Egyszerűen nem érti meg a baloldal a választók üzenetét – hangsúlyozta napirend előtti felszólalásában Rogán Antal.

Vannak, akik két választási vereségből sem tudnak tanulni – e témában tartotta meg napirend előtti felszólalását a Fidesz vezérszónoka, Rogán Antal frakcióvezető, aki arra figyelmeztette a szocialistákat, hogy a két tavaszi választáson megsemmisítő vereségeket szenvedtek. „Semmit nem tanultak, pontosan ugyanazt mondják, mint az előző négy évben, amiről az emberek világosan véleményt mondtak" – fogalmazott Rogán.

„Mindig egyszerűbb volt a magyar embereket és a magyar vállalkozásokat megadóztatni", ma bezzeg, mint mondta, magyar vállalkozások építenek Magyarországon" – idézte szavait a Magyar Nemzet online.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Tonyóka !!! A mocskolódáson kivül fel tudsz még valamit hozni ???
Esetleg a vagyonnyilatkozatod, a 2 szinttel és 2 lépcsöházzal arrébb
található ingatlan-növekedésed, esetleg a balatoni nyaraló ???
Hogy a Hold utcai piacról ne is beszéljek... Memóriazavar ? ...CAVINTON !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
basszus, MNO! MNO!
a legszebb lap a világon,
és ráadásul az algyökér főgyökérkedik!
Ezt a cikket elteszem emlékbe.
postamester
Tonyóka !!! A mocskolódáson kivül fel tudsz még valamit hozni ???
Esetleg a vagyonnyilatkozatod, a 2 szinttel és 2 lépcsöházzal arrébb
található ingatlan-növekedésed, esetleg a balatoni nyaraló ???
Hogy a Hold utcai piacról ne is beszéljek... Memóriazavar ? ...CAVINTON !!
nyanya001
" „Semmit nem tanultak, pontosan ugyanazt mondják, mint az előző négy évben, "
Ti meg folyamatosan emúnyócéveztek ! Rágalmaztok,
de egy-két esttől eltekintve egyik sem volt igaz !
Miről beszél Rogán ?
Hellcat
A fidesz 2004 ben és 2008 ban kétszer egymás után kapott ki a választásokon...lemondott bárki is? Nem...lázár ellen ezrek tüntettek...lemondott? nem...akkor meg hogy merik máson számon kérni a lemondást?
tarhonya
ha a saját anyagi helyzetéről sincs fogalma ,honnan tudja mi van az országban?
na de kicsi vagyok én ehhez...
szaboria1
Csak nem probléma, hogy 2/3-ok lett Tónika!!! Igaz most már nem lehet elmúlt 8 évezni. Ezek szerint mégsem jó ha ekkora a győzelem, mert nem lesz akire ráfoghatják ha most hibáznak. Na ez a 2/3 átka, nem lesz aki a rossz döntést meg gátolja.
alterego56
"magyar vállalkozások építenek Magyarországon"
Jah, stadionokat, abból lesz sok sok GDP. Az indiaiak 150 milliárd forintért gumigyárat építenek, ti Tónikám 160-ért stadiont.
whatthefuck
Arogán Szarházi Tompi, számít az hogy mit brekeg?
Január
Miért baj ez Rogánnak, hogy a baloldal egyáltalán ért vagy nem ért valamit? Miért zavarja ez őt? Csak nem át akar menni a baloldalra? :))))
szepwilly
@Hellcat: ne törödj vele,a tolvaj az igy is ugy is tolvaj marad!
szaboria1
@lópicigáspár: Jóóóóóóóóóóóóóó!
nemkati
@alterego56: Magyar vállalkozások Magyarországon építenek, stadionokat, közpénzből, amiből valamit visszadnak a közösbe adó formájában. Ez ám a növekedés! Mi meg fizetünk a közösbe mint a katonatiszt, hadd legyen még több stadion, Horthy-, Tisza-, megszállási emlékmű, lebetonozott Kossuth tér, Baross tér, meg minden, amire csak baromira vágyunk.
Grafix69
Milyen szocialistákról dadog ez a halszemű elmeroggyant ? Már csak fideszesek vannak szép Magyarországon, meg rezsicsökkentés, nincsenek már szocialisták csak emberek vannak meg nem emberek.
KERKA
Téged kérdezett valaki, édesapám! Ez egy jelenlegi állapot, de ne legyen egy nyugodt éjszakád, mert megjósolom, hogy el fogsz sunnyogni a zivatarosba.
Addig csak ülj az első padban, hogy jól lássál-halljál mindent!
qxy
Ha egyszer én élő adásba figyelmeztethetném őket.
" Na , egy hetetek van! minden lóvét vissza és tünés!
nemkati
@KERKA: @qxy: Istenem, milyen bátrak vagyunk itt, de mikor fogjuk végre tényleg elzavarni ezeket? Úgy látom, továbbra is csak felháborodunk, de a Fidesz-KDNP mint már 4 éve állandóan, most is magasról tesz ránk, és mindenkire, aki ellent mer mondani. Vagy helyre teszik a bírálókat azzal, hogy besorolnak minden ellenzékit a baloldalra, akik kétszer buktak, ebből se tanultak semmit, és nem képesek felfogni, mit akar a nép, mert azt csak a Fidesz érti, és különben is, a baloldalnak kuss.
Nil
SAjnos tényleg nem tanul a hibáiból. Már az EP választásokra el kellett volna tűnnie Mesterházynak - és az emberek szocialista - valódi nem ál - rendszerre vágynak. Ahol lehet élni, ahol az emberek segítik egymást, aki akar vállalkozik, aki nem annak kényszerből sem kell. Aki akar csoportosan gazdálkodik a földeken aki egyéni gazdálkodó akar lenni az legyen az. 1956-ban ezt szerették volna az emberek - csak a hős forradalmárok megakadályozták
KERKA
@nemkati: Nem vagyok jövőbelátó, még kristálygömböm sincs, nem tudom megmondani, hogy mi lesz 4 év múlva.
De volt már a baloldal mélyponton és ki tudott mászni belőle. Most is csak egy egységes ütőképes párt kellene, amelyik nem csak a szervezeti problémákkal kűzködik, hanem képes lenne úgy megerősödni, hogy korlátozni tudná a jelenlegi pökhendi, hazudozó, harácsoló, ész nélkül költekező kormánypártot
human
@qxy: Jó a felvetés. Én meg azt mondanám, hogy kaptok 10 perc előnyt, de utána megkeresünk :)
nemkati
@KERKA: Annak a pártnak szerintem nem az MSZP-nek kellene lennie.

Egyrészt az MSZP bebizonyította, hogy nem képes a saját korrupciós ügyeit megfelelően kezelni, másrészt nem tud felmutatni olyan embereket (nem egyet, sokat), akik képesek valódi problémákra a lehető legszélesebb körben elfogadott válaszokat, megvalósítandó terveket adni, és ezt ütősen kommunikálni.
Másrészt a saját hibáik mellé a Fidesz sikeresen úgy leamortizálta a pártot, hogy abból a gödörből csoda lenne, ha fel tudnának jönni. Úgy be vannak kenve sárral, és kenik rájuk a sarat ezerrel, hogy el nem tudom képzelni, hogy tudnának megerősödni.

Harmadrészt amit a Fidesz zseniálisan művelt (és itt a KDNP bigott és korlátolt emberei labdába se rúgtak), annyira megkaparintották szinte a teljes médiát - a maradékot most készülnek bekebelezni -, hogy hiába szól valamit a - nem csak az MSZP - a teljes ellenzék, csak maroknyi emberhez jut el a szavuk. Itt a Propin is, meg amerre járok, iszonyat ellenszenvvel találkozom a Fidesz irányába, és a kampányban is ezt tapasztalta sok ellenzéki aktivista, ez az átkozott banda mégis újra megkaparintotta a hatalmat. Hát ezért vagyok szkeptikus a változások tekintetében.

Na meg hogy korlátozni a kormánypártot? Ez ma már édeskevés. Ezeket nem korlátozni kell, hanem el kell örökra zavarni.
KERKA
@nemkati: Pillanatnyilag pont ezen "eszülök" én is, keresem a választ sok kérdésre, ugyanígy gondolkodom én is. Csak megpróbálok pozitív szemlélettel a jövőbe nézni. Tudod, a félig telepohárral:))

Hányszor, de hányszor elmondtam, hogy nincs utánpótlás, hol vannak a fiatalok.?
Mindegyik az MSZP-t az MSZMP-vel azonosítja, és azt mondják, hiteltelenek...
Törölt felhasználó
Igen lehet meglepő a rogánnak, hogy vannak , kik nem adják el olyan egyszerűen a lelkűkek, de valóban a populizmus működik...
nemkati
@KERKA: CSAK fiatalokból nem lehet az egész népet képviselő pártot alapítani. Ugyanúgy szükség van a fiatal szellemiségre is, mint az idősek tapasztalatára. Az MSZP-ben rengeteg fiatal van, mégse mentek vele semmire. Pedig nagyszerű emberek azok a fiatalok is, most nem sorolom fel őket, mindenki tudja. De parancsszóra akkor sem lehet egy szervezetet megfiatalítani. Legalább a háttérben ott kell legyenek a tapasztalt tanácsadók is.
KERKA
@nemkati: Írtam egy hosszú kommentet, de aztán kitöröltem.
Igazad van, szükség van az idős tapasztalt tanácsadókra is.
Tulipánfa
Valóban a maffiaként működő társaság ellenszerét nehéz megtalálni, de előbb utóbb meglesz a megoldás (ld. az olaszoknál), és akkor ennek a "tisztességes" okos, észt osztónak is lesz ideje újra gondolni a dolgait.
sentinel216
Rogán úr, elfelejtette, hogy volt itt egy pártvezér. aki a rendszerváltozás óta háromszor is veszített (bukott el) választásokat. A nyertesek mégsem ebből a tényből éltek meg a regnálásuk során. Egyébként, ha jól utána számolunk, a vezír már több időt töltött el a nyakatokon ülve, mint Kádár János az MSZMP élén. Megértjük, Horthy kormányzó idejére hajt.
Desischado
Én biztos vagyok benne, hogy ez a banda bukni fog. Csúfosan. A kérdés csak az, hogy MIKOR. HA MA LENNE, AZ IS KÉSŐ LENNE. Úgyhogy rogánka befoghatja. Máséban a szálkát, magáéban a gerendát sem látja. De eljön a nap, amikor nagyon kisfiú lesz ő még!
coyote3
Egy igazi kommunista cseszegeti az MSZP-t. Istenem de bájos!
bretagne
Unalmas már, hogy állandóan az emberekre hivatkoznak, hogy tőlük kapták a felhatalmazást. Mikor? Mire? Mert programjuk nem volt, csak ötölnek, amióta 2/3 lett!
Nem bírom az álszenteket!!!
mate03
@KERKA: A mostani baloldalból egy hiteles ,ember van,akitől még a csúti Napóleonon is tart!Gyurcsány Ferenc!
KERKA
@mate03: ő nem hiteles, de alkalmas:))
verőce21
Amíg a baloldalon Féleszű Fletó lesz a legelső meghatározó erő, addig a fineszeseknek nincs mitől tartania. Ez pedig előre láthatóan még 15-20 év! :)
aremy
@Desischado: ő nem nézi a gerendát hanem benne ül ami neki QJÓÓÓÓÓÓ
nezelodo
verőce21 Ne hirdesd, mert ezt hívják diktatúrának, mégha 99,9 %-al nyernek is egyedüli indulóként minden választáson. Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen Orbán maga mondta egykor, nem a szocializmussal volt baja (nem is lehetett, abból élt a család), hanem a vezetőivel, értsd, hogy nem ő volt a főnök.
szandokan
@nemkati: Majd akkor fogjátok elzavarni őket, ha szarul fogtok élni. Addig viszont csak kiélvezitek a gyűlölködés örömeit itt, az interneten. Ha már semmitek nem lesz, majd akkor léptek, de akkor már tényleg nem itt, mert a netezéshez kell gép és előfizetés is...:-)
szandokan
@verőce21: Márpedig a baloldalnak 20 év is kevés lenne ahhoz, hogy egy átütő erőt létrehozzanak. Nem véletlen olvasom sok helyen azt, hogy nem is balosok, hanem balfanok...:-)
jancsik68
Valójában a fidesz nem nyert,csalással lett az elsőhelyezett.Erre nem igen illik felvágni.Az eu választáson kettő föt vesztett,a baloldal 6 főre növelte a befutói számát,igaz nem egy párt,de ez igy nem lényeges,mert az Eu-ban mind ott vannak.A fidesz mögött nem áll az ország két harmada,még a fele sem.az emberek zöme szarik erre a tolvaj bandára.Az emberk türelme lassan elfogy,s akkor lesz az igazi sirás-rivás.Igy járt anno Rákosi pajtás,igy jár viki parteigenosse és hős csapata is.Minden szar elmulik egyszer,örökké nem tart semmi sem.Szállasi testvér sem gondolta,hogy az ő szavaival éljünk :FELKONCOLJÁK.A Duce is fejjel lefele lógva búcsuzott ettől a világtól,De Adolf bátyó is csunyán menekült el gazteteinek övetkezményeitől.Minden gazember sorsa bekövetkezik!!!
Dr. Felipe
Ez a kis pukkancs először számoljon el a vagyonával és utána figyelmeztessen másokat.
JAJMÁR
Az emberek üzenetét sem a bal-, sem a jobboldal nem érti.
(A Rogán picit hasonlít az apósomra, aki mindig csak azt hallotta meg, ami tetszett neki, sőt, még azt is meghallotta, amire vágyott, pedig nem is mondtuk. Egyébként süketet játszott. ) :)
kukac50
Rogán számoljon el a vagyonosodásával,vagy Orbán tegye meg!De ne pofázzon hülyeségeket.
verőce21
Ha kell valaki, aki soha nem kritizál, aki nem törődik azzal, hogy nézel ki, milyen kövér, vagy sovány vagy, esetleg idős, aki minden szavadat figyeli és aki mindig szeret ...
... szerezz egy kutyát!
mariaberta
Ki a fenének képzeli magát ez a Rogán nevezetű ? Ő figyelmezteti a szocialistákat? Miért ki Ő? Sokkal jobban tenné, ha kecskéket legeltetne belvárosi tanyáján.
Remélem lassan ráébred ez a tetszhalott népség, itt az ideje elzavarni ezeket a diktátorokat, mert a végén tényleg azt hiszi mindegyik, hogy ő az atyaisten.
evacica
@nemkati: Azt gondolom, hogy aki itt bátran leírja a gondolatait az el is ment szavazni. A baj azokkal van, akik nem mentek el szavazni, s ez több mint 3 millió ember. Igaz a hátáron túliakat behozta szavazni, amivel ma sem értek egyet, mert az szavazzon csak aki viselni fogja a választottja áldásos tevékenységét! Ez a tipikus esete annak, hogy máséval. verem a csalánt. Ami azt illeti Orbán is vesztett választást 3x. Az első vesztése mikor a Hornék nyertek elég csúfos volt!Szóval machináltak rendesen, de Toncsika is meg érthetné, hogy ez a 2/3 nem az ország 2/3, hanem az el menteké és a választás nem volt tisztességes,
nemkati
@evacica: Én nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy amellett, hogy a választási törvényt úgy módosították hogy nyerjenek, kellett legyen ott még más disznóság is. Bízom benne, hogy egyszer kiderül.
Desischado
@szandokan: Most az egyszer igazat adok. Az emberek akkor fognak lépni, ha a segélyen "élők", és a mélyszegények szintjére kerülnek. addig semmi nem fog történni. Hiába tépjük a szánkat. De a pohár bármikor, bármitől megtelhet!
verőce21
@evacica: (20:56) Azt írod: "Azt gondolom, hogy aki itt bátran leírja a gondolatait az el is ment szavazni." - nahát ebben nagyon tévedhetsz!
Az itt fröcsögő harminchat főből, jó ha hatan elmentek szavazni! - Ezek csak fotelforradalmárok és unatkoznak, olyan jólesik nekik a nyájjal tartani. :)
nemkati
@verőce21: Ezt honnan tudod? Lánykori neved Kubatov Gábor?
nezelodo
evacica
Rogán pontosan tudja, mennyi az annyi kétharmad ügyben, nem hülye az, hanem saját politikai pártja (= zsebe) érdekeit képviseli. A nyáj hülyítése meg ifjú mozgalmár korában meggyökerezett benne, és a módszer, ha a kádár rendszerben bevált, ma is megfelel. A populista vonások megmaradtak, azzal a különbséggel, hogy ha megszorítás van adócsökkentésnek keresztelik, és nem Csepelre, mennek meakulpázni a melósok közé mint Kádár, hanem tusnádfürdőre járnak szeánszokat tartani az ájuldozó híveknek.
qxy
@nemkati: Tudod, én kivágtam az ajtón a képviselő urat egyszer Szó szerint Mint a macskát szarni. Mondta hogy visszajönnek és nekem annyi. . Mondtam.- Gyertek. Én is szolok a tesóknak ! Nem jöttek. De minden vállalkozásomba beleszartak. ki csináltak én meg sorba le kezeltem őket. de egyedül kevés voltam.
Proli
Igaza van Rogánnak, ezt a csürhét nem akarja a nép.
Ők meg majd úgy járnak mint Csaucseszku.
pityuka
@nemkati: verőce elvtárs magáról meg a hozzá hasonszőrű agyhalott birkákról böfögött.
nemkati
@pityuka: Én ezt tudom, de verőcekubatov elvtárs nem csak úgy tippelgetett, mint amikor pl. Hoppál elvtárs Bajnairól állított képtelen hazugságokat. Verőcekubatov elvtárs konkrét számokat mondott arról, hány fő fröcsög itt, és abból hányan mentek el szavazni. Még az is lehet, hogy mindenkit név, lakcím, születési dátum, személyiszám, konkrét pártszimpátia szerint is ismer, és ki kire szavazott. Erről is nyilatkozhatna.
bakegya
@nemkati: így van -nyilvánvaló,disznóhúst zabál ez mind-nem csirke-far-hátat!-
bakegya
Tóni-tóni kéne még egy bevallást is felnyomni, mielőtt még nagyon eljátsszol a gondolattal, hogy mindenki más hülye-te meg csakkk feledékeny!
nemkati
@bakegya: Még egyet? Nem lehet. Már annyit szaladgált módosítani a vagyonbevallását, hogy elkopott a lába. Hacsaknem távbevallásmódosítás is lehet, de a sok átírástól a keze meg begörcsölt.
szjupermen
@szandokan: Hát igen. A balosok nehezen mennek le arra az aljas szintre, ahol egyenlő ellenfelek tudnának lenni. Na de pont ezért nem Fideszesek. ez teszi mássá őket. Ha ugyan olyan sunyiságokra lennének képesek, akkor nem lenne szükség több pártra, elég lenne a Fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.