Elforgatott horogkeresztet ábrázoló matricákkal ragasztottak tele közlekedési táblákat hétvégén Debrecenben. A rendőrség nyomozást indított – írja a Dehir.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@miazavalami: Fordítva van, vagyis anti-horogkereszt. Antifa, vagy hogy mondjam. Ez olyan, mint a kereszt-fordított kereszt, pentagram-fordított pentagram, békejel-fordított békejel, stb. Vagyis az ellenkezőjét jelenti az eredeti szimbólumnak.
Szvetlana
Na ebből az maradt meg az emberekben, hogy horogkeresztet matricáztak, de rosszul.
Ha már így is úgyis rongálni akarnak, akkor csinálják rendesen.
Én sem tudtam, hogy mit jelent ha fordítva van. Ugye nem baj?
keresztapa
Valóságtartalma egyszerűen közérthetően, az az igazi náci, aki a törvényben meghatározott követelmények szerint működő pártot "Náci"-za, az egyben nem ismeri el a magyar törvényt, nem jogkövető állampolgár, idegen lelkületű, akinek ez az ország csak lakhely. Minden cselekedete, az ország lejáratására irányul!
miazavalami
@csikknorisz: Akkor az jó. Ha a keresztet megfordítják az a sátán jele. Ha a horogkeresztet megfordítják akkor a nácik ellen van...
keresztapa
@bögöly: Hibás emberekben kelt félelmet a horogkereszt. Ami nem az aminek hiszik,ők az örökös rettegő, színészi teljesítményt is túlszárnyalva rettegnek.Nemzet szocialista Német munkáspárt felvette mint jelképet a szvasztikát amely az árja öntudatot, halhatatlanság és a jó szerencse jele volt. Négyzet piros szín, benne fehér kör és ebben két átlós szárral fekete horogkereszt.. Ami nem tévesztendő össze a függőleges és a vízszintes metszés szárú horog keresztel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.