Bár a Parlament épülete továbbra is hemzseg a jogászoktól és közgazdászoktól, bizony megtalálhatók a padsorok közt azok is, akik nem szereztek diplomát. Egyesek szakiskolai tanulmányaik végeztével kerültek ki az iskolapadból, másokat pedig már csak a nyelvvizsga választ el a felsőfokú tanulmányokat igazoló papírtól. Összeszedtünk néhány képviselőt az új országgyűlésből, akik nem rendelkeznek diplomával, ám egyesek ennek ellenére is szép karriert futottak be már eddig is, legalább pártjukban.

Forrás: femina.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
"...A kormánypárti Pócs János víz- és gázszerelőként végzett..."
Ha kormánypárti és gázszerelö, nem is kell a diploma,
3-4 év alatt 7 milliárd lesz a vagyona...Van példaképe
( Felcsút gázszerelö-polgármester )
Akkor meg minek a diploma ???
Elég " CSAK " a NYELV - vizsga !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Minek diploma a fityeszes képviselőknek? Ha beültetnék a parlamentbe egy csomó majmot és megtanítanám őket parancsra gombot nyomni, ugyanaz lenne mint most és még olcsóbb is lenne elég volna nekik egy pár kiló banán! Elnézést kérek a majmoktól, igen okos és intelligens állatók, nem mint azok akik ott ülnek a padokba!!
silber13
Szép mindez, de rettentően hiányzik a nagy irodalmár és kóser szalonna szakértő: Mr 20 % Kósáék Lajoskája!
soljanka
@Horizont: Eddig is zöme diplomás döntött a sorsodról -sorsunkról-, "csodálatos" eredménnyel.
Desischado
@joopapa: De jól mondtad! Már írtam, hogy akkor én is kérek egy miniszteri posztot, és mostantól, Dr. Desischado vagyok! Ennyi erővel bármelyikünk ott ülhetne! Azért elvárható lenne egy diploma, nemde? Igaza van Horizontnak!
magyarbakancs
Politikusnak minek diploma,
Politizáljon.
John Major Brit miniszter elnöknek sem volt diplomája mégis 7 éven keresztül tudta vezetni Angliát.
aloe
Most mondjam azt , hogy Kádárnak sem volt , Major Britnek sem , nem a diploma a lényeg minden esetben. ez amolyan hajánál előrángatott idétlenség. ha valóban csak 8-nak nincs akkor máris gratulálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.