A diploma megszerzéséhez az alapképzésben tanulóknak a jövő év szeptemberétől már két középfokú nyelvvizsga kell, és ezek közül az egyiknek a hallgató képzési területének megfelelő szaknyelvi vizsgának...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nusika
...és mi van az államtitkárokkal??? Utaztatunk még két embert tolmácsolni?? A minisztereknek még diplomájuk sincs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
@Mangu: lásd Schmitt Pál egykori köztársasági elnökünket,
mint " álamfö "...konkrétan rá gondoltál ???
Mangu
@postamester: Nyugodt vagyok. Nem azon pár emberrel van gond, akikre gondolsz, hanem arra a mérhetelenül nagy tömegre (végzett diplomások több, mint 50%-a) mely érdemtelen, alkalmatlan mindazon társadalmi szükségletek kielégítésére, ellátására, melynek érdekében képezték őket. Ez nem új dolog és nem magyar sajátosság. Igyekszünk mindig élen lenni mindenben, de az esetek döntő többségében a hülyeségben vagyunk dobogós helyen. Ez az akció is egy példa rá, erre kivántam utalni.
postamester
@Mangu:Idézlek:
..." ." arra a mérhetelenül nagy tömegre (végzett diplomások több, mint 50%-a) mely érdemtelen, alkalmatlan mindazon társadalmi szükségletek kielégítésére, ellátására, melynek érdekében képezték őket.
Na akkor már értelek...a " kollégiumi szobatársakra "gondoltál - Orbán- Áder - Kövér - Deutsch -talán Simicska -Lázár ,...stb !
Igy ezzel a mondattal be is fejezem Veled az eszmecserét, Te fanatikus vagy, semmi realitás a kommenteidben...Köszönöm, hogy leirhattam !!! Szép napot, a válaszod már nem kommentelem, csak a cikket !!
szaboria1
@magyarbakancs: Tuti, hogy hazudik sok régi ismerősöm is felmagasztalja magát egyes közösségi oldalon. Pedig tudom milyen végzettsége van.
Senara
@Mangu: Nem kell keverni. Diploma nélkül is lehet valaki művelt, vagy diploma nélkül műveletlen...Nem keverek semmit , Kövér elvtárs, polgártól idéztem !"Kövér László: jól végzett fizikai munkára szüksége van az országnak"... a cikk szerint megnehezítik a diploma szerzést ,egy betűvel sem bántottam meg a diploma nélkülieket
JAJMÁR
Fogalmuk nincs róla, hogy tudnák rendbe tenni, de legalább tűrhetővé az oktatást, amit sikerült teljesen szétverni. Gondolok itt a közoktatásra, és a felsőoktatásra is. Ezek a hírek csak a közvélemény megnyugtatására szólnak, "a kormány a helyén van és dolgozik", de ha belegondolunk: az egy nyelvvizsga is gondot okozott, hiszen sokat nem tudták emiatt átvenni a diplomájukat.
Egyébként támogatom, nagy lemaradásban vagyunk nyelvismeret terén. Először azonban a nyelvoktatást kellene "megreformálni". Nem a felsőoktatásban, hanem már jóval előbb... pl. általános iskolában, vagy még korábban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.