Az új paksi atomerőműről szóló döntéshez nem végezték el a megalapozó vizsgálatokat. Ez annak a pernek a tárgyalásán derült ki, amelyet az Energiaklub - a Társaság a Szabadságjogokért jogi képviseletével - indított a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal szemben a paksi döntést megalapozó hatásvizsgálatok és elemzések megismeréséért.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
egyre cifrább...és így adósították el az országot az elkövetkezendő pár évtizedre...
esetleg megkérhetek pár orbán fant...vagy kormányszimpatizánst...tudna felsorolni legalább egy hasonló horderejű bakit a csúnya szociktól?...
human
Tudjátok mi az ijesztő? Nem tudjuk, miért volt ez annyira sürgős az oroszoknak és a fidesznek. Valamiben megállapodtak és paks2 csak a jéghegy csúcsa?
Egy atomerőműről van szó és nem egy 50 m-es út aszfaltozásáról. Milliónyi ember életének biztonságáról van szó. Annyira hülyék nem lehetnek, hogy nem mennek végig azokon a folyamatokon amik szükségesek egy biztonságos erőmű építéshez. Ezért gyanakszom, hogy a kapkodás mögött valami titkos megállapodás van az oroszokkal. Ha pedig nem, akkor az ég irgalmazzon nekünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.