Hamarosan akár teljes készpénzcsere indulhat el a Magyar Nemzeti Bank vezetésével, legalább is a szakmai berkekben felröppent hírt több kereskedelmi banki forrás is megerősítette a HVG-nek. A lap szerint utoljára az 1990-es években került sor hasonlóra, akkor 7 évre és közel három milliárd forintra volt ehhez szükség. Több kereskedelmi banki forrás is megerősítette azt a piaci híresztelést a lapnak, hogy átfogó készpénzcserére készül a Magyar Nemzeti Bank. Az MNB a hír kapcsán azt a választ adta, hogy "a bankjegyek védelmi szintjének és minőségének emelése" céljából a jegybank szakértői folyamatosan elemzik a szakmában felröppent lehetőséget. Legutóbb az 1990-es években került sor átfogó készpénzcserére, akkor azért, mert az elavult technikájú és részben elértéktelenedett hazai bankjegyek és érmék alaposan megértek a leváltásra.

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Cicamama55: :)
Az eső, meg a napsütés. Ez a kettő árt a forintnak.
A csapadék, meg a kánikula. Ez a kettő árt a forintnak.
A Kósa meg a Rogán. Ez a kettő árt a forintnak.
Az Orbán meg a Matolcsy. Ez a kettő árt a forintnak.
propeller.hu/itthon/2958110-elnyomta-kanikula-forintot
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@tivoli: Olyan primitív, elmaradott, szegény országokban, mint Hollandia, Belgium, Német- és Franciaország az alapvető élelmiszerek áfáját 5-6-7 %-ban határozták meg. Bezzeg mi!
Ez a rohadt csont + bőr csirkenyak-láb-far-hát bezzeg 27%-os áfa- bevételt hoz a büdzsének!
hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81ltal%C3%A1nos_forgalmi_ad%C3%B3
Grafix69
Valójában ha kémeim jelentése igaz:))))) Készül az ( tessék megkapaszkodni) Ötvenezer forintos pappír pénz.
m.macskosz
@Grafix69: Na, akkor az már nem pénz, csak papír.
silber13
@Grafix69: 08:23-ra : Áruld már el, ha ez így igaz, akkor az új pénzünkön melyik hírességünk potyográfiája fog díszelegni?:-)
Nil
Akkor ezért van vita a fideszben!hogy ki kerüljön az új pénzekre - ov, lázár biztos - a többiek marakodnak a hárm megmaradt helyért. de ha érmékre is arcképet veretnek akkor több a lehetőség.(valószínűleg többet köpködném a pénzt :-D)
Mobil123
@Grafix69: És eltolcsi bandzsit majd ránk róla??? :-))Jaj nekünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.