Ketten utaztak, mégis közel kétmillió forintba került a szállás Lázár Jánoséknak három utazáson, összesen hét nap alat – írta meg az Origo. Mindez a lap munkatársa által indított perben derült ki, amelyben most a bíró kimondta azt is, hogy a Miniszterelnökségnek részletesebb tájékoztatást kell adnia az eddig nagyrészt titkosan kezelt kiküldetésekről.

Lázár János korábban titokban tartott külföldi utazásairól a mai tárgyaláson kiderült, hogy csupán kétfős delegációk – vagyis Lázár János és egy társa – vettek részt azon a három utazáson, amelyeken összesen közel kétmillió forintos szállodaszámla keletkezett. A pert az után indította az Origo munkatársa, hogy a Miniszterelnökség nem adott részletes tájékoztatást Lázár János több kiküldetéséről.

Az Origonak a Miniszterelnökség korábban csak annyit árult el a szállásköltségek részleteiről, hogy azok nem egyedül Lázár János szállását fedezték, azt azonban nem közölte, hogy hány másik ember osztozott a költségeken. A Fővárosi Törvényszéken zajló per tárgyalásán a Miniszterelnökség jogi képviselője ugyanakkor elárulta, hogy mindhárom kiküldetésen kétfős delegációk vettek részt, tehát a több mint 1,97 millió forintos költségen ketten osztoztak.

Az utazási napok számából az következik, hogy mindössze 4 éjszakáról van szó, tehát Lázárnak és társának szállása átlagosan közel 250 ezer forintba kerülhetett éjszakánként – számolta ki a lap.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Két millás hotelszámlák, huszonhárom millás vadászatok, az agymosott fideSSes barmok meg csak bambán bégetnek hozzá.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
valószínűleg dugás lehet a háttérben, kaviáros homársalátával meg jakuzzival.
Grafix69
Vagy keresték a vadász terepet a fácánoknak.
bögöly
Hiába,no,ő a Jani!

Szerintem,ha valaki pofán verné egy széldeszkával,nem is értené,miért bántják.
Neki ennyi jár,hiszen ő "ennyit /is/ ér."
qxy
Régen is tudták a pénzt szórni.
amikor vége volt egy nagy kongresszusnak, vagy mindegy minek nevezték, akkor nem igazán mentek haza a kis családjukhoz. Kell egy hely, ahol, erezd el, add neki" .
Na ilyen rendezvényeket csináltunk. és nem csak ételt italt kértek. Szőke, vörös mi egymás
és nem egyszer nem akárhova kellett öntenem a pezsgőt, mert a " képviselő úrnak úgy tetszett." miközben elötte imát mondott térden állva egy " hon leány" .Már akkor márkában fizettek .
Grafix69
Na a Báhourak a rossebb egye ki őket , fő méltóságos méltóságos fő.
qxy
Na meg, ennyi pénzért én is meg etetném őket." a tigrisekkel"
postamester
Ennyi pénz, amit elcsaltak, még Dubaiban is nagy szó...
Persze lézerjani elmondhatja, hogy még férfinak
nézték a hivatásosok ( jó pénzért )
pbalage
@qxy: régen úgy volt, (mesélte egy ipse, már elpatkolt szegény), hogy minden péntekre beírták a pártnaplóba, hogy 14:00-18:00-ig VB ülés, költség mittudomén mennyi ezer forint.
Egy év múlva kérdeztek rá föntről, hogy

"Te, Bélám, mi az a VB ülés?"
"Hát az úgy van Jolikám, hogy péntekenként a Vár Borozóba üldögélünk a haverokkal"
Dr. Felipe
Két millás hotelszámlák, huszonhárom millás vadászatok, az agymosott fideSSes barmok meg csak bambán bégetnek hozzá.
darwin
@Dr. Felipe: Mert mi mit teszünk?Mi is bégetünk hozzá.
m.macskosz
@darwin: Ez igaz, de az ember meggondolja kétszer is, hogy egy lézerannyitisérnek elmondja a véleményét, tekintve, hogy a t.e.t.űláda rögtön perel, a bíróság meg nem őt marasztalja el...
hattorihanna
@darwin: Mi szavaztunk ellenük,legalább. :-)
Fradigege
Habzsi-dőzsi. Nekem nem járt fizu emelés. Bezzeg nekik. Ő ennyit ér. Valószínű, hogy kúrt a bibsi gyerek. Kettesben, társával(!!!). Ebbe simán belefér a hetero is. De eltudom magam előtt képzelni, hogy popsi vitéz.
Grafix69
Mindenki megvan elégedve a jövedelmekkel ők a tiéddel Te meg az övékkel .
human
Mindenki annyit ér amennyit össze tud lopni, igaz lézer jankó?
Vadlaci
Lúzer Jani tudja,hogyan kell élni - közpénzből. Sajnos,mindíg a győztesnek van igaza, ezért mindenki másnak kuss. Ez a demokrácia fidesz módra.
Grafix69
Azé került annyiba mert ott vette meg a 3000 fácánt amit aztán szélnek eresztettek vadászat előtt.
soljanka
Lázár ennyit ér. Ő időben szólt!!!
szandokan
@qxy: @m.macskosz: @human: @hattorihanna: @postamester: @Grafix69: @pbalage: @bögöly: Igazán nem akarom Lázárt védeni, de a múlt héten voltam üzleti tárgyaláson Amszterdamban, és a Hyatt hotelben szálltam meg, ahol egy éjszaka egy főre közel 120 ezer ft volt, és nem voltak benne prostik. Ha nem vagytok tisztában a hotel árakkal, inkább ne mondjatok véleményt, vagy előbb próbáljatok meg tájékozódni.
szandokan
@soljanka: @Vadlaci: @Fradigege: @Dr. Felipe: @darwin: A fenti nektek is szólt.
bundi
@szandokan: oke... Az 2 fore 4 ejszakara nincs 1 milla...
Ha tevednek javits ki...biztos hogy kozpenzbol kell reprezentalni amikor az orszag segge kilog a gatyabol? esetleg ezzel akarnak tiszteletet kovetelni mondjuk a norvegoktol?
Es biztos hogy a facanozas nem kozpenzbol megy?...
bundi
@szandokan: egyebkent gyorsan lecsekkoltam a booking.com on amsterdam hyatt tagas szoba 2 ejszakara 2 fonek kb 690 juro...
Pisti271
@szandokan: Ha szétnéztél volna a Neten, negyedár is elég lett volna,
de féláron már elég jó helyek is szóba kerülhetnek.
Lázárnak persze jár a királyi lakosztály.
(a borravalót írják a számlához)
kkalman
Na most, ha nincs pénz az egészségügyre, oktatásra, más fontos dolgokra, akkor hirtelen honnan volt két milliós hotelszámlára?
Ja, hogy azt csak úgy lopták? Tőlünk!
Pisti271
Ez az igazi csúcs.
Amszterdami hotelárakat nézegettem a Neten, ez alapján írtam az előző hozzászólást.
Pár perc múlva amszterdami hotelhirdetés jelent meg itt a Propelleren.
Személyre szóló hirdetés, ez igen.
coyote3
Na ezért tartja a fideSS kormány a szorgos állampolgárokat és a még szorgosabb vállalkozásokat...
m.macskosz
@szandokan: Messze és nagy ívben nem érdekelnek a hotel árak sem Amszterdamban, sem Mumbaiban, se az 5*de luxe, se a 3*-os. Az azonban érdekel, hogy miért közpénzből fizeti.
Igaz, hogy a "munkabérét" is az én adóforintom bánja, na de elég ügyesen építkezett kockáról-kockára, miért is nem abból élvezkedik? Ja, azóta kiderült, hogy most hajlandó zsebből perkálni...
human
@szandokan: Téged átvertek. Miért nem használod a booking.com-ot? Persze, ha van pénz dögivel akkor mindegy. Így van ezzel Lázár is. Amíg nincs lebukás addig szórja a pénzt, aztán legfeljebb visszafizeti.
Mobil123
@szandokan: Nagyon szép hogy mégis csak véded a barátod ! De azt azért elfelejtetted ide írni hogy Te sem a saját zsebedből álltad az Hollandiai utadat hisz céges tevékenység miatt voltál kint. Ergo a szállást, repülőjegyet és egyéb ktg. a cégnél kerül elszámolásra.
Az barátod viszont a MI tehát az adófizetők pénzén dőzsöl és a többi politikus is!!! Tehát igen is jogunk van tudni hogy mi mennyibe kerül és nehogy már ő urasága legyen megsértődve mert a magyar bíróság arra kötelezte hogy igen is adjon számot erről a pénzről!
human
@Mobil123: Entero fejjel gondolkodj és látni fogod, hogy Lázár is és Orbán is a saját vállalati tőkéjének tekinti az ország teljes vagyonát. Azaz az a pazar szállást a "nemzeti vállalat" finanszírozta.
Ugyanezen indíttatásból feljogosítva érzik magukat arra, hogy részvényeket, hegedűt, milliárdokért egy festményt vásároljanak és annyi pénzt költsenek a focira amennyit nem szégyelnek.
Mobil123
@human: Hát ha hagyjuk?! Akkor igen! az hogy enteronak a cégtulajok mit engednek meg ez már legyen az ő dolga ill. az hogy náluk a pl a vezérig.utasításban mi van leírva hogy milyen szállást, milyen osztályú rep.jegyet válthat és mi az amit elszámolhat.
A Orbán meg nyilván való hogy az elszámolásokat törvényekkel biztosítja maguknak sajnos.
human
@Mobil123: Az hogy kijelentik, Lázár úgy kaphat milliárdokat, hogy senkinek nem kell elszámolni vele, szerintem a lopással ér fel csak elegánsabban végrehajtva.
De nem akarom ragozni. A fidesznél nyíltabban, pofátlanabbul, nagyobb mértékben még nem lopott itt senki.
Mobil123
@human: Ezért írtam fent hogy törvénnyel alátámasztanak mindent. Valóban minden eddigi hatalmon lévő megtette a maga zsebtömését de amit ezek művelnek és fájdalmas abba belegondolni ami még ez után jön az vérlázító. És jönni fog!!
human
@Mobil123: Utalt már Orbán arra is, hogy akár államformát is válthat Magyarország. Jogos minden aggodalom.
Mobil123
@human: Igen és a franacia formát akarja a maga formájára szabni . Na az lesz a szép mert isten sem tudja mi fog abból kisülni de hogy Nekünk qrvára nem jó az biztos.
lajospapa
Nem volna ez a számla négy napra akkora probléma, ha más embereknek nem ennyiből kellene megélni családostól! Évente.
qxy
@szandokan: Tudod, tisztában vagyok és ezért írtam. Nem is ez a baj. nem sajnálom én ha ötször ennyit is költ, de ne abból amit a mi zsebünkből húz ki. az ilyen fa@ok, egyenek otthon! Na meg nem keveset főztem nekik és tudom hogy nem számít a pénz. mert egy percet nem dolgozott meg érte. és igen jól fizettek. egy hónap alatt nem adtak annyi pénzt a Pickbe a a sertés vágó szallagban , mint amikr ezeknek főzni kellett. egy napra.
mate03
@szandokan: Ez mind igaz! De ha hivatalos úton volt,akkor miért fizeti vissza a 2 millát? ha meg nem,akkor sikkasztás és azonnal mondjon le,Pollt úr pedig indítson vizsgálatot!
bence
@human: ! A baj csak az,hogy nem a sajátjából !
szandokan
@mate03: Miért? Hogy a nép akaratának megfeleljen. Lázárt azóta ekézi a társadalom egy része, amióta csak politikus lett. Sokan nem szeretik a stílusát, mert kemény, és nem ismer tréfát a legtöbb dologban, akár én...:-)
Dr. Felipe
@szandokan: Akkor miért nem mondja meg hogy kivel volt és mit csinált? Ha törvényes volt az út akkor miért fizeti vissza? Na meg miből fizeti vissza? Robofaszomszky itt is csinálhatna egy vagyonosodási vizsgálatot mert lázár annyitisér jankó nem kicsit fényűző életet él, csak vadászatra költ 23 millát.
mate03
@szandokan: Lehet valaki kemény,sőt a mai világban nem árt a keménység!De ez nem azt jelenti,hogy gerinctelen legyen valaki!
human
@szandokan: A vásárhelyi közalkalmazottak ezt tudják. Hallottam ott dolgozó ismerőseimtől, hogy milyen keményen kézben tartotta (tartja ma is) az irányítást és uralkodott a beosztottak felett.
m.macskosz
@szandokan:
május 30., 14:10
"Sokan nem szeretik a stílusát, mert kemény, és nem ismer tréfát a legtöbb dologban, akár én...:-) "

Entero! fácánlézerannyitisérr egy meztelen csiga is kenterbe veri jellemben!
Madarat tolláról, ... ezek szerint téged is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.