A hvg.hu munkatársa inkognitóban ajánlatot kért attól a négycsillagos hoteltől, ahol Lázár János másodmagával állítólag megszállt.

Alig a harmadáért megkaptak mindent – duplaágyas különszobát, ellátást fitnesszel és uszodával –, mint amennyit közpénzből az út idején kifizettek. Pedig direkt szóltak is, hogy nagyon kényeztessék a vendégeket.

A bírósági úton megszerzett adatok alapján az Origo azt írta: a 2012. november végi háromnapos – tehát vélhetően csak két éjszakát jelentő – angliai utazás szállásköltsége 920 ezer forint volt.

A Crowne Plaza foglalásokat intéző munkatársának ajánlata alapján egy ilyen háromnapos, kétéjszakás elhelyezés idén novemberben személyenként – forgalmi adóval együtt – 416 fontból jönne ki, vagyis egy éjszakára 77 ezer forintba kerül, ebben benne van a reggeli és vacsora is.

Vagyis két főre a háromnapos őszi út idén összesen 832 fontból, tehát kerekítve 310 ezer forintból jönne ki. Még úgy is, hogy kifejezetten tudtára adtuk a hotel munkatársának, nem spórolunk, mert „felejthetetlen három napot" szeretnénk szerezni a két „üzletembernek". Így ezek után továbbra is kérdés, mégis hogyan kerülhetett Lázár János hasonló időtartamú útja – amennyiben valóban ebben a hotelben szállt meg – ennek közel háromszorosába, 2470 fontba, vagyis 920 ezer forintba – írja a hvg.hu.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha az ellenzék nem sajtolja ki az igazságot és a számlákat Lázárból akkor ne reménykedjünk abban sem, hogy 2018-ban rendszerváltás lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@szandokan: vissza nem teritendot igaz azok akik letettek mar valamit...de letoltendot meg azok akik eltettek azt amit masok mar letettek...ha nem is most vagy a jovo heten ...de eljon annak az ideje is...
Hellcat
@szandokan: Nem csak a nahát tűnt el...szinte az össze kormánypárti hozzászóló eltűnt...és akkor még ti vertétek a mellkasotokat, hogy márpedig nincsenek bértollnokok. Hát...
szandokan
@Hellcat: Nem azt mondtam, hogy nem lehetnek itt bértollnokok, én csak abban voltam biztos, hogy én nem vagyok az.
szandokan
@bundi: Aki lop, meg csal, és bizonyítható is, azt csukják is le. Szerinted ezzel kapcsolatosan lenne kifogásom? Viszont az is kapjon büntetést akkor, aki számla nélkül árul mondjuk a piacon.
Hellcat
@szandokan: Tudom. hogy te nem vagy az...meg szerintem a tavaszi se...a tavaszi csak simán egy fanatista aki ingyen is nyomatja a kormánypropagandát. A többiek meg látod eltűntek mint szürke szamár a ködben.
coyote3
@szandokan: Nem drágám, az aljas az volt, hogy ennyi közpénzt adott ki, majd hazudozott. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.