Szeptembertől újabb 5-12 ezer forinttal emelkedik a pedagógusok bére, a pályakezdők így 165 ezret vihetnek haza, a legidősebb tanárok pedig akár bruttó 300 ezer forint felett kereshetnek a következő tanévben, az alapfizetések mellett ismét nőnek a pótlékok is - írja a szerdai Magyar Nemzet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Hogy én miért nem lettem tanár? Hogy nekem miért a betegek élete fontosabb inkább? Fele annyit keresek tízszeres munkával, mint ezek...
Szégyen!
Don Quijote
" középfokú végzettség esetében bruttó 120 683, főiskolai diplomával 165 749 forint, egyetemi végzettséggel pedig 185 294 forint lesz."

A bruttót azért nehéz lesz hazavinni!!!
human
@Don Quijote: Igen. Ez a "hazavinni" megtévesztő. Lehet, hogy kicsit hangulatkeltés is.
m.macskosz
@human: Engem kifejezetten irritál, hogy nem jelzik félreérthetetlenül, hogy bruttó vagy nettó bérről van-e szó. Külön utána kell nézni, kalkulálni...és ebben az esetben mindegy, hogy politikusi vagy pedagógusi bérekről van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.