Orbán Viktor kormányfő Semjén Zsoltot tárca nélküli miniszterré, Pintér Sándort belügyminiszterré, Balog Zoltánt az emberi erőforrások miniszterévé, Fazekas Sándort földművelésügyi miniszterré...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Ez is kiderült: Seszták Miklós lesz a fejlesztési miniszter!
Az egyik legnagyobb lenyúló , hát rágugliztam... kár volt,ugyanolyan tolvaj mint Orbán és bandája :

Együtt énekelt Orbánnal, és az egyik leggazdagabb képviselőnek számít az alig ismert KDNP-s Seszták Miklós. A politikust a múlt héten keményen támadták az ellenzéki pártok, miután kiderült, hogy felügyelő bizottsági tag volt egy olyan cégben, amely áttételesen több milliárd forintot nyert egy uniós pályázaton. A KDNP megelégedett azzal, hogy a politikus bejelentette, fb-posztjáról még a pályázat benyújtása előtt lemondott, pedig azt elfelejtette megemlíteni, hogy több mint egy évtizedig ő volt a nyertesek jogi képviselője.
Kapcsolódó cikkek (1) Öt gyanús pályázó 12,5 milliárd Ft-ot nyert

Elhallgatta üzleti kapcsolatát Szeszták Miklós KDNP-s képviselő azzal a cégcsoporttal, amely – áttételesen – több milliárd forintot nyert el egy állami pályázaton. Információink szerint a politikus nem csupán felügyelőbizottsági tag volt, hanem több mint tíz évig ügyvédként is dolgozott az érintett cégeknél.

Seszták neve azt követően került előtérbe, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) szélessávú körzethálózati fejlesztésre kiírt pályázaton 20 milliárd forintból 12,5 milliárdot öt cég nyert el. Az öt társaságot ugyanakkora alaptőkével, ugyanazon a napon (2012. június 27-én) alapították, és mind ugyanarra a címre jelentették be. Tulajdonosi körük is átfedést mutat, kettőben részesedéssel rendelkezik az Enternet 2001, amely az Enternet Invest Zrt. nevű cég tulajdonában van.

A KDNP-s politikust az ügy miatt azért támadták az ellenzéki pártok, mert miközben az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságában, valamint közbeszerzési albizottságában ült, a nyertes cég, a Enternet Invest Zrt felügyelőbizottságának is tagja volt. Az MSZP szerint nem valószínű, hogy az állami milliárdok előzmény nélkül, véletlenül landoltak az érintett cégeknél. Az ellenzéki párt felszólította Sesztákot, hogy adjon magyarázatot,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.