Az elnökségi ülésen Bauer Tamás lemondott alelnöki posztjáról, mert a Strasbourgba távozó Molnár Csaba helyére nem ő, hanem Varju László megy a magyar Országgyűlésbe, és a DK politikája se tetszik már neki.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
HA ezen megsértődik akkor jobb is ha elmegy - lehet dolgozni - közmunkát mondjuk
szöszmösz
Még jó, hogy a politika a választók érdekeinek képviseletéről szól. l
Senara
Fodor Gabikát bevitték ... de én aztán nem ülök se ide se Gyurcsányhoz se bajnaihoz . Gondolom Gyurcsány nem szerette volna ha Bauer is ezt csinálná mert ö is volt szdsz politikus ...és nagyon függetlenként Fodorral politizálna , vagy átülne Bajnaihoz .
bögöly
vén mafla!

Még "alulnézetből" is látszott,hogy Fletónak csak addig volt rád szüksége,míg hoztál neki pártízezer szavazatot!
Kezdjétek már el strigulázni,hányadik ember,akit hátbadöfött politikai céljai elérése alatt!
tavaszi
Köhörmös Bauhherh leszármazott pici fia megsértődött kérem szépen. micsoda dohog az hogy ehengem,csak ugy nem hivnak be az ohszghgyühésbe. ez tathatatlan!. ...igy már nem is fontos a "népképviselet"...már mint az ő népe képviselete. ...de ne sírj bauherkha...találnak számodra hit-sorstársaid valami cafrangot. az hogy az utcán legszivesebben leköpnénk sokan...azt te már megszoktad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.