Van olyan vidéki képviselő, akinek a törvényben meghatározott lehető legnagyobb összegért, havi 186 ezer forintért bérelnek ingatlant a fővárosban – írja a Blikk.

Az új parlament képviselőinek lakhatásáról mostantól ugyanis az állam így gondoskodik, és láthatóan nem fukarkodik a pénzzel.

A mai napig 81 képviselő élt a lehetőséggel, és 13 szerződést már meg is kötött a Országgyűlési Hivatal, tudta meg a Blikk. Az eddigiekből öt lakást találtak a patinás V. kerületben és négyet a XIII.-ban, viszont a legdrágább lakást a kissé félreeső VI. kerületi Eötvös utcában csípte meg valaki, érdekes módon éppen ezért fizetnek a legtöbbet, 186 ezer forintot. A Parlamenthez közeli helyek is kapósak voltak. Lesz olyan honatyánk, aki a Parlament szomszédságában, a Kossuth téren fog lakni. 81 képviselővel és átlagos 150 ezer forintos bérleti díjjal számolva csaknem 150 milliót fizet ki a hivatal az albérlet-támogatásokra.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Mitől függhet vajon, hogy kinek, mennyiért bérelik a lakást...Rogán Antal igazán felajánlhatná az egyik nem használatos kéglijét ingyen, bérmentve a frakciója elhelyezésére.. Esti mesének a törvényjavaslatokat elsuttogná nekik-a kör közepén állva- legalább lenne fogalmuk másnap., miről is kell szvazniuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pictor
Semmirekellő, ingyenélő, élősködő banda!
TASzSz
Ja, ha képviselő vagyok akkor a feleségemtől bérelek lakást, aki a leánykori nevét használja!
m.macskosz
És még erre jön a rezsi?
A lakás tulajdonosa remélem rendesen fizeti majd a bérleti díj után a jövedelemadót!
töky
Mifaszt háborogtok? Erre szavazott az az ország 2/3-al április 06-án. Most mindenkinek kuss van ! Puttemo basszátok meg értitek? Puttemo ! Ez a rablóbanda meg azt csinál velünk még 4 ( 8,12,16, 86...) évig, amit nem szégyell. És ezeknek meg nincsen szégyenük...
postamester
@TASzSz: A 81 képviselöböl 81 ezt csinálja !!!
Ez a legujabb albérlet-MUTYI !!! Niná !!
Fizess magyar adófizetö, hogy a képviselök
hol tudják az éjszakát távol a hitvestöl
egy fizetös szolgáltatóval eltölteni...
Cicamama55
Mitől függhet vajon, hogy kinek, mennyiért bérelik a lakást...Rogán Antal igazán felajánlhatná az egyik nem használatos kéglijét ingyen, bérmentve a frakciója elhelyezésére.. Esti mesének a törvényjavaslatokat elsuttogná nekik-a kör közepén állva- legalább lenne fogalmuk másnap., miről is kell szvazniuk.
Cicamama55
@Cicamama55: javítok/!/... másnap, miről is kell szavazniuk.
nyanya001
@töky: Tökikém ! a helyzet így néz ki : nem szavaztak 39%,
nem a Fideszre szavaztak 34 % , a Fideszre szavaztak 27 % !
Így kell nyerni kétharmadot !
És ők nyugodtan alszanak !
Hogy hűlne rájuk a bőr !
Fradigege
Nem lenne ez probléma, ha a minimálbér 310 ezer lenne, mint Ausztriában. Bár persze tudom, hogyha a termelés ezt nem fedezi akkor fizikailag nem lehet ekkora minimálbért biztosítani. De akkor ez viszont nagyon nagy probléma, hogy bármelyik sz@rházinak ilyet megengedjen a törvény. Felélik itt az államháztartást mondva csinált okokra hivatkozva. Csakis a teljes vagyonelkobzást és a bűntetőtáborok újra nyitását tudnám elfogadni ezekkel szemben.
m.macskosz
@Cicamama55: Ez egy kiváló ötlet! A régi szép idők emlékére skiccpaja is felajánlhatná 1-2 ingatlanát ingyen, Áderék, Orbánék is összébb húzódhatnának egy kicsit, ...
töky
@nyanya001: Nyanyuska ! És ki mondta annak az általad 39%-ra taksált hazafinak, hogy ne menjen el szavazni. Aki nem szavazott április 6-án annak nincs joga ahhoz, hogy ebben a négy évben véleményt nyilvánítson. Te + én biztosan elmentünk, ha nem is kézen fogva. Pussz !
nyanya001
@töky: Én és a családom is elmentünk !
Egyetértek, aki nem ment el szavazni az erre a kormányra szavazott !
Szvetlana
A nagy túrót alszanak a 150 ezres lakásban!! Aludni a parlamentbe járnak mésfél millióért!
Ezeket a lakásokat bérlik, a jóég tudja, hogy minek, lehet, hogy idejárnak nyaralni a haverok, az ismerősök, esetleg a család (talán).
Ha nézem a parlamenti közvetítéseket, üres székeket látok. Akkor hol lődörög a képviselő úr?
A hazautazásra is fölveszik a milliókat pofátlanul, ez benne a svédcsavar, mert "alvásra" is meg "hazautazásra " fölveszik a nagy lóvét, holott a kettő ellentmondó egymásnak.
Akkor most alszik, vagy utazik, el kéne dönteni.
TASzSz
@postamester: TISZTA haszon! 4 év alatt még egy lakás ára összejön...
postamester
@TASzSz: Mint a versben :

Kicsi munka nagy a haszon
Kapják be a nagy nagy ...m !

Jajjj nem jut eszembe a RÌM...:-))))))))
:
qxy
Na csak találkoznának velem! Olyan álmatlan éjszakájuk lenne hogy még ott is befordulnának ahol nincs sarok.
Adnák én a pofájuknak olyan szállást hogy még repülni is meg tanulnak.
Cicamama55
@töky: Nekem is az egész családom elment!!!
Desischado
Ez az olcsóbb parlament á la orbán módra! Hogy nem sül le a bőr a mocskos képükről! Haszonleső, rabló, megélhetési hulladék banda!!!
mate03
@Desischado: Könyörgöm ne dicsérd ezeket a lelki púposokat!
herczeg0210
@töky: Tévedni tetszik. Matekból tudom, hogy a "/+ nem így néz ki matematikailag, számszakilag...Ezt így csak a mini Szterelnök tanulta.
szandokan
@töky: @nyanya001: Pontosan, aki nem ment el szavazni, az elégedett volt a Fidesszel és így szavazott rájuk. Az Mszp is megmondta...:-)
kata53
@töky: Kikérem magamnak! én nem szavaztam rájuk! Soha!
1magyar
DE remélem benzinköltséget nem kapnak, mert kettő ajándékot is a nagy fizetés mellé brutális pofátlanság felvenni.
Szvetlana
@1magyar: nahát ezért van a brutális pofátlanság:))Benzinköltségre a múltkori cikk alapján

"A tíz legtöbb költségtérítést felvett képviselőnek mindegyikének bruttó 25 és 27 millió forint között utaltak át a kérdéses 34 hónapban, s ebből az üzemanyagköltségeket is fedezni hivatott választókerületi pótlék bruttó 21 és 23 millió forint közt mozgott. "
hvg.hu/itthon/20130404_Blikk_hatalmas_osszeget_kaptak_benzinre_a
Vadlaci
Én már korábban is javasoltam, hogy költözzenek Ócsára. A kormánynak sok üres lakása van ott,állagmegóvásukat a képviselők fizikai munkával végezhetnék. A megtakarítást lehetne államadósság csökkentésre fordítani,ami alaptörvény ellenesen emelkedik.!
TASzSz
@postamester: Kis embert, kis dologért nagyon megbüntetik. Nagy embert, nagyért kicsit se!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.