Egyszerűen nem érti meg a baloldal a választók üzenetét – hangsúlyozta napirend előtti felszólalásában Rogán Antal.

Vannak, akik két választási vereségből sem tudnak tanulni – e témában tartotta meg napirend előtti felszólalását a Fidesz vezérszónoka, Rogán Antal frakcióvezető, aki arra figyelmeztette a szocialistákat, hogy a két tavaszi választáson megsemmisítő vereségeket szenvedtek. „Semmit nem tanultak, pontosan ugyanazt mondják, mint az előző négy évben, amiről az emberek világosan véleményt mondtak" – fogalmazott Rogán.

„Mindig egyszerűbb volt a magyar embereket és a magyar vállalkozásokat megadóztatni", ma bezzeg, mint mondta, magyar vállalkozások építenek Magyarországon" – idézte szavait a Magyar Nemzet online.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Tonyóka !!! A mocskolódáson kivül fel tudsz még valamit hozni ???
Esetleg a vagyonnyilatkozatod, a 2 szinttel és 2 lépcsöházzal arrébb
található ingatlan-növekedésed, esetleg a balatoni nyaraló ???
Hogy a Hold utcai piacról ne is beszéljek... Memóriazavar ? ...CAVINTON !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pityuka
@nemkati: verőce elvtárs magáról meg a hozzá hasonszőrű agyhalott birkákról böfögött.
nemkati
@pityuka: Én ezt tudom, de verőcekubatov elvtárs nem csak úgy tippelgetett, mint amikor pl. Hoppál elvtárs Bajnairól állított képtelen hazugságokat. Verőcekubatov elvtárs konkrét számokat mondott arról, hány fő fröcsög itt, és abból hányan mentek el szavazni. Még az is lehet, hogy mindenkit név, lakcím, születési dátum, személyiszám, konkrét pártszimpátia szerint is ismer, és ki kire szavazott. Erről is nyilatkozhatna.
bakegya
@nemkati: így van -nyilvánvaló,disznóhúst zabál ez mind-nem csirke-far-hátat!-
bakegya
Tóni-tóni kéne még egy bevallást is felnyomni, mielőtt még nagyon eljátsszol a gondolattal, hogy mindenki más hülye-te meg csakkk feledékeny!
nemkati
@bakegya: Még egyet? Nem lehet. Már annyit szaladgált módosítani a vagyonbevallását, hogy elkopott a lába. Hacsaknem távbevallásmódosítás is lehet, de a sok átírástól a keze meg begörcsölt.
szjupermen
@szandokan: Hát igen. A balosok nehezen mennek le arra az aljas szintre, ahol egyenlő ellenfelek tudnának lenni. Na de pont ezért nem Fideszesek. ez teszi mássá őket. Ha ugyan olyan sunyiságokra lennének képesek, akkor nem lenne szükség több pártra, elég lenne a Fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.