A kerületek érdekei markánsabban tükröződnek majd az új összetételű Fővárosi Közgyűlésben - mondta a fideszes Papcsák Ferenc az Országgyűlés igazságügyi bizottságának hétfői ülésén. Az ellenzéki képviselők véleménye szerint azonban a tervezett átalakítással a rendszer aránytalan képviseletet eredményez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Hála a magasságosnak, sikerült útilaput kötni a talpára Zuglóban. Bár ő továbbra is - pártlistás képviselőként - zugló képviselőjének tartja magát. A parlamentben 3-an képviselik Zuglót. A Fővárosban elég lesz egy is?

"Az érdekérvényesítés szerinte sokkal hatékonyabban jelenik majd meg a kerületi polgármestereken keresztül. Hozzátette, hogy a kerületvezetőkön kívül egy kompenzációs listáról még kilenc tagja lesz a közgyűlésnek. A rendszer tiszta, rendezett és átlátható - jelentette ki Papcsák Ferenc."

A kerületvezető szót vajon ő használta, vagy az újságíró találata?!
dömdödöm
Aki már 1 x megbukott ne ossza az észt ,maradjon ssban !
Dr. Felipe
Pont annyira lesz tiszta mint maga papzsák elvtárs.
Boszi27
Van víztiszta, vegytiszta és egy újabb fidesztisztaságú.
bencemacska
A lényeg, hogy nem indulhat a "kerületi vezető" címért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.