Az elmúlt hónapokban többször is előfordult, hogy a rendőröknek az utcán meztelenül őrjöngőket kellett megfékeznie - emlékeztetett sajtótájékoztatóján Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője. Hozzátette: az egyik intézkedés során egyenruhások csak tették a dolgukat, azonban egy videófelvétel alapján felfüggesztették őket.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
úgy 2006 fényében kissé fura ez a kijelentés
"többször is előfordult, hogy a rendőröknek az utcán meztelenül őrjöngőket kellett megfékeznie - emlékeztetett sajtótájékoztatóján Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője. Hozzátette: az egyik intézkedés során egyenruhások csak tették a dolgukat, azonban egy videófelvétel alapján felfüggesztették őket."
www.youtube.com/watch?v=g980cX8GGmw
Szvetlana
Mondjuk az utcán meztelenül őrjöngő ember nem bűnöző, hanem súlyos idegbeteg, akit kezelni kellene, de hol?
Az ilyen esetekre kellene hogy legyen roham mentő, orvos, és megfelelő ápoló személyzet.
Beadják a nyugtató injekciót, lekötözik és elszállítják.
Ha éppen egy 25 éves rendőr fiatalember van szolgálatban, mit tud kezdeni egy elmeháborodottal, földreszorítja és megbilincseli, mielőtt az még agyonlő valakit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.