Elismeri felelősségét az a vállalkozó, akinek az étterme megvette a lépfenével fertőzött húst és felhasználta a közétkeztetésben Tiszafüreden. A hatóság múlt héten bezáratta a Nemzeti Éttermet. A tiszafüredi székhelyű Hableány Bt. jogi képviselője kedden újságíróknak azt mondta, hogy a rendőrség két ember ellen folytat közvádas eljárást az ügyben. Ábrahám Tamás, a betéti társaság igazgatója az egyik gyanúsított. Remélik, néhány hét múlva újra megnyithat a vendéglő – tette hozzá.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ez mitől Nemzeti Étterem? A többi étterem nem Nemzeti ? A Nemzeti szót annyira kiüresítik ezek, hogy egy üres tartalom nélküli szó lesz! Arra lennék kíváncsi hogy eddig mennyi ellenőrizetlen alapanyagból főztek az embereknek! Egy étteremben olyan nincs hogy azt mondták hogy látta az állatorvos húst, olyan van hogy erről van papír vagy nincs!
bencemacska
@joopapa: Nemcsak papír kell, hanem a húson is kell bélyegzőnek lenni.
Egyébként egy magára valamit is adó étterem nem vásárol fekete vágásból!!!
Kamcsatka
Most már tudni fogják, hogy ami a fidesz terminológiában nemzetinek hívnak, az nem csak sz@r, hanem fertőző is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.