Több tiszteletet a magyaroknak! – reagált Giró-Szász András kormányszóvivő hétfőn a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) elnökének szavaira.

"Megértjük a német szocialisták keserűségét és csalódottságát az EP-választások okán, azonban ez a keserűség és csalódottság nem jogosítja fel őket arra, hogy az EU bármely állampolgárával vagy bármely demokratikus szervezetével szemben ilyen fellépést engedjenek meg maguknak" – fejtette ki a szóvivő.

Az SPD korábban arról beszét, hogy a Fidesznek és a Hajrá Olaszországnak nincs helye az Európai Néppártban.

Giró-Szász András az MTI megkeresésére közölt reagálásában úgy fogalmazott: "Több tiszteletet a magyaroknak! Ezt várjuk el az európai szocialistáktól és azon belül a német szocialistáktól is".

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A tiszteletet nem követelni kell hanem kiérdemelni!
Ezt tudni illene,mindenkinek a politikához közel állók közül!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
abacs62
Te "lökött", a Magyarokat tisztelik, csak a fideszt utálják, élén az általatok fényesre nyalt seggű "orbánoddal", no meg a "brancsával együtt,,
mariaberta
Miért? Olyan nagyon megérdemlitek? Itt nem a magyarokkal van baj, hanem az olyanokkal mint ti, akik pávatáncot lejtenek, kokit stb ígérnek, és jobban szeretnének EU-n kívül élni.
/Csak tudnám, miért vannak mégis itt?/ Ja persze a pénzükre azért szükség van igaz? Kell még néhány stadion.
rivi17
A tiszteletet, csak kiérdemelni lelehet, (a FIDESZ nincs helye a tisztességes pártok között.)
kukac50
A tiszteletet nem követelni kell hanem kiérdemelni!
Ezt tudni illene,mindenkinek a politikához közel állók közül!
magyarbakancs
@kukac50: Ezt tudni illene,mindenkinek a politikához közel állók közül!
ezek a pénzhez állnak közel de nagyon.
bakegya
A magyarok érdeke is az lenne ha Berluszkóni ROSSZABBIK VÁLTOZATÁT-az európai polgárok egy kurva nagy sárgacédulával jutalmaznák-vagy per hecc símám pároslábbal középarányosan seggbetistelnék!
A baltás hol vagy?-indulót -a bazilika harangjával huzatnám-így tudnám értékelni ,hogy a magyarokat tisztelik és nem orbánt és maffiáját pénzelik.
troppauerhumer
Orbán semmit nem értett meg abból amiket a 4 év alatt az orrához dörgöltek demokráciasértést,deficitet,amit Orbán(és nem a magyarok) kaptak az EU-tól.
Mondok példát. Belépsz egy angol klubba. Aláírod a belépésnél a házirendet. Erre elkezdesz köpködni a padlóra, holott a házirend tiltja.
Még nem kezdődött el az EP új legiszlatív periódusa, de Orbánnak máris sikerült egy új ellenséget találni Juncker személyében.
Orbán nem egy fajsúlyban vele megegyező piti kis, jelentéktelen EP képviselővel rúgott össze, hanem az EU, sőt Európa egyik legtekintélyesebb politikusával.
A Néppárt közösen megegyezett, hogy a Junckert fogja a választási kampányban támogatni, mint az Európai Bizottság elnökjelöltjét. Most Orbán elkezd kekeckedni, nem akarja Juncker jelöltségét támogatni.
Ki fogja a rövidebbet húzni? Orbán vagy Juncker?
Orbán nem, de helyette Magyarország.
Nanáhogy azt hiszi ott is a békemente élén kell győznie... simán rendet csinál ott kinn is mint itthon..tátott szájjal csodálja a világ a mélymagyarokat..oszt úgy járjunk mint a cigány lova...épp leszokott az evésről hánem éhenhalt.
.A lisszaboni szerződés nem emelte jogilag az Európai Parlamentet az Európa Tanács felé. Így ebben a kérdésben a Tanácsé lesz az utolsó szó. Akit ők jelölnek, az lesz az Európai Bizottság elnöke. De ezen a gyakorlaton, ha a képviselők akarják, lehet változtatni.
Szerintem sem hosszú sem rövid távon nem kifizetődő. Mindenki megbízhatatlannak fogja tartani .
A FideSS az európai Néppárt kéviselőinek a 10 %-át adják. Na ezt felejti el Orbán mindig ! Másik, nekem valaki azt üzeni egy választás előtt, hogy nem támogat, biztosan beteszek neki. Gondoljunk csak arra az Orbán Viktorra, aki ellen ha valaki fellép, mit tesz ?
coyote3
Üzenem az Uniónak: Több gerincet Genyó-Szásznak...
Dr. Felipe
Azt hittem már lefokozták ezt a girnyót de úgy látszik ha valamit ki kell okádni magukból akkor még előhúzzák a cilinderből.
pbalage
Már megint csak a haszonlesés!

Több-tíz telek!

Még mit nem!
Az anyátok pics@ját!
:)
mate03
@Dr. Felipe: Nekem nagyon hiányzik a nyugdíj védő szoláriumban aszott szőke szépség! Nektek nem?
nemkati
@mate03: Hát nem! :) Lehet, azért nem látjuk, mert kicsit odakozmált? Vagy mégújabb fogsort gyártanak neki?
libelle
@troppauerhumer: Teljesen mindegy ki lessz a megválasztott, orbán kivégzett minden jóindulatot a magyarokkal szemben. Definitiven nem egy ligában "focizik" orbánka és Juncker. girószáz-duma pedig egy segg-ny...! Pont ugy is néz ki.
libelle
@rivi17: ez a hülye pali azt magyarázza, hogy a szociáldemokraták elvesztették a választást, nos annyira én nem lennék ebben biztos. A zöldek definitiven a Szociláldemel vannak majdnem egy sinen. Ezenkivül, a szocik mondták vagyis inkább egy ultimátumot adtak a konservativoknak, hogy addig amig berluskoni bungabunga és a fidesz a soraik között van semmiféle konstruktiv tárgyallások nem jönnek létre. Ez két párt ugyanis nem tisztességes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.