A magyarok még nem láttak ilyen tévéhíradót. Tökös volt a csatorna, pedig csak azt csinálták, ami a feladatuk. De meddig mehetnek el?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
Eddig, amíg rájuk nem vetettek ki adót, nem mutatták be a kormány disznóságait. Most, hogy kaptak a nyakukba egy új adót, rögtön fontos lett normálisan tájékoztatni az embereket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Eső után köpönyeg...ha nem beszari a média 4 évig akkor most nem tudta volna a fidesz megszavazni a törvényt...
Január
Nem tudjuk, hogy meddig tart ki az RTL felbuzdulása, de legalább megismerhette, aki még ilyet nem látott, hogy nem csak "zsarumagazin"-szerű híradás van a világon.
Kb. ilyen tárgyszerűnek kellene lennie egy híradásnak, sok-sok témát tárgyalva tájékoztatni azokat, akikből élnek.
hattorihanna
Nekem meg az fáj,hogy eddig kussoltak,csak most hogy az ő zsebükben nyúlkálnak teszik azt amit eddig kellett volna.
Desischado
Arról van szó, hogy lassan a nyaloncok is rájöhetnek, hogy előbb utóbb ők is sorra kerülnek. Ezt láthatjuk most. És én is egyetértek, ha előbb ébredtek volna fel, nem tudott volna a rablóbanda nyerni! Nekik is részük van abban, hogy megint 2/3 van! Legalább most megtapasztalhatják, milyen a fidesz! Remélem, ez nemcsak egy fellángolás! Hajrá, csak így tovább!
szaboria1
@dzurinda: Nem tudok egyet érteni mert ha az újságíró is mindig nézte volna az RTL híradót akkor látta volna mindig is foglalkoztak a kiemelkedő disznóságokkal. A csütörtöki híradóban pontos választ adtak, mert összeszedte milyen témákkal foglalkoztak jobb és bal oldalról.
coyote3
Lehet, hogy kicsit késve, de legalább felébredt az RTL...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.