Lemondott posztjáról Bauer Tamás, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke, és az elnökség ezt tudomásul vette – közölte a párt csütörtökön.

Bauer Tamás továbbra is a párt tagja marad, lemondását, annak okait a DK nem kommentálja – írták. Hozzátették: az elnökség biztos abban, hogy a volt alelnök a jövőben is segíteni fogja a pártot céljai elérésében.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
www.atv.hu/belfold/20140605-dk-lemondott-bauer-tamas
"Bauer Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, hogy nem igazak azok a sajtóban megjelent találgatások, hogy azért mondott le, mert nem ő került Molnár Csaba helyett a parlamentbe, illetve, hogy szerinte balra tolódott volna a párt. Bauer Tamás elmondta: a párt Európai Parlamenti választásra készült 16 pontos állításai közül hárommal nem tudott egyetérteni.
Kijelentette: ezek irreális, hamis és félrevezető állítások voltak. Ez a kitűnő párt, amelynek az elnöke az én barátom, ilyen félrelépést nem engedhet meg magának – fogalmazott. Bauer Tamás szerint egy párt alelnöke csak az lehet, aki minden választási ígéretet vállalni tud. A DK politikusa a kifogásolt pontok között említette, hogy a párt európai minimálbért és bérfelzárkóztatást ígért, valamint azt, hogy az Európai Unió támogassa a magyarországi éhezés elleni fellépést."

Érdemes meghallgatni! Úgy gondolom, igaza van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.