Ön is érezte már úgy, hogy csak egyetlen szelet marha párizsit enne? Nincs egyedül, a Spar gondol a kevésbé falánk vevőkre is.

A fotót a Pesten Hallottam Facebook-csoportba posztolta egy olvasó. A képen jól látszik, hogy az aszott felvágott ráadásul most 50%-kal olcsóbban lehet egy fejedelmi reggeli fénypontja: 25 helyett már 12 forintért elvihető.

Facebook / Pesten Hallottam

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Ez így híven tükrözi az ország életszínvonalát!:(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
postamester
Lejárt szavatossággal, kiskeresetüeknek...
leszúrt rittberger
Nem véletlenül nosztalgia a neve, még időszámításunk előtt gyártották
Dr plágium
A mennyiség lényegtelen, a színezés az már nem...ahogy látom már eléggé barnul a széle. 1 ft-ot sem adnék érte :)
szaboria1
@postamester: Kezdünk vissza menni a 60-as évek idejére akkor volt szokás 1-2 szelet felvágottat kérni. Kb. 2 hete akkor mentem boltba amikor az iskolába menő diákok is voltak a boltba és bizony 1 zsemlébe 1 szelet párizsit kértek mert az kijött 70.-ft-ból
dömdödöm
a macskámnak sem lenne elég , és ráadásul anyuka bankba felpakolt pénzéből
bankkártyával fizetik mert a hüjegyereknél nincs 70 forint kp . A 30 fős sor meg áll mögötte és vár 10 pecet mire a pos termináltól megérkezik a fizetési kérés visszaigazolása .Gratulálunk !
A Tündik bündije
@dömdödöm: Igen, a másik kedvencem pedig, amikor blokkolás után túrják fel a fél táskát plusz a pénztárcát a bankkártyájáért, mert ugyan alsó hangon öt percet állt sorba előttem, de akkor nem volt ideje előkeresni...
dömdödöm
@A Tündik bündije: és a következő : Amikor a cigaretták helyett a pénztáros mögé felhalmozták a drága szeszesitalokat , a milka csokoládékat és a parfümöket spréket .
Múltkor az egyik vásárló kifújatta próba képpen az összes sprét hogy vákasszon ,mögötte köózben szetcseszett az ideg mert siettem :-(
aloe
@Horizont: az sajnálatos , meg az is ,hogy anno a 3.60 -as kenyér hazájában 5 dkg-ot is kértek , a legvidámabb barakban.
darwin
@Horizont: Az a bolond,aki párizsit vesz.Bármennyiért.
human
A szomorú, hogy nálunk már erre is van kereslet.
Bástya Elvtárs
@postamester: NEM járt le! Csomagolás ideje 2014/06/20! Balra tőle Fogyasztható: 2015/06/20 !

:-)
pictor
Ez így híven tükrözi az ország életszínvonalát!:(
MR.Dagadék
őőőő... ezt még el sem csomagolták? :O
darwin
@Horizont: Tudom mi van a párizsiban.Hidd el,hogy egy fél paprika,vagy paradicsom többet ér a szendvicsben,mint ez a borzalom ,akció nélkül 2490 ft / kg!
2490 ft: 3 kg csirkecomb,2 kg sertéscomb,2 kg csirkemell.
Szerinted?
KERKA
Naná, hogy átverés az egész, dániában valami bűzlik, vagy a párizsiban! Csak a csomagolóanyag többe kerül, mint az 1 szelet párizsi, nem beszélve arról, hogy 1 embert mennyi ideig kötött le a csomagolási -címkézési művelet?
hetöndöe
Milyen figyelmesek...ismerik a magyarok pénztárcájának a jelenlegi állását.:-(((
Mobil123
Most mit vagytok úgy oda?? Legalább leárazták :-)))
qxy
Egy szeletnek ennyi az ára? ? Beszarás.
ila51
@KERKA: ...idő van , legfeljebb nem mehet ki pisilni :(
KERKA
@ila51: helyes, úgysem mosna kezet:))
ila51
@darwin: ...ja veszek 2 kiló bordát , van fincsi leves 3 napra , 10 szelet rántott hús 2 napra , és 4 szelet fűszeres sült 1 napra , kis kiegészítő köretek hozzá ...cakk pakk 4.000,- Ft , na igen még odaállok a tűzhelyhez
tivoli
@ila51: 19:57
Ó, te szegény. Nem hogy éhen halnál ebben a nagy szegénységben, vagy mennél sorba állni valamelyik ingyen konyhához. Képes vagy bevásárolni? Főzni? Nem is vagy te igazi magyar! :PPP
KERKA
@ila51: Mi ez a nagy dőzsölés? Neked rántott borda, nekem meg kilátszik a bordám?:))
postamester
@Bástya Elvtárs: Ma van 2014.06.16 !!!
A legnagyobb jóindulattal is 2 nappal elötte csomagolták,
a szállitás, stb...Na ennyit a szavatossági dologról...:-))))))))))))
ila51
@KERKA: jajj , ha cserélhetnénk , mert én kicsit fogyni szeretnék ! :)
KERKA
@ila51: kerka20.22 A röntgen felvételemen biztos :))
postamester
@A Tündik bündije: .de tudod, most ez a módi...egy 100 Ft-os csokit a
17 éves kiskölkök anyuka bankomatkártyájával fizet...Engem is
szét tud ...ni az ideg !!!
postamester
@Horizont: ma 16:36
Akkor mennyibe kerülhet a müa.tálca, a fólia, a cimke...stb ???
darwin
@Horizont: Aki a 350 ft-os párizsit veszi meg,az nem az mint aki 1 szelet 2490 ft-os -at.
Az olcsó párizsit a szegény anyuka veszi meg,aki 4-5 napra is tud belőle szendvicset csinálni a gyerekeinek. Az egy szeletest nem tudom elképzelni senki kosarában,pedig jó a képzelőerőm.Kereskedő voltam,soha nem tettem volna olyat,hogy egy szelet párizsira ennyi csomagolóanyagot elhasználjak.Csupa ráfizetés.
darwin
@Horizont: Szerintem poén.Van aki egy szelet párizsit kér,de nem ilyen flancosan és jóval olcsóbbat.Jellemzőbb az,hogy valamilyen szögletes,préselt ,olcsó sonkát kérnek /kb 1000 ft6 kg /,egy szeletet,mert az kilóg a zsömléből és messziről látszik,hogy nem üresen eszi az illető.Nem elég,hogy ott van,látszani is kell.
szandokan
@darwin: Nem véletlen, hogy a gyerek szépen, folyamatosan beteg lesz a 350 ft - os párizsitól. A 100 forintos csokikról is megvan a véleményem. Az enyémek otthon nem kapnak még milkát sem, mert az sem tartozik az igazi csokik közé.
darwin
@darwin: @Horizont: Javítom :Sonka: 1000ft/ kg.
darwin
@szandokan: Igazad van.
Valami fura jutott az eszembe,de nem írom le,csak gondolom.
Desischado
@aloe: Elnézést, véletlenül nyomtam gombot!
szandokan
@Horizont: Rendben, csak a tisztánlátás kedvéért: A szomszédom nem gazdag ember, de nem is annyira szegény, mégsem vesz a gyerekének még egy milkát sem soha. Amikor hazajön a kocsmából, hoz a kicsinek valami nevenincs szart, ő meg havi szinten elpiál olyan 40 ezret. Elhiszed, hogy futná minimum milkára belőle? (kicsit valóban eltúloztam, hogy a milka annyira rossz csoki, de azért egy Lindt ezerszer jobb). És nem ő az egyetlen ilyen. Tudom, te most majd jössz az ellenpéldákkal, meg hogy nem mindenki ilyen...Igaz. Viszont hány ilyen van...
Desischado
@Horizont: A szivemből szóltál!

Én sem gondolom, hogy ezt valaki megvenné. De igazad van, sokan sajnos, nem tudjuk a minőséget nézni, hanem az árát! Haverunk komijára nem reagálok, mert nem rakná ki az ablakba, amit írnék. A szociális érzékenysége a nullánál és a béka hátsófelénél is mélyebben van, egyszerűen nincs neki! Ne foglalkozz vele, nem éri meg, olyan, mintha süketnek magyaráznád a zenét!
szandokan
@Desischado: Beethoven süket volt, mégis nagyszerű műveket írt, szóval megint mellé lőttél...:-)) Meddig erőlködsz még?
szandokan
@Horizont: Írtam, nem is gazdag, nem is szegény. Viszont alkoholista. Sajnálom, ha én inkább ebben látom a társadalmi problémák nagy részét.
tivoli
Ezt írta
ila51
@darwin: ...ja veszek 2 kiló bordát , van fincsi leves 3 napra , 10 szelet rántott hús 2 napra , és 4 szelet fűszeres sült 1 napra , kis kiegészítő köretek hozzá ...cakk pakk 4.000,- Ft , na igen még odaállok a tűzhelyhez Válasz erre Tetszik1 Jelentem ma, 19:57

Kár, hogy nem írta ide, hogy hányan vannak erre a menüre, de feltételezem, hogy többen. Lássuk be, hogy így is lehet. Mert ez így nem tűnik éhezőnek, elég minőségi is, sőt még kicsit túlzásban is az.
S ezért csúfoltam ki, hogy nem is magyar, mert nem panaszkodik. Mert ugye szinte mindenki azt teszi itt. :-((( És mindenki hibáztat valakit, holott mindegy, hogy ki a minielnők, a sült nem repked a levegőben sem most, sem 5 éve, sem 15 éve.
szandokan
@tivoli: Jól mondod, kevés panaszkodásmentes, másokat nem hibáztató hozzászólás van itt.
szandokan
@Horizont: A szegénységről nem beszélek, mert az mindig is volt, csak nem verték olyan nagy dobra, mint Orbánék óta. Szegénység az egész világon van, még sokkal nagyobbak is, mint itt nálunk. Magyarországon ugyan vannak szegény emberek, de nincs szegénység.
tivoli
@szandokan: Van szegénység, mert az mindenütt van. De azt hiszem, hogy vannak országok, ahol sokkal rosszabb körülmények között élnek emberek, és valszeg szívesen cserélnének bármelyik európai szegénnyel. Vagy nem, mert azt szokták meg és élik a saját sorsukat.
Desischado
@szandokan: Ezt tudtam, de a lényeget nem érted, akkor elmondom pragmatikusan fogalmazva. Neked a szociális érzékenységed egyszerűen nem létezik. Ezért mondtam, hogy hiába magyaráznák neked a zenét, ha süket vagy rá. Beethoven egy zseni volt, és ő SZEREZTE a zenét, de nem hallotta. Van egy kis külömbség. Nem hinném, hogy ne értenéd, csak nem AKAROD érteni.
Én azt hiszem, egyszer sem hibáztattalak téged a szegénységemért. Mert nem te tehetsz róla, nem te adod el, rabolod ki az országot. Azokat hibáztatom, akik ezt teszik, és fokozatosan gazdagodnak a nép vagyonából. Tehát nem te tehetsz a szegénységről. De például én sem, és még nagyon sokan nem, de kár neked ezekről beszélni. És nincs szegénység?! Istenem... Na hagyjuk.
szandokan
@Desischado: Így van, ahogyan a különbség és a külömbség között is van óriási külöNbség...Hagyjuk. A szegénységedről meg csak annyit, hogy közvetve ugyan, de hibáztattál érte. Szerintem képtelen vagy azt belátni, hogy a mai világban végzettség nélkül nem lehet boldogulni. Ne a kormányt tedd felelőssé azért, hogy nincs szakmád.
Desischado
@szandokan: Na kifejtenéd, hogy hogyan hibáztattalak "közvetve érte"? Nem érted meg, hogy a felfogásoddal, az érzéketlenségeddel, a csőlátásoddal van bajom? Miért lennél te oka az é szegénységemnek? Eddigi ismereteim szerint semmit sem tettél azért, hogy ez az áldatlan állapot előidéződjön. Legalábbis nem tudok róla, hogy közöd lenne az ország kirablásához. Ha akkora ász vagy, ezt értened kéne! A "kormányt" meg védjed nyugodtan, tőled nem is várok mást.
1magyar
@Horizont: A kormány is így gondolja, látván a sok telekocsit a plázákban és az autókat az utakon.Sőt, én is ezt gondolnám, ha nem járnék emberek között, piacon stb. és tudnám,hogy a szegényeket nem látni ilyen helyeken, legfeljebb a hajléktalanok vannak előtérben, láthatóan.
A szegények otthon,közmunkán. A részegeket viszont büntetném, főleg aki a saját gyereke elől issza el a kenyeret.
tivoli
"A részegeket viszont büntetném, főleg aki a saját gyereke elől issza el a kenyeret." Ez jó, derék meglátás. A legtöbb hajléktalanra, mélyszegényre jellemző, tisztelet a kivételnek. Aztán panaszkodnak, hogy a gyerekek éheznek. Hát biztos, hogy a mindenkori kormány vette ki a kezükből a kenyeret?
ila51
@tivoli: 00:03 ...miért nem alszol már ? :) én nem is vettem sértésnek amit írtál , és itt kifejtettél
Ketten vagyunk rá , akik nem szeretjük a parizert , én azért mert laboráns voltam egy üzemben , ahol ezt gyártottuk
a férjem meg azért nem elégszik meg a parizerrel , mert kemény fizikai munkán van sofőr
jelzem az egyik kedvenc nyári ruhám 20 éves , és még mindig megdicsérik , egyedi , indiai ...felesleges dolgokat sosem veszek , mert épp leárazták :)
tivoli
@ila51: :-)))) Na, kérem szépen, szóval ketten. Akkor mát csak 2ooo ft fejenként. Ha azt nézzük, hogy több napra, akkor már csak 1ooo ft, vagy annyi se naponta. Nagyon jó példa arra, hogy nem túl nagy költséggel lehet minőségi ételt készíteni, és nem sápogni és ingyen konyhákra járni ki tudja milyen alapanyagból készült kotyvalékért. Hozzáállás kérdése az egész. Gratulálok és köszönöm a jó példát, hogy így is lehet!!!
A sovány(?) koszt teszi, hogy még mindig jó a húsz éves nyári ruhád? :-)))))
tivoli
@ila51: "...felesleges dolgokat sosem veszek , mert épp leárazták :) "
Van egy ismerősöm, aki azt mondja, hogy ő bizony tud spórolni, mert mindig akkor vásárol, ha valami ajánlatban van. Kérdem, és kell az neked? Hááát...éppen most nem, de még jól jöhet. És sír, hogy sosincs elég pénze fontos dolgokra!
ila51
@tivoli: ...a ruha azért jó , mert szeretem , és jó minőség ( és jó bő , löbögős )
sakál
Na jó, ha hozzám vágnák ezt a ..., akkor sem kellene, akármilyen csóró is lennék!
csip-csop
ilyen parizsièrt, megkellene buntetni a SPART ès bezàrni legalàbb 2 honapra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.