéleti szereplő feleségével baráti viszonyt ápol. A hírek szerint különösen jó a viszonya Schmittné Makray Katalinnal, Schmitt Pál volt államfő feleségével, dr. Rábai Rozáliával, Martonyi János külügyminiszter feleségével és Kerényi Imre nejével, Felkai Anikóval. Gyakran közös programokat is szerveznek."
silber13
@Csizmás Kond: Olvastad már Kerényi megnyilatkozásait?
Csizmás Kond
@silber13: Nem, de az nem változtat semmit.
silber13
@Csizmás Kond: Akkor tudatlanul hogy akarsz állást foglalni?.-))))) Csak írtál, hogy grafomán hajlamodat kiélhesd! Gyenge zene!
Csizmás Kond
@silber13: Nem állást foglaltam, hanem kérdeztem, és ha már mindenáron vélemény akarsz akkor szerintem nem kell senkit sem szeretni sem tolerálni sem smmmi, mindenkit úgy kell értékelni ahogy viszonyul a környezetéhez.
m.macskosz
@soljanka: "Gyakran közös programokat is szerveznek."
Amelyeken kitárgyalják, kinek a férje hányszor csalta meg a nejét,
hányadik vityillót szerezték meg, majd hasznosították, jó pénzért,
ki is viseli a nadrágot...
soljanka
@m.macskosz: nem tudom...arról nem szólt a cikk.
De, ha a nők - Orbánné és Kerényiné- ilyen jó barinők, akkor Kerényi helye atombiztos.

Szerintem meg inkább a férjeik gyógyszerezése lehet a fő téma.
m.macskosz
@soljanka: Orbán esetében minden seggnyaló helye atombiztos.
Narcisztikus alkat, akinek az elvtelen udvarlás fel sem tűnik.
Nem vagyok pszichológus, pszichiáter meg pláne nem, de
Orbán mintha fordítva ülne a lovon.
Normális vezető nem a nyalizókkal, hanem a jó szakemberekkel
veszi körül magát. De ő nem arra ügyel, mi jó az embereknek,
ezért " A vakok között félszemű a király "-t játszik.
Boszi27
@Csizmás Kond: Már hogyne változtatna! Simán véleményt mondasz bárkiről és bármiről ismeretlenül. Gratula!
nmaria
@Csizmás Kond: Igen, neki lehet, máskülönben az itt hozzászólok mindennel egyet értenek, ha lehet Orbánozni.
m.macskosz
@nmaria: Rég láttalak, hálisten! Kitiltottak?
nmaria
@m.macskosz: Nem tiltottak ki, csak a baromságaikhoz nem volt mit szólni.
m.macskosz
@nmaria: És most mihez is szóltál hozzá? Ja, semmihez.
Fradigege
Az egyik Csatt című műsorban ott ültek egymással szemben. Kerényi nagyon tette az entelektüelt. Teljesen máshogy nyílvánul meg az élet más-más területein. Gondolom a színfalak mögött kijön belőle a suttyerák. Állandóan teszi magát a kellemes orgánumú művészt. A megértőt. A békeszeretőt. Aztán fordul egyet és ráfingik a társadalom egyik részére, akikkel a mielőbb még kellemesen eszmét cserélt. Orbán meg egy cigány. Nem kell vele foglalkozni. Cigányoknak nem írunk nyílt leveleket. A cigányoknak más a kultúrája. Úgysem fog rá reagálni. Én sem vagyok oda a buzikért, de a cigány és a haverja nem tud viselkedni. Cigányokkal nem kötünk üzletet. Nem házasodunk. Engem is kirúgott a sleppje.
nmaria
@m.macskosz: Ez így van, tényleg semmi, mert amit ti írogattok, az is semmi, egy nagy semmi, értelme semmi!!!
mate03
@Horizont: Egy formán veszélyesek talán (viktor)annyival jobban hogy neki hatalma is van!
tavaszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nezelodo
@soljanka: Ne tulajdoníts nagy jelentőséget, hogy kivel ápol Lévai és a hites ura jó kapcsolatot. Jó családi, baráti kapcsolatot ápoltak Princz Gáborékkal, Mayer Arankával és még ki tudja kivel nem, de ez nem zárja ki, ha az érdekük úgy hozza, hogy nem szegik a nyakukat.
silber13
@tavaszi: " -----tisztelt Kulkabuzeráns művészke! .." Szóval ritkanagy tahó vagy, ha egy Kossuth díjas, érdemes művészt, aki mellesleg Jászai Mari díjas is az idáézőjelben olvasható megszótással illeted! Piha!
nezelodo
@silber13: Ne háborogj, neki a vitézkölök meg a szájjas stb. kivételnek számít, és megfeledkezik róluk ha minősít a bálványainak megfelelő kulturáltsággal.
Jávor
@silber13: Attól, hogy akármilyen díjas, még buzeráns. Ha nem hiszed, cáfold!
silber13
@Jávor: Nem arról van szó, hanem tavaszi lekicsinylő a megszólításáról. Hogy van mersze ilyet makogni egy elismert, kitüntetett színésznek? Merte volna ezt mondani Ferencsiknek, vagy Márkusnak,stb?? Iggaz azt sem tudja kik voltak!
Csizmás Kond
@Boszi27: Te pedig itt gratulálgatsz nekem...nem ugyanaz ?
Ha valakinek van véleménye azt legyen joga bármikor kimondani függetlenül attól, hogyt az érint valakit vagy nem.
Nekem ha nem tetszik a buzi hát nem tetszik, és azért ne kelljen én kussoljak mert mnásnak ferde a hajlama.
tivoli
Most buzi Kulka, vagy nem buzi? Ha meg az, akkor miért Orbánon kéri számon? Kerényi meg ki merte mondani, hát Istenem. Tényleg van buzilobbi, Alföldi főrendezésében.
tivoli
@Horizont: ma, 18:35
Már elnézést te nagyon okos és gondolkodj, mielőtt lehordasz mindenkit, meg egyáltalán, hogy jössz te ahhoz? Vagy talán tagja vagy te is a buzilobbinak, hogy ennyire szíveden viseled a velük megesett csúfságot?
Bár némi önmérséklet nem ártana akkor sem.
tivoli
@Horizont: Ez a baj veletek sötétagyúakkal, hogy bárkivel, bármikor, bármivel kapcsolatban képesek vagytok ölre menni bárkivel, lehülyézni, lehordani a sátga földig, csak mert valami történt, amire semmilyen formában nincs ráhatásotok. Most kérdem én: Gazdagabb leszel? Egészségesebb? Jobb állásod lesz? jobban fog szeretni a párod, mert a pofád jártatod fölöslegesen? Vagy jelen esetben jattot kapsz Kulka művész úrtól, hogy olyan vehemensen véded az érdekeit? Vagy esetleg klubtag vagy?
tivoli
@Horizont: Akkor most buzi Kulka, vagy nem buzi?
tivoli
@Horizont: De lehet, jobb ha holnap beszéljük meg, amikor lehiggadtál, akarom mondani kijózanodtál. Művésznő.
Grafix69
Legalább hitelesen adja elő a női szerepeket is:)))
tivoli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
perfekt
Egy igazi demokráciának--el kellene bírnia a másságokat.Teszem azt, legyen az etnikai--vallási eltérés,vagy viselkedési eltérés,s mindegy,hogy koldus e, vagy éppen Kossuth díjas színész is akár--abban az esetben amennyiben morálisan megfelelnek az ország írott, és íratlan szabályainak--törvényeinek.Kulka büszkén vállalta másságát, és ő maga tartotta fontosnak--hogy ezt nyilvánosságra hozza.-akarva-, akaratlanul is kivívva ezzel kevéssé toleráns emberek,nemtetszését.És hogy mi köze van--ennek a személyes sértéshez Orbánnak, azt nem tudom.Azért sem értem , mert minden évben,oly vegzáló módon ünneplik, rendőri biztosítás mellett a "meleg büszkeség napját" ,miért csak egy napos büszkeség ez.Nem akarnám mindennap látni őket--de úgy látom a gyerekcipőben járó demokrácía sem teszi a másságot ,tudomásulvétel tárgyává.Van lehetősége,a művésznek-- sérelmének orvoslására--tegye meg--de ez még látszólag sem közügy,és nem tartom szerencsésnek Kerényi kifejezését sem,a melegek csoportjával kapcsolatosan.
tivoli
@Horizont: Hülye, aki mondja, jó éjszakát. :-)
tivoli
@Horizont: hülye aki nem mondta, hanem írta, :-)
silber13
Akkora vehemenciával megy itt a buzizás, hogy nem ártana ezt is elolvasni!
vakablak.blog.hu/2009/09/17/a_buzi_szo_eredeterol
mate03
@tavaszi: Mi van öcsisajt megint töröltek?
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: jááááájjjjjjjj, de mán milyen igáz ez má'...:)))
tivoli
@Horizont: Vegyük úgy, hogy kijózanodtam és vegyük úgy, hogy Te is.
Akkor elmondom, mi jutott eszembe még a művész úrról, de majd csak a végén.
Ez a nagypofájú Kerényi, ugye beszélt valamiről, jobban mondva szóba merte hozni ezt a valójában nagyon is létező és hatékonyan működő buzilobbit. Na már most, ez az ügy annyira speciális, hogy egyáltalán nem is kellet volna nyílvánosságra kerülnie, csak egy egyszerű megállapítás volt a közismerten érzékeny lelkületű buzi művészemberek hozzállásáról, minthogy nem is igazi művész aki nem buzi.
Itt jön képbe a Kossuth-díjas Kulka művész úr, aki szót emelt az igazi művészek mellett de nem ám úgy, hogy dícséri őket, hogy igenis jók és életképesek, csodálatra méltók és páratlan tehetségű emberek, hanem úgy, hogy milyen aljas és szemét Kerényi. Nem átalja belekeverni még a mini elnököt is, felszólítva, hogy határolódjon el megbízottjától, azazhogy fogja pártját a buzilobbinak. Na már most! Aki nem ilyen identitású, annak hiába papol bárki bármit a pride buzikról, még ha egy Kossuth-díjas Kulka János is az illető és figyelemre méltó családfával rendelkezik is, az sosem fog azonosulni az ő problémáikkal, de nem is kell, mert nagyon jól, sőt túl jól tudják érvényesíteni akaratukat e nélkül is.
Szóval ennyi. Ha a Kossuth-díjas Kulka művész úr eltekintett volna a 'majd ő megmondja a minielnök úrnak a magáét szereptől', nem került volna ilyen kínos helyzetbe.
tivoli
@Horizont: Nem gondolhatod komolyan, hogy Orbánnak írott levél nem provokáció. Ha elzavarja Kerényit, bizony a buzilobbi pártjára áll. Ha nem, akkor érzéketlen a sértett művészemberek problémái iránt. Te mit tennél Orbán helyében? Egy minielnök nem ugrálhat bárki kényére kedvére úgy, hogy mások érdekeit nem sérti meg.
Ezen meg Te gondolkodj el.
Hogy dajcstomi, meg Vidnyánszki mond valamit, bármit ez ügyben, hát mondjon. Mint ahogy Te is mondod, én is, a harmadik is, az nem releváns.
Itt talán egyetlen megoldás lenne, ha Kerényi nyílvánosan bocsánatot kérne, de miért tenné, ha egyszer igaza van. Csak nem jól fogalmazta meg a mondanivalóját.
silber13
@tivoli: Kerényi ámokfutása nem mai keletű. Az akkori buzizása mellett nagy pofával javasolta a Színművészeti Egyetem bezárását, a pénzt onnan elvéve holmi ködös agybeteg, célokra fordítani, amit, ha "alkirály" lenne, meg is csinálna!És tette mindezt nyilvánosan a magyar szumózó Vidnyánszky asszisztálása mellett , aki meg sem mukkant, csak lapított mint a pék hülye kutyája a lisztben! Nem dereng véletlenül?
Csizmás Kond
@Horizont: Olvasgatva a beírásaidat egyra negyobb a meggyőződésem, hogy nagyon feledékeny kezdtél lenni.
Erőlteted a véleményedet a közemberről a közméltóságról a kormányközeli emberről meg minden de amikor a kedvenc Ferenced zagyvált hasonlókat, pl a kurvaországról, a hazudtunkról és még sog hasonló dologról akkor valahogy valamiért a közemberrel ellentétben a közméltóságnak adtál igazat...szerintem neked nem az számít mit mondanak, hanem az hogy ki mondja...ez pedig enyhén szólva sem a jószándékot hanem az egyoldalúságot bizonyítja.
A másik dolog, hogy ez itt egy fórum. A megjelent cikkeket ha senki nem véleményezné akkor akár be is zárhatnának, tehát itt nem arról van szó, hogy ki vagy mi a müvész vagy ki kinek a barátja, hanem az hogy elmondjuk leírjuk miként látjuk mi.
Az ilyen művészurazás pedig megalázóbb mintja megcsókolnád a cipőjét.
Csizmás Kond
@Horizont: Szóval jó buzizást...és mond ki kezdett buzizni én vagy a cikkíró ?
...és hogy van rólam véleményed, hát legyen is, mert nekem is van.
na és a müvész úr...ha azt vesszük ma annyi van belőlük, hogy disznót lehetne hízlalni velük, mi az, hogy ő különb mint más, mitől lenne különb ? csak azt csinálja amit tanult amit tud és amihez kedve van, mint akárki més és pénzért müvészkedik tehát akár paradicsommal is megdobható ha nem elég szorakoztató.
Csizmás Kond
@Horizont: Hagyjuk az asztalt, ez már unalmas duma. A müvészetről pedig csak annyit, hogyha tényleg müvészetbarát vagy és követed a müvészetüket akkor látnod kell, hogy akár tv-ben akár máshol már csak egymásnak játszanak, egymást tüntetik ki, egymást nézik...vajon miért ?
..és mit csinált müvészként, a te értelmezésed szerint mit tett le az asztalra ingyen ?
Csizmás Kond
@Horizont: Azért mégsem kellett volna értem ekkora másolásnak a végére járj...:)
"Legutóbb A berni követ c. filmben láttam hatalmasat alakított:)"
Vagyis azt akarod ezzel mondani, hogy a berni követ forgatókönyvét és történetét könyv nélkül ismered ?
tivoli
Horizont:
Te szerelmes vagy a Kulkába, hogy ilyen vérre menően védelmezed? Sajna, nem vagy az esete.
Nem is tudom mire ez a nagy vehemencia, hiszen az alaphelyzet Kerényi véleménye a buzilobbi hatékony működéséről, a művész úr csak belecsöppent az egészbe kis önreklámozás céljából.
Csizmás Kond
@Horizont: Tudod valamikor régen még úgy volt, hogy a színházban előadott darabok történetét illett előrew tudni, vagyis azt vagy az iskolában tanították, vagy könyben olvastad vagy legvégső esetben a műsorfűzet tartalmazta a cselekmény és asszerint itélte meg a néző, hogy milyen volt az alakítás. Szóval a berni követet ismerted az előadás előttről, hogy meg tudtad állapítani mekkorát alakított Kulka ?
tivoli
@Horizont: Érdekesen szelektíve jut el az agyadig a mondani valóm. A lényeg valahol útközben elkerül, ezért nem tudsz értelmezni. Nem is folytatom veled a nem létező vitát, mert értelmes válasz helyett a sérelmeid sorolod csak, holott ha visszaolvasol beláthatod, pont te vagy az, aki nem hízelgő módon személyeskedik.
Azért kellemes éjszakát és szép Kulka-teljes álmokat kívánok Neked!
silber13
@Csizmás Kond: Ha nem tudnád, Kerényi kezdett buzizni többek előtt Vidnyánszky kussolása mellett! Ha nem emlékeznél, akkor akarta megvonni a támogatást a Szinművészetitől! Ott keresd az igazi buzizót!
Csizmás Kond
@Horizont: Mégegyszer kérdezlek, ha nem tudod a történet cselekményét, a szereplők viselkedését mi a francról állapítod meg, hogy az illető jól vagy rossul játszotta el a szerepet ?
Én is jártam színházba, moziba és most is több mint ezer filmem van lemezen, amik közül sok a világsiker meg a nagynevű szinészi tehetség, viszont a játékaik minden esetben megjátszott szerepek aminek ugyan mondhatjuk hogy kivállóat alakított csak azt nem hogy valósághüek.
Tehát ha valaki nagyot alakít akkor az minél jobban meg kell közelítse a valóságot, és az nem mindig látványos. tehát a nagyot alakiít mai értelmezése, hogy túlszerepelte a valóságot.
Csizmás Kond
@silber13: Nem okokat keresek, hanem egy cihhez írok véleményt.
Azok az okok amiket te emlegetsz szintén egy beteg ember ferdült cselekedetei miatt keletkeztek.
tivoli
@Horizont: 05:48
Ne fenyegetőzz nem létező dolgok hajigálásával! :-))
tivoli
@Horizont: 05:48
Mondom én, hogy nem értően olvasol, hanem egy-egy kifejezésre kapod fel a fejed.
Én azt írtam, hogy "Nem is folytatom veled a nem létező vitát",
S Te mit? "Szerinted te vitázol velem???"

Na már most ha tudnál vitázni, akkor elmagyaráznád, hogy Kerényinek miért nincs igaza. És nem azzal érvelnél, hogy Kerényi ilyen meg olyan szaralak -, mert szóba merte hozni a buzilobbit, amely történetesen működik, - és Kulka az Isten. Mert ez eddig csak egy szubjektív ideológia elvtelen hangoztatása és köze sincs a valósághoz. Meg jó lehetőség leanyázni azokat, akik mernek ellened szólni.
Én elhiszem, hogy Kulka előre tolása a buzilobbi részéről jó húzásnak látszik, mert Kulka mint vezető színész, megfelelő adu lehet érdekérvényesítés szempontjából. S ez végső soron megint csak Kerényi igazát támasztja alá, hogy hatékonyan működik a lobbi. Sőt az is elképzelhető, ha Kulka nem vállalja a közvetítői megbízatást, a jövőben nem is számíthat jelentős szerepekre, s máris elszállt egy következő Kossuth-díj kiérdemlésének lehetősége.
Csizmás Kond
@Horizont: Dehogy lovagolok, csak próbállak megérteni. És hogy tudd. én soha nem szartam be, nem azért mert nincs nálam jobb, hanem azért mert minden esetben igyekeztem kiállni magamért és nem beszarni.
Elhiszem hogy sértődött vagy és mivel nincs érved a ilyen kimagyarázkodások mögé igyekszel meghúzódni, de itt nem az a lényeg, hogy kihúzzuk magunkat a kényes kérdések alól, hanem az, hogy válaszoljunk rá.
Ha nem akarsz hát ne válaszolj de ne is keress mentséget, mert az rosszabb mintha rossz választ adnál.
…és légy szíves magyarázd el mit értesz a nagy alakítás alatt, mert most sem értem, hogy egy valaki által elképzelt darabban hogy lehet nagyot alakítani….túlszerepeli vagy többet tesz az előírtaknál vagy hogy a francul ?
tivoli
@Horizont: 15:24
Már számtalanszor leírtam a mit miértet, de még mindig nem érted a lényeget. Azt hiszem Te vagy az energiavámpír, mert bármennyi energiát feccölök bele a felvilágosításodba, süket fülekre talál a lényeg. Leragadsz a látszatproblémánál, meg Kerényi leszólásánál, Kulka feldicsérésénél, a buzilobbi negligálásánál.. Holott a probléma nem ez, hanem az, amire Kerényi akarta ráirányítani a figyelmet, hogy túl egysíkúan történnek a dolgok a színészképzés terén és hogy sürgősen változtatni kellene rajta, de a lobbi ezt lehetetlenné teszi.
tivoli
@Horizont: 15:24
De szerinted nem az a probléma, ami probléma, hanem az, ha szóvá teszik.
És értem én, hogy szerinted nem így kellet volna elmondania Kerényinek az észrevételét, de erről is leírtam már a véleményem. Ha nem emlékszel rá, kérlek olvass vissza.
Csizmás Kond
@Horizont: Nekem is van bizonyítékoma buzilobbizásról...te is mellettük lobbizol mi kell ennél több ?
Csizmás Kond
@Horizont: Ma ez egyre nagyobb divat, hogy csak úgy lesz valaki homokos, ez nem igaz és soha nem is volt igaz.
A genetikai magyarázat is sántít, ugyanis a szexualitás az emberrel egy veleszület tulajdonság. Azt nem lehet megjátszodni csak kijátszani. Az aki farokkal születik el sem tudja képzelni milyen lenne ha puncia volna és ez fordítva is igaz, tehát a ferde hajlam 99 %-ban neveltetés, rászokás és erőltetett kényszer, ezért is fordul elő leginkább az egybezárt intézetekben.
Azok akik másmilyen neműnek képzelik magukat azoknak sem a nemi hiányosság az oka hanem egyfajta szellemi, értelmi vagy gátlásos okok a befolyásoló tényezők.
...és ezt orvos mondta nem én talátam ki.
Boszi27
@Horizont: Tiszteletet érdemelsz amiért ekkora energiát fordítasz két ilyen ember (Csizmás Kond, tivoli) meggyőzésére. Nem a te hibád, hogy nem fog sikerülni. Náluk nincs különbség Kossuth-díjas művész és celeb között. Innentől kezdve nincs értelme a beszélgetésnek.
Boszi27
@Horizont: Megértelek, eddig én is úgy voltam vele, hogy nincs reménytelen eset, de be kell látni, hogy van. Többször próbálkoztam @tavaszi urat jobb belátásra bírni, nem sikerült, mintha nem egy nyelven beszélnénk. Ám stílusa átmenetileg javult. Hát ez is több mint semmi.
Ám amikor itt valamelyik olyat szólt, hogy Kulka J. pénzért művészkedik, azzal értelmetlennek tartok minden diskurzust. Szomorú, engem is elkedvetlenít. A társadalom józanabb része tehetetlen velük szemben.
:blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=zgfumag&pid=92261&blog_cim=C%F6l%F6p-tekn%F5s
kórókárókatona
Megdöbbentő létszámú csapatocska jönne össze , ha teszem föl holnaptól a buzi-melegek nem tehetnék be a lábukat a szinházakba--------de akár mondjuk bárhova . azt hiszem beköszöntene egyből a forró nyár . mi "maroknyi kisebbség heteroszexuálisok" csak néznénk,hogy hol az árnyék. az mindenesetre dicséretes ,hogy legalább a Nemzeti szinházat nem melegpolgártársunk vezeti ...még ha nagytehetségű Alföldi urról van is szó---akkor is...hiába ennyivel fejletteb az ember az állatnál,
JAJMÁR
@kórókárókatona: 15:29 Ej, de nem érted a színházat! A Nemzeti Színházat - és minden színházat - az örök emberi problémákat megjelenítő és gondolkodásra késztető rendezéseket, hiteles, érdekes, hagyományos és újszerű darabokat színpadra állító, a színházat közönséggel megtölteni képes "tehetséges" igazgatónak kell vezetnie. Az előadás legyen jó, csak ez számít!

"hiába ennyivel fejletteb az ember az állatnál," .. hm, biztos ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.